torstai 2. marraskuuta 2017

Kimallusta punaisissa kynsissä

Kynnet yhteistyössä BeArt Studion kanssa. 

Kynnet saivat uuden kuosin jo pari viikkoa sitten. Kynnet tehtiin I love me messuille ja mietimme Janan kanssa, että punaiset kynnet sopivat asuun kuin asuun. Jana oikein innostui, kun ehdotin punaisia kynsiä, koska punainen on yksi Janan lempiväreistä. Itsekin kyllä tykkään punaisesta väristä kynsissä sekä myös huulissa. 

Halusin kynsiin myös timantteja ja niitä myös sain. 

Joskus on vaikea päättää, että millaiset kynnet haluaa milloinkin. Vuosien myötä olen kokeillut jo aika monia eri sävyjä ja erilaisia koristeluja. Janan luomat kynnet löytyvät kaikki kynnet -kategoriasta, jos niitä haluaa käydä ihailemassa. Ne siis löytyy täältä
Olen tyytyväinen, että valitsin tähän hetkeen juuri tämän värin, sillä nämä ovat olleet helpot tähän vuodenaikaan ja asujeni kanssa. 

Joskus mietin, että mistä aina lähteekään ne ideat, joita uusien kynsien miettiminen vaatii. Joskus se on itselläni lähtenyt jostain tilanteesta, jostain vaatteesta. Mielessä on ollut tehdä postaus niistä kynsistä, jotka ovat lähteneet jostain ideasta. Haluaisin nostaa niiden avulla esiin Janan ammattitaidon ja näyttää sen, että kuinka hienosti hän on toteuttanut johonkin vaatteeseen tai asusteeseen sopivat kynnet. Teen sen vielä joku päivä. 

Maiju

6 kommenttia:

 1. Upeat kynnet ja timantit... Niitä pitää aina olla :)
  Kivaa loppuviikkoa Maiju ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, elämässä pitää olla aina sopivassa määrin blingblingiä :)

   Poista
 2. Timantit kynsissä on niin mielettömän upeat, että<3 <3

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen kynsifriikki taas ihastelee💕💕Aivan mahtavat💕💕Mukavaa päivää🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä kynnet vaan aina kiinnittää nykyään huomion. Bongaan aina kaikkien kauniit kynnet <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.