tiistai 28. marraskuuta 2017

Kukkia mustalla pohjalla - en vaan voi vastustaa

Tänä syksynä on monella vaatemerkillä ja -valmistajalla ollut ihan minun näköisiä vaatteita myynnissä. Suurin rakkauteni on mustat vaatteet, joissa on kukkia. Tuntuu, että niitä on nyt joka puolella ja alkaa olemaan myös vaatekaapissani runsaasti. Silloin pitää ostaa, kun niitä sattuu kohdalle. Niitä rakastan ja niitä hamstraan kaappiini.Kävin toissa viikolla pikaisesti Lindexissä. Minulla oli kiire, koska mies odotti autossa parkkipaikalla. Hihkaisin hänelle, että käyn ihan pikaisesti katsomassa Lindexin syysmalliston. Lopputulos oli se, että rahtasin sovituskoppiin kuusi syksyn malliston vaatetta ja yritin pikaisesti ehtiä sisäistämään, että mitkä niistä olisi mulle hyviä. Siinä välissä tuli jo tekstaria, että "meneekö vielä kauan"? Harmittamaan jäi, että en ehtinyt kokeilemaan ihan kaikkia, mitä olisi syksyn mallistosta mua viehättänyt. No pitää yrittää paremmalla ajalla käydä uudestaan katsomassa, että mitä jäi kokeilematta. Niin oli minun näköinen syysmallisto tänä syksynä Lindexillä.

Tämän puseron ostin, mietin, että sen voin yhdistää mustaan mekkoon tai mustiin housihin. Yhdistyy monen mun vaatteeni kanssa hyvin.Mulla on ollut hakusessa punainen neule tänä syksynä. Tämä oli melkein sitä mitä olin hakemassa, mutta jäi kauppaan, koska ei ollut sittenkään se täydellisyys. Heillä oli myös ihania kukallisia paitiksia, mutta malli ei ollut mulle sopiva.Ostin lopulta tämän kimonon. Mielestäni sopii ihan hyvin arkeen sekä juhlaan. Tätä on helppo yhdistää monen erilaisen vaatteen kanssa. Tämä pääsi heti jo käyttöön ja oli ihana käytössä.Yhdistin asuun rohkeasti erikoiset kissasukkikset on Pink Monkey nettikaupasta (sukkikset saatu). Jos etsin erikoisia sukkiksia, niin Pink Monkeystä niitä löydän.Itselläni oli jonkin aikaa kausi, että en ostanut ollenkaan uusia vaatteita, nyt syksyllä on taas tarttunut matkaan uusia vaatteita. Kukallisia ei vaan voi vastustaa.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Upeita löytöjä ja tuo kimono on sellainen, jonka heti ostaisin myös itselleni. Pitääkin käydä seuraavalla kauppareissulla Lindexillä.
  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimono on ihana ja sopii niin monen eri vaatteen kanssa sekä arkeen että juhlaan.

   Poista
 2. Upea kimono, mähän rakastan kanssa kukkakuoseja yli kaiken. <3

  VastaaPoista
 3. Upea kimono, ja sukkikset tosi hauskat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö. Tuolla Pink Monkeyssä on ihania sukkiksia.

   Poista
 4. Ihanat sukkikset! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä löytyy ihania, persoonallisia ja hauskoja sukkiksia.

   Poista
 5. Kivan näköisiä vaatteita! Ja nuo sukkikset <3 Täytyypä käydä katsastamassa tarjontaa.
  Kivaa viikkoa Maiju!

  VastaaPoista
 6. Meillä taitaa olla sama vaatemieltymys mitä tulee kukkiin, kukat mustalla pohjalla on munkin heikkous :D Ja no, kukat noin muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun näitä teeman mukaisia vaatteita on nyt joka kaupassa :) Tulee vaan kalliiksi :)

   Poista
 7. Musta ja kukka sopii sinulle hyvin..tyyliä mutta myös räväkkyyttä🌹Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania vaatteita ja tuo kimono on huippukaunis <3
  Pitääkin käydä katsomassa, vieläkö niitä olisi ja sopiskohan mullekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan voisit kokeilla, saattaa olla sulle vähän "iso", koska on yhden koon vaate. Sen tosin näkee vasta kun kokeilee.

   Poista
 9. Kukkakuosi on vaan niin ihana, minulla se on ollut osa vaatekaappiani lähes aina. Erilaisissa muodoissa ja eri sävyissä vaan. Olen usein haalinut kukkakuoseja kirppareiltakin ihan varastoon ja teettänyt niistä jotain pieniä yksityiskohtia muuten tylsiin vaatteisiin. Tänä syksynä löysin varastostani yhden hameen, jota käytin reilut kaksikymmentä vuotta sitten lähes joka päivä. Siitäkin minun on pitänyt teettää jotain, mutta se on vielä jäänyt. Nyt se on löytänyt taas paikkansa vaatekomerossani: https://eedenista-itamaille.blogspot.fi/2017/10/loskasaassa-nahkasaappaissa-ja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen aina rakastanut kukkakuosisia vaatteita. Ostan aina, kun on niiden aika. Käytän kuitenkin aina, vaikka ei muodissa olisikaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.