maanantai 6. marraskuuta 2017

Mila testaa nestemäisiä huulipunia

Olin muutama viikko sitten työhuoneellani ja laitoin kosmetiikkaa järjestykseen. I love me messujen jäljiltä on paljon tuotteita, joista haluan etsiä omia suosikkejani. Sain Avonilta heidän uutuussarjan Mark Liquid Lip Lacquer matta ja kiiltävät nestemäiset huulipunat testiin. Olen nykyään mattahuulipunien suurkuluttaja, joskus annan kiiltävällekin punalle mahdollisuuden.

Kaikkihan sen tietää, että olen suuri huulipunafriikki. Joskus olen esitellyt huulipunavarastojani, varmasti jotkut muistavatkin ne postaukset muutaman vuoden takaa. Täältä löytyy yksi postaus ja täältä toinen postaus.

Minulla oli työhuoneessani Mila-koira, koska hän huolehtii tuotteiden laaduntarkkailusta. Ensisijaisesti Milaa kiinnostaa laatikoiden toimivuus tuotteissa. Ensiksi poistettiin laatikot huulipunista ja sen jälkeen Mila tarkkailee, että onko tuotteiden laatikot olleet ihan ok. Nämä täyttivät Milan mielenkiinnon, jotka varmasti tuotteet oli siis ok.Milan piti ensiksi miettiä, että onkohan hänellä muuta duunia naapurihuoneessa, mutta päätyi lopulta kiireistään huolimatta hoitamaan myös oman tehtävänsä malliikkaasti. Koiran elämä on raskasta, kun tilaa on niin paljon, ettei Mila ole aina varma, että missä ehtii olemaan mukana.Laatikoiden toimivuus selviää vain tarkalla tutkimisella.Sillä aikaa, kun Mila tutki laatikot, minä keskityin ihastelemaan tätä värimaailmaa. Omiksi suosikeiksi valikoituu yleensä pinkin, lilan ja punaisen sävyt. Tässä Mark:n sarjassa on 10 mattaa ja 10 kiiltävää. Hieman eri sävyjä löytyy näistä sarjoista.Täytyy myöntää, että en ole itse vielä ehtinyt kuin ihailemaan värejä eli varsinaisesti en ole testannut näiden toimivuutta käytössä. Valmistaja lupaa, että punat kestävät monta tuntia kuivattamatta huulilla.  Itse ihastun yleensä tuotteisiin, joissa on vahva pigmentti ja näissä sitä löytyy. Kyseessä on siis peittävä huulipuna, joka lupaa tarkkuutta ilman leviämistä.

Tuotteet saatu blogin kautta tuotenäytteinä Avonilta. 

Huulipunat pääsevät ihan pian oikeaan käyttöön. Joudun "palkkaamaan" testiryhmäläisiä työpaikaltani, koska värejä on paljon. Minulla on onneksi työkavereita, jotka testaavat mielellään ja kertovat sitten minulle omista havainnoistaan. Heiltä saa rehellisen mielipiteen.

Päivä ilman huulipunaa ei ole minun päiväni.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Minuun sopii ihan sama🤗 "Päivä ilman huulipunaa ei ole minun päiväni" Kivaa viikkoa💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vaan niin suuri huulipunafriikki, ettei muulla meikillä ole niin väliä, kunhan vaan on huulipunaa <3

   Poista
 2. Huulipunaa ilman ei voi olla. Niitä pitää olla aina monta käsilaukussa mukana. On sulla ihana assari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on yleensä laukussani 10-13 huulipunaa, pitää olla just eikä melkein oikea sävy vaatteiden kanssa :)

   Poista
 3. Ihana assari sulla! Multa löytyy yksi sävy näistä ja tykkäsin koostumuksesta ja huulilla pysyvyydestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin ihana tuo assari. Nyt pitää lähteä testaamaan pysyvyys tuon punan kanssa :)

   Poista
 4. Mikä värikimara ja ihana oli saada nämä messujen tiimoilta <3 Ihan hirmuisen monta näistä viehättää omaa silmää, mutta ihan ruskeat ja tummat lahjoitan eteenpäin ja muuten sitten kaikkiin käsilaukkuihin ym. omat punat. <3 Maailman paras pieni apulainen sulla siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on ne vakiot, kirkkaan punainen, lilahtava, pinkin eri sävyt ja myös nude käy :)

   Poista
 5. Huulipuna on aivan välttämätön meikkituote:) Meikittöminä kotipäivinä riittää huulirasva, mutta huulet pitää tuntua aina voidelluilta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunaa ilman ei voi olla, kaikki muut meikit tulee sitten perässä :)

   Poista
 6. Messuilla tuli testattua kiiltävä versio ja tuntui tosi hyvältä huulilla. Ei kuivattanut ja pysyikin kohtuuhyvin. Ei haittaa vaikkei niin pysyiskään koska onhan se kiva välillä peilailla muutenkin niin samalla lisää huuöipunaakin.☺ Mulla oli värinä Pouty ja sopi kyllä väreihini hyvin. Hankittavaksi tuli ja sen lisäksi punainen Work It. Vaikka en mattapunista niin välitäkään niin nää vois olla ehkä kiva kokeilla jos eivät ole niin kuivia. Kyllä huulipunia ja kiiltoja pitää ja saa naisella olla joka lähtöön. On ihana vaihdella värejä vähän mielialan ja vatteidenkin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää testata tuo matta, jotta osaan sanoa sen kuivuudesta. Monissa mattapunissa on se ongelma toisille, että kuivattaa liikaa. Itselläni ei ole vielä tullut liian kuivaa vastaan :) Vaatteiden mukaan vaihdan aina punaa ja sen pitää natsata täydellisesti <3

   Poista
 7. Ihania punia ja voi tuota apulaista ♥ Kiva että sun työkaveritkin pääsee testailemaan kosmetiikkaa, kiva ele ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Joo hanttiin eivät työkaverit yleensä pistä, jos niille jotain testattavaa annan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.