sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Naamioiden testausta ja eläimellistä menoa

Tuotteet saatu blogin kautta

Minut tunnetaan naamioiden suurkuluttajana ja testaan enemmän kuin mielelläni erilaisia naamioita. I love me messuilla sain monelta eri maahantuojalta ihan mielettömän ihania naamioita testiin. Käytän naamioita viikottain ja ihan himona haluaisin käyttää niitä päivittäin. Naamiot usein tuovat kasvoille ihanan ja levänneen tunteen. Voisin elää naamiot kasvoillani joka päivä ja joka hetki.

Jos minulle kysyttäisiin, että mitä tuotteita ilman et voisi elää? En miettisi vastausta, vaan vastaisin heti, että ilman naamiota ja huulipunia ei mistään tulisi mitään. Kaikki muut tuotteet tulee sitten kaukaa perässä.

Näillä ajatuksilla siis sitten valittiin minulle tuotteita maahantuojien taholta messuilla. Kun valitsen sellaisia tuotteita, joita rakastan, tiedän, että niitä sitten testaan mielelläni.

Törmäsin messuilla muun muassa näihin Animalz masque -naamioihin. Jotenkin nämä eläinnaamiot näyttivät siltä, että näitä haluan ja näitä on pakko päästä testaamaan. Kun laitoin kuvaa Instagramiin possunaamiosta, niin se herätti kovastikin kiinnostusta ja kyselyitä, että mistä näitä saa. Näitä saa ainakin täältä. Kiva lahjavinkki niille, jotka haluavat hassutella ja samalla myös hemmotella ihoaan. Nämä naamiot ovat hyvin kosteuttavia ja jättivät ihanan pehmeän tunteen kasvoille pitkäksi aikaa. Tykkäsin täysillä. Suosittelen kokeilmaan. Kuvauksellisia hahmoja on ainakin kettu, possu ja tiikeri. Varmasti monet muutkin, joita en ole testannut, enkä kuvina nähnyt.

Testissä oli muun muassa kettu:Minun lempieläin on possu ja se oli ehdottomasti testattavien joukossa:Tämä naamio sai paljon kiinnostusta, joidenkin mielestä saattoi olla hieman pelottavakin.Sain Bielenda Carbo Detox naamioita heidän maahantuojaltaan testiin. Valitsin heiltä omalle ihotyypilleni sopivia naamioita. Nämäkin naamiot olivat mukavan tuntuisia iholla. Näitä testasin heti messujen jälkeen ja päällimmäisenä jäi mieleeni, että tykkäsin tuotteesta. Mikä parasta, nämä naamiot ovat myös hyvin kuvauksellisia.Viimeisimpänä testailin Iroha Naturen Detox naamiota. Tämä on puhdistava  naamio, joka erityisesti lupaa poistaa epäpuhtauksia, pienentää laajenneita ihohuokosia sekä jättää ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Itselläni ei ole ongelmaa laajenneiden ihohuokosten kanssa. Jätti iholle pehmeän tunteen. Tätä tuotetta on saatavilla täältä.
Tiian kanssa testasimme aiemmin Loreal Paris Pure Clay Anti-Blemish maskia. Tästä teimme myös videon Tädit tubettaa kanavalle. Linkitän videon alle, jos haluatte katsoa, että mitä mieltä tästä tuotteesta olimme.
Video löytyy siis alla olevaa linkkiä klikkaamalla kanavaltamme.Kasvot ovat ihostani se alue, jota hoidan eniten. Itseään ei koskaan voi hemmotella liikaa. Naamiot ovat usein edullinen tapa hoitaa kasvojen ihoa. Suosittelen siis kokeilemaan ja hassuttelemaan. Naamioita löytyy usein muutamalla eurolla myös päivittäistavaratalojen kosmetiikkaosastolta.

Maiju

22 kommenttia:

 1. Toin noita viime vuoden keväällä kasan Hongkongista. Siellä korealaiset painetut naamiot olivat silloin iso hitti. Juhannuksena annoin niitä juhannuslahjoiksi (juhannuslahjat ovat miehen perheen traditio). Etenkin lapset pelle- ja kabukinaamioissaan näyttivät todella pelottavilta. Mutta huvittavuudestaan/pelottavuudestaan huolimatta ovat ihan tehokkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään epäile, että nousevat hiteiksi. Jollain tavalla, nämä todellakin pelottavat, mutta myös kiinnostavat <3

   Poista
 2. Ihana ja hei olet saanut mutkin vähän innostumaan naamioista ja ne tekee kyllä ihmeitä iholle. Harmi, että se ihan paras hehkunaamio Blascolta lopetettiin. <3 Tai ainakin Suomeen tuonti. Heh noi meidän naamat ja ilmeet noissa kuvissa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan hassuja naamioita. Minäkin tykkään todella paljon naamioista, valmiistakin. Mutta yleensä teen naamiot itse luonnonaineista esimerkiksi porkkanaraasteesta, avocadosta ja savijauheesta tehdytä savesta. Hirveä sotkuhan siitä on tuloksena. Kun ainekset tippuvat niin helposti kasvoilta.Rauhaisaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Sotkua varmasti tulee 😀

   Poista
 4. Naamiot ovat ihania, tosin välillä menee muutama viikko, etten muista käyttää niitä. Mainioita nuo eläinnaamiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pyrin aina viikonloppuisin hemmottelemaan itseäni näillä 😀

   Poista
 5. Hauskoja :) Mä oon myös naamioiden suurkuluttaja ja kiva kun taas löytyi uuusia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo ja edullinen tapa hemmotella itseään 👏

   Poista
 6. Eläinnaamiot on niin hauskan näköisiä, että raaskisiko niitä naamaltaan poistaa. Toi possu on kyllä jollain tapaa aika pelottava, kun taas kettu on aivan ihana!
  Mukavaa sunnuntaita Maiju <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihastuttavia olette naamioissanne! Mä tykkään myös..nyt vkl kokeilin kangasnaamiota..oli ihana💕💕Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangasnaamioissa on todella hyvä kosteuttava vaikutus. 👌

   Poista
 8. Noi eläinnaamiot on hauskoja, mutta toi possu on kyllä jopa pelottava. :D

  VastaaPoista
 9. Eläinnaamiot on kivoja, ja sellaisia voisin kokeilla, vaikken muuten ole kangasnaamioiden fani:)

  VastaaPoista
 10. Nyt oli pakko nauraa, enpä olisi uskonut, että kasvonaamiot voivat olla näin hauskoja.

  VastaaPoista
 11. Kangasnaamiot ovat jakaneet mielipiteeni, kallistun kuitenkin miinuspuolelle tuon hirveän roskamäärän takia. Hurjia nuo eläinmaskit. :D Ihanaa alkanutta viikkoa maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole ennen näitä käyttänyt, mutta kuitenkin ne on niin kosteuttavia, että olen hurahtanut. Ainahan noi kangasnaamiot, voi vaikka uusiokäyttää, mitäpä jos niitä käyttäisi "pölyrätteinä" käytön jälkeen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.