keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Radiohaastattelua pallomeressä

Suuntasin keskiviikkoaamuna työpaikan asemesta Yle Helsingin aamuun. Tällä viikolla on Elisa Kulma Aleksanterinkadulla muuttunut Nenäkulmaksi. Myymälässä on vedetään Nenäpäivälähetyksiä koko viikon ajan. Aiheeksi oli sovittu tubettaminen ja myös lapsuutta oli tarkoitus hieman käsitellä siinä sivussa.

Ilokseni sain todeta, että Nenäkulmassa oli pallomeri, johon kehotettiin vieraita pulahtamaan. Minä rakastan pallomerta ja menen sinne aina kun on mahdollista. Tämä johtuu varmaan siitä, että lapsuudessani ei ole pallomeriä ollut, joten aina kun siihen nykyään saa mahdollisuuden, niin käytän sen hyväkseni. 

Pallomeren lisäksi vieraat pääsivät lukemaan "uutispätkän", joka mahdollisesti tulee vielä näkymään jossain tai sitten ei. Minä ainakin totesin uutista lukiessani, että voittaisin varmasti käsillä puhumisen maailman ennätyksen.Tapasin aamussa myös ihanan Satu Silvon ja hän otti myös ilon irti pallomerestä. Sen verran leikkimielisyyttä pitää meillä aikuisillakin olla, että pystyy heittäytymään tällaiseen. 


Menossa mukana oli myös lentopoika Tapio on the move -kanavan Tapio Siivola. Haastattelijana oli Olli-Pekka Kursi. Haastattelun ensimmäinen osuus hoidettiin suorana pallomerestä, niin kuin meidän aikuisten kesken kuuluukin. Kuului siis pelin henkeen. 


Toinen osa haastattelusta tehtiin sitten ihan perinteiseen tapaan haastattelupöydän ääressä. Tässä vaiheessa puhuimme enemmän lapsuudesta. 


Ennen lähetystä pitää ottaa selfiet ja päivittää kaikki somekanavat. 


Lähetyksen jälkeen vielä päivitettiin Tapion kanssa vähän viime aikojen kuulumisia. 


Taustalla tiimi haastatteli Samae Koskista. Vieraita tuli ja meni. 


Toimittaja Olli-Pekka Kuri oli twiitannut hauskasti Twitterissä, josta oli pakko kuvakaapata twiitti. 


Harmi kun haastatteluja ei ole kuultavissa mistään, olisi ollut kiva kuulla itsekin, että miten se meni. Varmasti meni ihan hyvin, koska en mielestäni edes änkyttänyt missään kohtaa.Nenäpäivään ehtii vielä osallistumaan. Nenäpäivään voi osallistua monella tapaa. Itse osallistunut yleensä joka vuosi vähintään ostamalla jonkun nenäpäivän tuotteen. Sen lisäksi osallistunut myös jonkinlaisella hyväntekeväisyystempauksella. Tänä vuonna en ehtinyt tempauksiin mukaan. Nenäpäivään voi osallistua täältä. Nenäpäivän avulla lapset ympäri maailman saavat mahdollisuuden parempaan elämään - koulutukseen, ravintoon, turvaan ja terveyteen. Auta sinäkin lapsia maailmalla. 

Kiitos Iriz Silanderille, joka oli vinkattunut Tädit tubettaa tädeistä toimittajalle <3

Maiju

6 kommenttia:

 1. Kaikki haastattelut voisi pitää pallomeressä :)
  Näytät ihanalta kuvissa!

  VastaaPoista
 2. Kun olin pieni pallomeri-paikkoja oli enemmän tarjolla. Saisivat palauttaa pallomeret, jossei lapsille niin ainakin aikuisille :D

  VastaaPoista
 3. Niin mahtavat kuvat ja ihanaa kun menit meitä edustamaan. <3 Kiitos vielä kun puhuita meistä/minusta niin kauniisti, ollaan me vaan ihana tiimi <3 Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun et päässyt paikalle, oltaisiin otettu kunnon pallomerikisat tuolla. Meistä on helppo puhua kauniisti <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.