keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Juhlistetaan satavuotiasta Suomea

Eilen töissä juhlistimme varmasti monien muiden tavoin satavuotiasta Suomea. Olimme sopineet työkavereiden kanssa, että pukeutuisimme juhlapäivää kunnioittaen Suomi100 teeman mukaisesti. Minun ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että minkä vaatteen kaapistani päälle valitsen. Valinta oli tietysti My Olssonin joutsenmekko.

Teimme My Olssonin kanssa I love me messujen tiimoilta yhteistyötä ja saimme mekot Tiian kanssa yhteistyönä. Tuolloin oli mielessä itsenäisyyspäivä, koska mekko huokuu isänmaallisuutta.

Yhdistin mekkoon tummansiniset sukkikset ja valkoisen huivin. Mietin, että yhdistänkö jonkun neuletakin tai -liivin mekon kanssa, mutta päädyin lopulta tähän valkoiseen huiviin. Seuraavaksi ongelmaksi meinasi muodostua kengät, koska en omista valkoisia tai sinisiä kenkiä. Päädyin lopulta yhdistämään asuun syksyllä alennusmyynnistä ostamani Minna Parikan glitteröverit.

Tätä mekko ajatellen sain House of Simonelta pakotetusta nahasta tehdyt korvikset, joissa toistui mekon väri.Lähikuvaa Minna Parikan glitterpupukengistä. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.Työkaverilla oli pitkä sähkön sininen neuletakki. Halusin kokeilla, että miten neuletakki toimisi tämän mekon kanssa. Sopi ihan täydellisesti. Ajattelin, että tällaisen neuleen kanssa mekkoa voisi ihan hyvin käyttää arkipäivisinkin työasuna. Paras asu on sellainen, joka muuntuu eri käyttötarkoituksiin asuja tai asusteita yhdistämällä.Pari sanaa itsenäisyydestä. Oletteko miettineet, kuinka etuoikeutettuja olemme? Emme ole joutuneet taistelemaan Suomen puolesta rintamalla. Ikäpolveni ihmiset ovat saaneet kokea monia sellaisia asioita, joita ei kaikki elämänsä aikana saa kokea. Olemme kokeneet vuosituhannen vaihtumisen, olemme eläneet aikaa, jolloin Suomella oli oma valuutta ja nyt saimme kokea vielä Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan. Olemme siis etuoikeutettuja. Olemme kokeneet isoja positiivisia asioita. Maailma muuttuu ja me sen mukana.Tämän postauksen myötä halua toivottaa kaikille mahtavaa Suomen satavuotista itsenäisyyden juhlapäivää.

Hyvää itsenäisyyspäivää ja nautitaan siitä, että esi-isämme ovat taistelleet meille itsenäisen Suomen.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Tuo mekko on upea!
  Olemme onnekkaita, että saamme asua ja elää juuri Suomessa.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle Maiju ❤️

  VastaaPoista
 2. Niin ihana tuo tyyli ja kokonaisuus! Ihastelinkin jo tuota mekkoa messuilla, tosi kaunis :) Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää<3

  VastaaPoista
 4. Kaunis kokonaisuus :) Hyvää itsenäisyyspäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu ja hyvää itsenäisyyspäivää <3

   Poista
 5. Kaunis ❤

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Tuo mekko on kyllä upea! Hyvää torstaita sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on täydellinen. Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle.

   Poista
 7. Kaunis puku, ihanat pupukengät....aah glitteriä !!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.