maanantai 18. joulukuuta 2017

Kissalippikset on nyt IN

Kissalippikset on nyt kova sana. Itselläni on ollut oma lippis jo useamman viikon ajan. Siskon tyttöni eli Hellapoliisi Kati otti nyt myyntiin lippiksiä Hellapoliisi.shop-verkkokauppaansa. Niitä on saatavilla myös noutomyymälästä. Hellapoliisin noutomyymälä sijaitsee Itä-Pakilassa, Spelttitie 6 A, Helsinki. Myymälä on avoinna aika joustavasti nyt ennen joulua.

Itse metsästin aika pitkään tämän tyyppistä hattua ja kun näin lippikset niin tuli sellainen "heti pakko saada" fiilis. Siinä vaiheessa vietiin jo viimeisiä lippiksiä maahantuojalla. Nyt myyntiin tuli hieman erilaisia, mutta ihan yhtä kivoja hattuja. Itse en ole ollut mikään lippisihminen, mutta tämä lippis on niin erilainen, että tämä käy hyvin mullekin. Kävin kuvaamassa tuoreeltaan lippiset. Lippikset löytyy verkkokaupasta täältä.


Kannattaa olla nopea jos haluaa hatun ostaa, sillä edelliset hatut vietiin käsistä. Tällä kertaa omaksi suoksiksi nousi viininpunainen tupsulippis. Sellainen on varmaan pakko hankkia.

Tuunasin yhden hatun 

Kynsihuoltajani Jana meinasi viedä mun lippiksen viikolla. Hän halusi ehdottomasti lippiksen, jossa on timantteja korvissa, eikä mitään muuta. Nuo lippikset oli maahantuojalta jo loppu, joten pienen harkinnan jälkeen päätin tuunata Janalle lippiksen tuosta nyt myynnissä olevasta mustasta lippiksestä.

Ostin Hellapoliisi.shop:sta mustan nauhallisen lippiksen, timanttinauhaa ja itselläni oli kotona pitävää liimaa. Irroitin nauhan varovasti. Toiseen nauha kiinnityskohtaan jäi vähän liimaa, jonka höyrytin höyryraudalla irti.Levitin liimaa kissan korvan reunaan ja kiinnitin timanttinauhan korviin. Näin sain melkein samanlaisen hatun Janalle, kuin oma hattuni oli. Vasemmalla oma hattuni ja oikealla on tuunattu hattu.Aina voi vähän hassutella asusteillaan ja näiden hattujen avulla sitä voi tehdä vähän enemmänkin. Lippis on sellainen, että varmasti saat tuntemattomat ihmiset juttelemaan sinulle, kun pistät tämän hatun päähäsi. Nimimerkillä kokemusta on.

Maiju

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.