perjantai 29. joulukuuta 2017

Kynsien kaunottaret 2017 Janan taikomina

Kynnet tehty yhteistyössä BeArt Studion kanssa

Odotan aina tätä vuoden viimeistä kynsipostaustani, koska olen vuoden aikana ehtinyt unohtamaan jo useammat Janan mulle taikomat kaunottaret. On mukava palata itsekin vielä kerran näiden kauniiden kynsien pariin.Tammikuun 2017 kynnet hohtivat metallinhohtoisina lilaa ja hopeaa kera mustien maalattujen kiekuroiden. Tyylikkäät kynnet, jotka sopivat asuun kuin asuun.Helmikuun 2017 toiveena mulla oli, että tee mulle jotain sydämellistä. Tällaiset syntyi tuon teeman innoittamana. Jotenkin tuntuu, että helmikuussa on aina mielessä ystävänpäivä ja siitä syntyy aina idea sydänteemaan.Maaliskuussa 2017 halusin sitten vaaleat kynnet ja koristeeksi oli toiveena saada timantteja. Sitä sain mitä halusin.Huhtikuussa 2017 oli mielessä vielä vaaleat sävyt, koska jostain syystä keväällä olin ihastunut vaaleaan sävyyn. Nämä kynnet oli helppo asustaa sopimaan asun kuin asun kanssa.Toukokuussa 2017 kannoin kynsihuoltoon mukaan juuri ostamani Höglin ihanat kultakengät. Sanoin Janalle, että tahdon kenkiin sopivat kynnet. Sitä sain mitä pyysin tälläkin kertaa. Kynnet sointuivat täydellisesti kenkiin.Kesäkuussa 2017 alkoikin sitten taas värit kiinnostamaan. Perinteisesti lempiväriä noudattaen tehtiin nämä kynnet. Kynnet saivat koristeet sabluunan avulla.Heinäkuu 2017 pysyttelin vielä pinkin sävyssä ja koristeeksi nimettömään sain timantteja.Elokuussa 2017 suuntasin Minna Parikan liikkeen kautta kynsihuoltoon. Laitoin ostamani pupukengät pöytään ja sanoin, että "saisinko kenkiin sopivat kynnet". Sainhan minä, nimettömään Jana koristeli pupun korvat. Hienoa on välillä haastaa Janaa ja Jana hoitaa homman.Syyskuussa 2017 sain päähäni, että haluan harmaat ja vaalean punaista kynsiini. Ihanat kynnet syntyi tälläkin kertaan.Lokakuussa 2017 alkoi tekemään mieli punaisia kynsiä. Punaiset kynnet toimivat aina ja niiden kanssa ei ole pukeutumisongelmia ollenkaan. Nimettömään sain helmi/timanttikoristeet, jotka kruunasivat kynnet.Marraskuussa 2017 tuli jo hieman joulu mieleeni. Sanoin Janalle, että nyt on pakko saada metallinhohtoa kynsiin. Tällä kertaa kynnet vaihtoivat väriä sen mukaan miten väri osui kynsiini. Kynnet hohtivat vihreän ja lilan sävyissä. Hyvin huomiota herättävät kynnet.Joulukuussa 2017 oli vähän haastetta. Toivoin kynsiini kultaa ja hopeaa. Sain kynsiini hopeaa ja punaista. Toimiva yhdistelmä tämäkin. Olimme hieman leikkisällä tuulella ja toisen käden kynsistä tuli hopeat ja toisen käden kynsistä puna-hopeat. Pieni, mutta kiva yksityiskohta.

Olipa kiva vielä kerran palata vuoden 2017 kynsien pariin. Koitin miettiä, että mitkä olisi olleet mulle ne lempparit, mutta en osannut päättää. Kaikki kynnet olivat juuri oikealla hetkellä ne parhaat kynnet.  Jotenkin maaliskuun valkoiset kynnet kuitenkin erottui hieman erilaisuudellaan tällä kertaa.

Täytyy sanoa, että en ihan helpolla ideoideni kanssa päästä Janaa. Jana on kuitenkin niin ammattitaitoinen, että hän kuuntelee ja sitten loihtii mitä upeimmat kynnet mulle.

Mistä sinä pidät eniten?

Maiju


12 kommenttia:

 1. Timantteja, paljon timantteja huutelee mun sisäinen harakka :)
  Upeita kynsiä läpi vuoden.
  Ihanaa uutta vuotta 2018 Maiju ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timantteja ei ole koskaan elämässä liikaa. ❤️

   Poista
 2. Syyskuun harmaa-vaaleanpunainen -yhdistelmä pisti silmään erityisesti. Kiva ja erilainen väriyhdistelmä<3
  Hyvää uutta vuotta:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kaikki! Tammikuun ja marraskuun kynnet nousi suosikikseini.
  Oikein hyvää alkavaa uutta vuotta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammikuu oli myös ihan mahtava munkin mielestä. Ihanaa uutta vuotta myös mulle.

   Poista
 4. Upeita, mutta elo- ja joulukuu ehdottomat lempparit! <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Näitä on kiva ihailla kerta vuoteen näin putkeen 🥂

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.