torstai 14. joulukuuta 2017

Moikon Heijastavat kädet -mallisto

Tuotteet saatu blogin kautta

Kun joskus tulee vastaan joku tuote, joka pysäyttää ensinäkemältä, niin silloin tiedät, että olet nähnyt jotain ainutlaatuista.

Minut pysäytti kuukausi sitten mainos sosiaalisessa mediassa. Näin vilaukselta mainoksen heijastimilla varustetuista lapasista, joissa oli sydänkuvio. Lapaset iski tajuntaani heti. Ajattelin, että "vau, siinähän on mahtava tuote". Lähdin heti tutustumaan, että mistä tuotteesta on kyse. Pian selvisi, että kyseessä oli Moikon Heijastavat kädet -mallisto. Moiko-tuotteisiin, voitte käydä tutustumassa täällä.Kun selvitin lisää Moikosta, niin huomasin, että tuote oli juuri 2017 saanut kunniamaininnan kansainvälisessä Red Dot Design -kilpailussa. Tuote sai kunniamaininnan erityisen korkealaatuisesta, hyvin toteutetusta suunnittelutyöstä. Se on todella hienoa ja upeaa, että tuote saa arvostusta ulkomaita myöden.

Selvittelin vielä lisää tuotteesta. Tuotteet valmistetaan Suomessa, mikä on huippu juttu. Lapaset valmistetaan mulesing-vapaasta merinovillasta. Lapaset tuntuvat kivan pehmeiltä käsiä vasten. Tuotteet on suunniteltu lisäämään kävelijöiden ja pyöräilijöiden näkyvyyttä liikenteessä.

Kun olin selvitellyt taustoja, niin vakuutuin vielä enemmän tuotteista. Juttelin Tuomaan markkinoilla Moikon myyjän kanssa ja pääsin kokeilemaan tuotteita siellä ensimmäistä kertaa. Huomasin heti, että nyt on kyse laadukkaista käsineistä. Suosittelen pysähtymään, kun näette Moikon tapahtumissa, niin toteatte saman itsekin mitä minä tein.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Nostan usein suomalaisten tekijöiden tuotteita blogissani. Teen sen arvostuksesta suomalaista työtä ja tekijöitä kohtaan. Nämä tuotteet ansaitsivat esittelynsä blogissani.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Ompa nättejä ♥ Ja hienoa että arvostat kotimaista työtä, minä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Olen itse tehnyt vuosia käsilläni, siitä syystä tiedän, että kuinka paljon usein tekevät tuottein eteen. Haluan auttaa usein näitä pienyrittäjiä.

   Poista
 2. Kiva idea käyttää heijastimia käsineissä. On kiva, kun nostat suomalaisen työn tekijöitä ja tuotteita esille blogissa.

  VastaaPoista
 3. Suomalaista innovaatiota ja yrittäjyyttä arvostan myös ja blogissani kirjoittelen niistä! Aivan mahtavan ihanat lapaset🎅🎄❤Rentoa joulun odotusta Maiju! Ihana seurata sun juttuja kun ne on muuta kuin joulukoristelua tai kakkuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole edes muistanut, että joulu tulee 😬 Nyt pitää tsempata 😀 ihanaa joulun odotusta.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.