perjantai 1. joulukuuta 2017

Petri Laaksosen Lumivalkeaa joulukonsertti

Malmin kirkko oli eilen täynnä ja me kaikki olimme menneet sinne kuuntelemaan Petri Laaksosta. Petri Laaksonen aloitti Lumivalkeaa joulukonserttikiertueensa Malmilta. Petri Laaksonen on yksi niitä harvoja, jotka saavat minut pysähtymään ja hiljentymään. Jään kuuntelemaan laulujen sanomaa ja tarinaa. Ihan helppo homma ei ole minua hiljentää, mutta Petrin edessä se on loppupeleissä ihan helppoa.Olen usein kirjoittanut siitä, että rakastan kuunnella musiikkia ja musiikissa rakastan tarinoita. Petrillä on ääni, joka on luotu tulkitsemaan tarinoita. Petriä olen kuunnellut jo liki 30 vuotta.

Siskoni houkutteli minut mukaansa kuuntelemaan Petri Laaksosen joulukonserttia. Lähdin kun oli mahdollisuus ja kun konsertti oli vielä kotikulmilla, niin olin heti mukana.Ostin konsertista In Memoriam - Elät aina minussa -levyn. Tämän levyn Petri on tehnyt äitinsä ja veljensä muistolle. Levy varmasti lohduttaa monia, jotka ovat rakkaimpansa menettäneet. Levy on täynnä tunnetta ja tarinoita. Tarinoita, joissa tunnetaan suuria tunteita.

Mietin, että koska olin viimeksi käynyt Petri Laaksosen konsertissa, vastaus löytyi Instagram-tililtäni.  Olin 17.12.2014 Hakunilan kirkossa häntä kuuntelemassa. Tässä todiste edellisestä konsertista.Tämä konsertti oli itselleni enemmän kuin joulukonsertti. Tämä konsertti oli täynnä tunnetta ja hiljentymistä. Tämän ja uuden levyn voimin uskon matkan joulun hiljentymiseen alkaneen.

Minä jotenkin tarvitsen joskus tällaisia pysäyttäviä ja hiljentäviä kokemuksia. Käykäähän joulukonserteissa, aion itsekin varmasti vielä ennen joulua käydä muutamissa.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Minä myös tykkään Petrin musiikista. Se tosiaan pysäyttää <3 Ihanaa joulukuuta Sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petrillä varmasti on hyvin suuri suosio, kun hän on niin upea tulkitsija <3

   Poista
 2. Oli varmaan upea konsertti ja ihan sun juttu. <3

  Mukavaa joulukuun ensimmäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä oli taas niin mun juttuni <3 Minä rakastan tarinoita monessa eri muodossa. Tarinat pysäyttävät - minutkin <3

   Poista
 3. Ihan parasta joulukuuta sinulle Maiju💕Petrin musiikista tykkään..tältä "kylältä" on Petri Laaksonen ja Könsikkäät..se täällä pohjantähden alla..on huikean ihana kappale❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kaikkien tuntema on tuon Täällä pohjantähden alla. Se on pakko varmasti jokaisessa konsertissakin kuulla <3

   Poista
 4. Varmasti on ollut erittäin tunnelmallinen ja upea konsertti. Jotenkin näin joulun alla, nämä konsertit tekevät vielä isomman vaikutuksen, ainankin minuun <3
  Ihanaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana konsertti ja sunnuntaina sitten sinun kanssasi seuraavaa upeaa konserttia kohden <3

   Poista
 5. Tämähän voisi olla sun uusi joulun aloitus perinne. Musiikilla on kyllä aivan upea ja rauhoittava vaikutus myös minuun.
  Mukavaa joulukuun alkua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmasti ottaa tästä perinne. Muutama muu konsertti vielä päälle :)

   Poista
 6. Kuulostaa kauniilta konsertilta. Täytyykin tarkistaa oman kotiseudun konserttitilanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun itse missasin tuon hänen Suomi100 kiertueen. Näytti olevan ihana ohjelma siinäkin.

   Poista
 7. Meidän hääkirkossa 19 v sitten laulaja lauloi Täällä Pohjantähden alla. Äitini valitsi sen. Minua alkaa joka kerta itkettää kun kuulen Petri Laaksosen laulavan sen radiossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mitä ihania muistoja. Tuosta tietää, että kuinka syviä tunteita on eletty ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.