tiistai 12. joulukuuta 2017

Vaatteilla voi ja pitääkin välillä hassutella

Yhteistyössä Klingel.fi verkkokaupan kanssa

Vaatteilla voi viestittää omaa persoonaansa ja vaatteilla voi myös hassutella. Hankin usein vaatteita, joissa on joku "juttu" tai joku pieni persoonallinen yksityiskohta. Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Klingel.fi verkkokaupan kanssa. Verkkokauppa on tuttu itselleni jo monen vuoden takaa ja olen aiemminkin hankkinut sieltä vaatteita. Tällä kertaa koitin valita jotain persoonallista ja sellaisia, joissa on jotain erikoista. Verkkokaupasta löytyy kyllä moneen lähtöön ja varmasti jokaiseen makuun sopivia. Selasin nettikaupan sivuja useamman tunnin ja kun näin tämän huulikoristeisen neuletakin, tiesin, että tuossa on vaatteeni. Rakastan huulipunia ja mikä onkaan paras vaate minulle, kuin vaate, jossa toistuu rakastamani juttu.

Olen jo pari vuotta etsinyt mustaa rusettipuseroa, siinä onnistumatta. Nyt löysin myös sellaisen verkkokaupasta. Tuonkin tuotteen edessä olin todella tyytyväinen, koska olen juossut kaupasta toiseen tuon mustan rusettipuseron perässä. Nyt loppui tämän etsiminen.

Asuun vielä yhdistyi mustat Gore-tex -kengät. Valitsen kenkäni yleensä hyvin tarkkaan. Kaupassa kokeilen ensimmäisenä kenkien pohjan. Kenkien pohjan pitää olla aina kumia, mikään muu ei kelpaa. Löysin nettikaupasta kengät, jotka ajattelin olevan hyvät jalassa. Tarkistin koron korkeuden, joka itselläni ei saa olla kuin max 5 senttiä. Korko siis pitää olla vain ja ainoastaan kumia. Kengän materiaalikin näytti kuvissa siltä, että ne olisi täydelliset. Näiden kohdalla luin todella tarkkaan tuotteiden materiaalitiedot. Olin todella oikeassa, kengät oli mukavat jalkaan ja niillä on hyvä kävellä. Täydellinen valinta siis minulle. Plussaa sivustolla oli se, että itselleni tärkeät tiedot oli hyvin tuotetiedoissa esillä.

Tuotteet, jotka valitsin itselleni olivat Alba Moda -neuletakki, Mona-pusero ja Ara-nilkkurit. Nämä tuotteet on  kaikki saatu yhteistyön merkeissä.


Asu oli päivän työasuna ja täytyy sanoa, että kokonaisuus oli itselleni kuin tehty. Viihdyin todella hyvin asussa ja olo oli koko päivänä miellyttävä. Erityisesti takki sai paljon kehuja ja se kyllä huomattiin. 

Onko Klingel.fi verkkokauppa teille tuttu?
Joku minua pitkään seurannut saattaa jopa muistaa, että kirjoitin jossain vaiheessa heidän sivuilleen blogipostauksia. Joten itselläni on kosketuspintaa heihin.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Tosi kiva yhdistelmä, tykkään! Ja ihan uusi verkkokauppa, käympä heti kurkkaamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klingel tuli aikoinaan Suomeen postimyyntikuvastona ja sittemmin myös verkkokauppana. Vaatteet ovat hyvälaatuisia. Tuo neuletakki on aivan mielettömän ihanaa materiaalia.

   Poista
 2. Kmingel on tuttu firma. Sieltä löytyi upea mekko tyttären vanhojentansseihin. Asusi on upea. Tuo rusettipaita on jopa juhlava ja neuletakki niin sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä löytyy vaikka mitä :) Joo olin onnellinen kun vihdoinkin löysin tuon rusettipuseron.

   Poista
 3. Ihanat vaatteet juuri sinulle ja Aran nilkkurit ihan parasta.
  Klingeliltä itsekim tilaillut nyt just pukin konttiin tyttärelle 🎅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli ensimmäiset Aran kengät ja olin yllättänyt, kuinka hyvä lesti.

   Poista
 4. Mainiot valinnat! Klingel on jo minulle tuttu verkkokauppa.

  VastaaPoista
 5. Nilkkurit näyttävät kivoilta ja ovat varmasti hyvät jalassa. Neuletakki on kyllä mainio, saa hymyn huulille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilkkurit on todella hyvät. Mietin usein, että voinko enää kulkea koroissa, kun seison päivisin toimistotöissä. Kuitenkin jos on hyvä lesti kengässä, niin se onnistuu. Näissä on täydellinen.

   Poista
 6. Hyvännäköiset kengät, ja tosiaan jos hyvä lesti niin aivan varmasti hyvät jalassa. Ihana neuletakki :)
  Verkkokauppa ei ole tuttu, mutta postimyynti kuvastoa muistan selailleeni aikoinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen todella nirso kenkien suhteen. Olin tidella tyytyväinen kun sattui olemaan täydelliset. ❤️

   Poista
 7. Todella kiva asu! Tuon kanssa menee vaikka pienempiin joulujuhliin ja tapaamisiin. Neuletakki on kaunis ja tuo rusettipusero siihen kuin piste i:n päälle. Ja nuo nilkkurit! Ne ovat niin nätit ja varmasti hyvät jalassa.
  Farkkuja olen ostanut Klingelin verkkokaupasta. Ostamissani on ollut mukavasti stretchiä, joten ovat mainiot päällä.
  Ihanaa jouluundotusta Maijulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulatakki on todella monikäyttöinen. Ihanaa joulunodotusta myös sinulle.

   Poista
 8. Niin ihanat kuvat, vaatteet ja ihan sua. <3 Olen itsekin täydellisen tyytyväinen omiini ja kaikki ennakkoluulot Klingeliä kohtaan on kuopattu, en vaan tiennyt, että sieltä saa niin ihania vaatteita ja ihan meille kaikille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut Klingelin asiakas ja löytänyt sieltä aiemmin todella kivoja ja personaallisia asuja ja asusteita. Sieltä löytyy varmasti jokaiseen makuun kaikkea <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.