sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Ääni ratkaisee - loppiaisen kirkkokonsertissa

Eilen oli tiedossa Lauluyhtye Virtuoson kirkkokonsertti Espoon tuomiokirkossa. Olimme sopineet hyvissä ajoin ystäväni Helin kanssa, että lähdemme yhdessä kuuntelemaan ja rauhoittumaan heidän keikalleen. Heli ei ollut aiemmin tutustunut Virtuoson tuotantoon, joten hänelle siis Virtuoso oli ihan uusi tuttavuus. Tiedän kyllä Helin musiikkimaun ja tiesin, että hän tulee yllättymään ja tiesin, että tulee myös pitämään.

Olen aiemmin kertonut, että Lauluyhtye Virtuoso on kuulunut suosikkeihini jo heidän ensilevystään saakka. Muistan, että se oli aikoinaan "rakkautta" ensi kuulemalta. Ihastuin näiden "tyyppien" ääneen ja nimesin heidät heti Suomen Il Divoksi. Se oli siis menoa ja meininkiä. Siitä alkoi fanittaminen, joka alkuun oli levyjen ostamista ja niiden "puhki" kuuntelemista. Heiltä ilmestyi ensimmäinen levy vuonna 2005, seuraava 2006 ja joululevy 2007. Sitten iski levysaralla pieni hiljaisuus. Seuraava ja viimeisin levy ilmestyikin 2016. Levy ilmestyi heidän 10.vuotisjuhlakiertueensa kynnyksellä. Levyyn voi tutustua täällä. Kuitenkin kundit ovat puskeneet töitä kovasti musiikin saralla sekä erikseen, että myös yhdessä kaikki nämä vuodet. Nostan hattua siitä, että näiden vuosienkin jälkeen he ovat jaksaneet uskoa tähän juttuun ja että heillä on tulevaisuutta myös yhdessä. Minä näen niin suurta potentiaalia heissä, että tiedän, että ansaitsevat vielä suurempaa ja enemmän - heillä on niin mahtavat äänet, haluan nähdä vai pitäisikö sanoa, että kuulla heitä enemmän. Kirjoitin toukokuussa 2016 heidän edellisen levyn julkistamistilaisuuden konsertista täällä

Juttelimme poikien kanssa, että heidän somemarkkinointiaan voisi hieman tehostaa. Lupasin tehdä sen mitä itse osaan parhaiten eli rummuttamisen. Päätimme yhdistää voimavarojamme ja keksimme varmasti erilaisia yhteystyötapoja heidän kanssaan. Minulla on ideoita, joita olen jo viritellyt heidän kanssaan. Katsotaan mihin meidän kaikkien aika riittää. Ideoita olisi, kunhan kaikki vaan ehtisi toteuttamaan. Kuitenkin siellä olisi niin kivoja juttuja, joita toivon toteutuvan.

Painotan aina Instagram-tilin tärkeyttä markkinoinnissa. Lauluyhtye Virtuoson Instagram-tili aukesi sitten jo illalla tämän innoittamana. Virtuosoa voi seurata Instagramissa täällä. Itse otan tuon tilin haltuuni ja jatkossa sieltä varmasti voi löytää myös tarinaa heidän historiastaan. Tulkaahan siis matkaan mukaan.  Virtuoson facebook-sivut löytyvät täältä.Onneksi Virtuoson pojat ovat vastaanottavaisia ja tietävät, että heillä ei itsellään ole rahkeita hoitaa kaikkea yksin. Itselläni on ideoita markkinoinnin suhteen ja uskon, että saamme viriteltyä kivoja ideoita ilmaan. Toivotaan, että joku niistä toteutuukin.

Alla olevan videon kautta pääsette mukaan keikalle. Toivotaan, että nähdään pojat joskus jollain isommallakin lavalla. Ihmisellä pitää olla haaveita ja olkoon tämä yksi niistä.Näin upeasti ja musiikin merkeissä alkoi tämä vuosi.

Ihanaa loppiaisen jälkeistä vuotta kaikille. Tästä päästäänkin sitten jo kevättä kohti.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Jeps välillä tollanenkin musiikki on ihan ok! Mukavaa alkavaa viikkoa💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse löysin komea ääniset miehet joskus varmaan 15 vuotta sitten. Silloin jollain tasolla laajensin omaa musiikkimakuani <3

   Poista
 2. Siis sinähän olet oikea virtuoosi näitä Virtuosonin poikien kanssa :) Tästä kehkeytyy vielä jotain suurta.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Outi, annoin itse itselleni nimen "somemama" ja se voisi sopia hyvin tähän tilanteeseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.