torstai 4. tammikuuta 2018

Gluteenittomat tuotteet houkutteli Tampereelle

Olen aina puhunut pienyrittäjille Instagramin tärkeydestä markkinoinnissa. Minulla on ollut kunnia päästä joskus puhumaan yrittäjille aiheesta.  Ihan joka paikassa ei aina  sosiaalisen median tärkeyttä vielä ymmärretä. Kuitenkin Instagram on se palvelin, jonka kautta itse teen hyvin paljon ostopäätöksiä ja kiinnostunut asioista.

Kun puhutaan gluteenittomista tuotteista, niin koen Instagramin yhtenä hyvin tärkeänä kanavana markkinoinnissa. Sen myötä itse jaan hyvin paljon tuotetietoutta ja sen kautta myös bongaan tuotteita ja palveluita.

Olen tällä viikolla lomalla. Suunnitelmia en ole tehnyt tälle viikolla paljoa ja siitä syystä vietin hidasta aamua keskiviikkona selailin aamulla Instagram-feediäni. Sieltä tajuntaani iski kuva Runebergin tortuista. Varmasti moni normaaliruokavalioinen ei tätä ymmärrä, mutta meille gluteenittomille ei ole aina tarjolla näitä herkkuja. Siitä syystä välistä innostuu asioista vähän enemmän kuin muut. Itse en pitänyt ongelmana sitä, että olin Helsingissä ja kuvan tortut iskostuivat tajuntaani Tampereelta käsin. Siitä se ajatus sitten lähti.

Päätin kuvan nähtyäni, että nyt otetaan juna alle ja lähdetään Tampereelle.Siitä kun näin tuon kuvan Instagramissa meni aikaa noin 3,5 tuntia siihen kun olin Tampereella. Mitä sitä ei nyt yhden Runbergin tortun takia tekisi. Olin ennen kotoa lähtöä soittanut varmuuden vuoksi Tampereelle, että olen tulossa ja laittakaa mulle sivuun kaksi Runebergin torttua. Sitä riskiä en uskaltanut ottaa, että ne olisi olleet loppu, kun pääsin Tampereen kauppahalliin.Brander Oy Tampereen kauppahalli

Kannattiko sitten matkustaa Runebergin tortun takia Tampereelle? No kannatti, antaisin arvosanaksi 10/10. Maku oli täydellinen, koostumus hyvä ja kosteus ihan kymppi. Kiitos Brander / Tampereen kauppahalli tästä makuelämyksestä.
Sokos-tavaratalo Tampere / gluteeniton vitriini


Olen kuullut, että Sokos-tavaratalossa Tampereella on gluteenittomille oma vitriini. Aiemmin en ole sitä käynyt katsomassa, mutta nyt päätin katsastaa myös tämän nähtävyyden. Jos minä jotain ihailen, niin se on se, että Tampereen seudulla on mielestäni nämä asiat jotenkin niin paljon paremmin, kuin monissa muissa paikoissa. Toivotaan, että joku keksisi meille Helsingissäkin tällaisen vitriinin tehdä. Lupaan tulla heti kuvaamaan ja esittelemään sen muille gluteenittomille.


Amarillossa syömässä 

Kävimme syömässä Amarillossa, Amarillossa on esimerkillisesti gluteenittomat merkinnät listoissa, se on asia, mitä arvostan suuresti.

Sitten olikin jo aika hypätä junaan ja suunnistaa kotia kohti. Todella tyytyväinen matkustaja oli hyvillä mieli kaikesta kokemastaan.Branderin uutuustuotteet testissä 


Brander pakkasi minulle mukaan maistiaisia heidän uutuustuotteistaan. Kauraleipä oli taivaallisen hyvää, koostumus hyvä ja maku oli täydellinen. Maistatin leipää myös miehelläni, joka on normaaliruokavalioinen. Hän kyllä kertoo aina myös rehellisesti, että onko tuote hyvää vai ei. Tämä leipä maistui myös hänelle. Suositukset siis leivästä. Ostaisin ihan ehdottomasti, jos tuote osuu kohdalleni.Kiinnostava tuote oli myös Branderin uutuus omena-kanelimuffinssi. Olen itse kyllästynyt ihan totaalisesti suklaamuffinsseihin, joten ilolla otan vastaan kaikki uutuudet, jotka ovat vaaleita. Täydellinen muffinssi. Rakastan muffinsseja, jotka ovat hieman kosteita ja tämä oli sellainen. Markkinoilla on toinen vastaava tuote, josta tykkään valtavasti eli Frialla. Jos vertaan tätä tuotetta nyt siihen, niin tämän uutuuden plussat on siinä, että tässä ei ole vehnätärkkelystä ja tämä on tuoretuote. Toivon, että kauppiaat löytävät tämän tuotteen valikoimiinsa. Tällaista on kaivattu valikoimiin. 


Täytyy sanoa, että päivä oli hyvin onnistunut. Aamulla en tiennyt, että mitä päivä tuo tullessaan ja ihan hyvän päivän se lopulta minulle toi. Tein videon Pinkit korkokengät youtube-kanavalleni Tampereen matkasta, video on katsottavissa alla olevan linkin kautta. Jos gluteenittomuus kiinnostaa, niin laittakaahan kanava tilaukseen. Tuolla kanavalla jaan suurelta osin näitä gluteenittomia vinkkejäni.


Tämän päivän opetus oli se, että kannattaa markkinoida tuotteitaan. Kannattaa markkinoida oikea- aikaisesti. Tässä siis tarjonta ja kysyntä kohtasi ihan täydellisesti toisensa.

Maiju

11 kommenttia:

 1. Täytyypä vinkata ystävälleni 😊

  Täällä juuri leivoskelen gluteenitonta lauantaisille synttäreille 🎂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa. Usein se gluteeniton on parempaa kuin vehnäleivonnainen.💪

   Poista
 2. Nää on tosi kivoja nää sun postaukset. Nyt tekee mieli Tampereelle! Noita kermamunkkeja kun joskus saisi täältä pääkaupunkiseudulta jostain, niin ai että... ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla. Gluteenittomat postaukset on aina suhteessa muihin kiinnostavampia kuin muut. Näen sen aina tilastoista 👍

   Poista
 3. Onpa kiva kun valikoimat vaan laajenee. Olet sinä kyllä yksi reissaajatäti, tortun perässä Tampereelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Kun saadaan vielä tieto kauppiaille, niin hyvä on 😀

   Poista
 4. Mahtavaa heittäytymistä! Ja on kyllä hyvä syykin, jos ihan Runebergin torttujen takia Tampereelle lähtee. :) Hauska juttu. Itse voisin heittäytyä aivan samaan.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta reissulta, kiva että kävit Sokos Herkussa, tervetuloa pian uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva reissu oli ja uskon, että muutkin gluteenittomat tulee teidän hyllyjen ääreen "kuolaamaan" ja toivottavasti myös ostamaan. Ehkä seuraavalla Tampereen reissulla taas tavataan :)

   Poista
 6. Jos ikinä eksyt vielä Tampereelle niin kannattaa ehdottomasti tsekata keskustan Pella’s Cafe! Siellä panostetaan todella paljon gluteenittomuuteen ja esim. brunsseilla on melkein kaikki luontaisesti gluteenitonta tai sitten on joku gluteeniton vaihtoehto :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.