lauantai 27. tammikuuta 2018

Huulipunaa huuliin, vaikka ikää liki 90-vuotta

Joskus äitini on vilahtanut teksteissäni ja joskus vilahtanut facebook-sivuillani. Hän on ehtinyt vuosien myötä vilahtaa niin monta kertaa, että ihmiset ovat ehtineet ihastumaan häneen. Äitini on idolini monessa suhteessa. Hän on opettanut minulle positiivisen elämänkatsomuksen. Tunnen samankaltaisuutta hänen kanssaan ja on ollut aina minulle hyvin läheinen ihminen.

Tämä viikonloppu on taas minulle ilman mitään sovittua ohjelmaa. Siksi päätin lähteä lauantaina äidin luokse ja auttamaan häntä arkiaskareissa. Lähdimme aamulla hänen kanssaan kauppaan ja hän tapansa mukaan otti huulipunan esiin ennen ovesta lähtöä ja siitä se ajatus sitten lähti. Pieni videopätkä faceen, jossa heitän hänelle, että "nainen se on nainen, vaikka ikää olisi 89-vuotta" ja hän vastaa minulle, että "no enhän mä mikään ikäloppu vielä ole".

Äitini on käyttänyt aina huulipunaa ja varmaan sieltä juontaa omakin innostukseni huulipuniin. Tuokin on aihe, josta olen usein kirjoittanut. Huulipunatkin siis ovat meitä yhdistävä tekijä. 

Aiheesta innostuneena päätin ottaa äidin mukaan tubekanavalleni ja aiheena huulipunat. Äitini on esimerkkinä siitä, että itsestään voi ja pitääkin pitää huolta iästään huolimatta. 

Videolla äitini kertoo muun muassa sen, että miksi hän käyttää huulipunaa. Saanko esitellä teille ihanan ja hyvin esiintyväv äitini. Uusi tubetähti on syttynyt <3Ikä ei ole esteenä itsestään huolehtimiselle. Nainen on nainen iästään huolimatta.

Maiju

18 kommenttia:

 1. IHANIA OLETTE!! kiitos tästä, ihan herkistää tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Äitini on esikuvani ja positiviisuuden lähteeni <3

   Poista
 2. Ihana video ja ihana äiti sulla! ❤ Kyllä ehostautuminen kuuluu kaikille ikään katsomatta. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja todellakin. Se ei katso ikää ja se kiinnostaa iässä kuin iässä <3

   Poista
 3. Siis sun äiti on niin ihana. Vie nyt hänelle pari kaunista huulipunaa. Nyt muuten tiedetään, että mistä olet perinyt valokuvauksellisuuden (onko tuo nyt oikea sana)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin vien. Äitini oikein ilahtui, kun kerroin, että voin tuoda. Pitää varmaa tehdä hänelle jossain vaihessa joku kiva kuorinta. Hän viimeksi nautti kovasti kun tein hänelle "pikakasvohoidon".

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Sellainen tytär kuin on äiti <3

   Poista
 5. Ihana video! Itsekin tykkään huulipunista todella paljon, ja vaikka lauantain kauppareissulle en muuta meikkiä laita, niin huulipunaa pitää olla ja mielellään kivan punaista. :)

  VastaaPoista
 6. Vau ihania olette ja äitisi on niin kaunis ja todella mahtava video teitte yhdessä .. Terveisiä äidillesi ja olet kiva tytär kun pidät äidistäsi niin hyvä huolta ... Kiva mieli tuli katsoessa .. Kiitos ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Sanon aina, että äiti on pitänyt meistä joskus huolta, nyt on meidän vuoromme ❤️

   Poista
 7. Hyvän mielen lähettiläät ��

  VastaaPoista
 8. Nainen on aina nainen....näin juuri. Ihkuja olette. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eikä iällä ole tässä mitään merkitystä <3

   Poista
 9. Tykkäsin tästä elämänmakuisesta videosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Äiti voi tulla myöhemminkin videolle mukaan ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.