tiistai 9. tammikuuta 2018

Kauneutta ja hyvää oloa kauneushoidoista

Yhteistyössä Lilja Beauty kanssa

Puhun usein itsensä hemmottelun tärkeydestä. Yksi itsensä hemmottelun muoto on kauneushoidot, joissa pyrin käymään säännöllisesti. Edellisestä kerrasta itselläni on vierähtänyt liian pitkä tovi, taisi mennä hieman reilu vuosi edellisestä käyntikerrasta. Lupaan, että tämä ei tule toistumaan. Työkaverini kautta minulla oli ilo tutustua Jarnaan, joka on avannut jokunen aika sitten Lilja Beauty -hoitolan Vantaan Hakunilaan. Olen kuullut Jarnasta useasti työkaverini kautta ja mielenkiinto on herännyt jo viimeistään silloin, kun olen kuullut ylistäviä sanoja hänestä.

Olemme Jarnan kanssa tutustuneet loppusyksyn aikana ja siitä sitten heräsi ajatus, että jos haluan tulla kokeilemaan hänen hoitolansa palveluita. Hän sai minut kiinnostumaan hoidosta siitä syystä, että hänen hoitolassaan hoidot tehdään Exuviance-tuotteilla. Nämä tuotteet ovat tulleet itselleni tutuiksi parin viimeisen vuoden aikana. Olen testaillut jotain sarjan tuotteita pr-näytteiden muodossa ja olen ollut vaikuttunut niistä. Kun kuulen sanan Exuviance tulee minulle hyvä fiilis ja tunne, että saan kokea jotain luxusta.
Exuviance fresh up kasvohoito

Jarnan ehdotuksesta päädyimme kokeilemaan Exuviance fresh up kasvohoitoa. Hoito kuulosti kivalta ja freshiin lopputulokseen haluan aina. Hoidon lisäksi ripset ja kulmat saivat kestovärin sekä hoidon lopuksi ihoa kosteutettiin vielä ihanan kultanaamion avulla. Kaikkihan tietävät mun rakkaussuhteeni naamioihin.

Tällainen hoito siis minulle tehtiin:

Exuviance fresh up kasvohoito
50 minutes • 65e
Alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen, tehoseerumi, hieronta, naamio, hoitovoide.


Itselläni on kasvoissa ikävä ongelma, joka johtuu iästä ja hormonitoiminnasta. Minulla kasvaa karvoja leulassa, ei mitään muutamaa, vaan ihan kunnolla. Siinä sivussa hoitui myös karvojen poistot kuumavahan avulla. Hoidon jälkeen katsoin itseäni peilistä ja olin ihan, että VAU. Odotin, että naama punottaisi ja olisi vähän epämääräisen värinen. Peilistä katsoi hehkeän näköinen nainen ja oli oli todella fresh. Täydellinen fiilis jäi tästä hoidosta. 
Törmäsin Jarnan omilla Instagram-sivulla hänen tarinaansa, jossa hän kertoi, että mitkä ovat hänen motiivinsa olleet, kun hän on ajautunut kauneudenhoitoalalle. Täytyy sanoa, että tämä on kyllä ihan totta, niin ammattitaidolla hän hoiti hoitiotapahtuman.  Näki, että hoitotapahtumassa oli sydän mukana ja halu tuottaa toiselle hyvää oloa. Exuviancen tuotteista

Olen siis tutustunut aiemmin Exuviancen tuotteisiin. Testissä olleet tuotteet ovat olleet enemmän kuin yllättävän hyviä. Kun kasvoilleni jäi hoidosta niin mahtava fiilis, niin päädyin ostamaan kotiin muutaman tuotteen. Tuli vaan tunne, että on pakko ostaa. Olen serumien ja kasvovoiteiden suurkuluttaja ja edellinen sarja oli loppumassa, joten päädyin ostamaan ne. Kasvojen hoidossa on kolme tuotetta, joista en tingi eli serum, kasvovoide ja silmänympärysihon voide. Niillä pääsee kasvojen kotihoidossa jo pitkälle. 

Tänä aamuna sitten oli pakko kokeilla heti näitä tuotteita ja serumin laitettuani oli ihan VAU tunne. Usein voi olla, että saman sarjan joku toinen tuote on se VAU ja toinen tuote on sitten OK. Tuolla kokemuksella sitten serumin jälkeen levitin voiteen kasvoilleni ja siitäkin tuli mulle todella samanlainen VAU fiilis. Olin todella innoissani.  Ihanaa kun tuotteet toimivat juuri niin kuin niiden toivoin toimivan. Itse haluan tuotteilla juuri tuon mahtavan tunteen. Silloin tiedän, että kyseessä on tuote, josta haluan muillekin kertoa. 
Serumissa käytetty Aminofil-ainesosa lisää ihon täyteläisyyttä ja häivyttää siten ryppyjä ja juonteita. Exuviance on vastine täyteaine-injektioille. Kun itse olen päättänyt, että pysyttelen voiteiden parissa, niin tämä olkoon siis minun valintani. Hakunila on itselleni tuttu paikka, koska olen asunut siellä joskus vuosikymmeniä sitten 10 vuotta. Tästä syystä oli kiva lähteä Helsingistä katsomaan vanhoja kotikulmia. Oli ilo todeta, että poikittaislinjoilla Hakunilasta kulkee suuntaan jos toiseen. Itse pääsin reilussa puolessa tunnissa kotiin Siltamäkeen. Muutenkin katselin, että poikittaislinjat Espooseen ja toiselle puolelle Vantaata sekä Helsinkiin menee kätevästi Hakunilasta. 
Joskus haluaisi kauneushoitoja, mutta on vaikea valita se paikka, mistä sitä kauneutta ja hyvinvointia lähtee hakemaan. Täytyy sanoa, että Jarnasta teki vaikutuksen minuun hoidollaan ja käyttämillään tuotteilla. 
Hoidon sivussa juttelimme myös sosiaalisen median tärkeydestä yrittäjien toiminnan kannalta. Annoin vastalahjaksi Jarnalle parhaimmat Instagram-vinkkini ja oli illalla kiva huomata niiden päässeen heti myös käyttöön. 
Mahtavan voimaannuttava oli tämä kokemus ja tiedän, että meidän yhteistyömme varmasti myös jatkuu. Arvostan ihmisiä, jotka saavat toisen tuntemaan olonsa vähintäänkin kuninkaalliseksi. 

Alennusta blogin lukijoille tammikuun loppuun saakka

Lilja Beauty antaa blogini lukijoille alennusta -15 % kaikista hoidoista sekä tuotteista tammikuun 2018 loppuun saakka. Alennuksen saa kun mainitsee "taikasanan" Pinkit korkokengät.

Lilja Beauty
Kannuskuja 2, Vantaa
Puh. 040 553 4664

Hemmotteluterveisin 

Maiju

4 kommenttia:

 1. Hiphei! Kerrankin olen kosmetiikkapostausta lukiessani kartalla! Olen käyttänyt Exuviancen tuotteita jo reilun vuoden ja kaikista muista olen tykännyt paitsi silmänympärysvoiteesta. Se sai luomeni ihan kurttuun! Kävin Exun kollageenin aktivointihoidoissa kuuden kerran sarjan ja oli kyllä luxusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Satu, olet siis niin kartalla :) Mun pitäisi varmaankin testata tuo silmänympärysvoide, jotta tiedän, että mistä puhut. Tässä sarjassa on vaan sitä jotain. Rakastan.

   Poista
 2. Mä olen tippunut kosmetiikkakartalta ajat sitten :)
  Ihohoito tekisi kyllä minullekin hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on ne tietyt, joiden kartalla olen pysynyt :) Tähän tuotesarjan olen onneksi tutustunut aluksi pr-toimiston kautta ja sittemmin olikohan se I love me messuilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.