sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Kun kaikki on vinksin vonksin

Kiireisenä ihmisenä kipuilen välillä itseni ja saamattomuuteni kanssa. Minusta on tullut suoraan sanottuna "laiska". Kun olen juossut tukka putkella tuottamassa sisältöä monta päivää esimerkiksi työhuoneellani ja saavun kotiin, mitä teen? No saatan mennä kahdeksalta illalla sänkyyn ja olen tekemättä mitään. Kuitenkin kotonakin pitäisi tehdä kaikenlaista, mutta ei vaan huvita. Viime syksynä päätin, että minulla on oltava myös sitä niin sanottua omaa aikaa, että mun ei tarvitse suorittaa mitään.

Monet muistavat sen kun useasti puhuin sitä, että pitäisi saada entinen elämäni järjestykseen eli askartelutarvikkeet myyntiin. Monta vuotta sitä aihetta puhuin, mutta en vaan saanut sitä toteutettua, kunnes viime syksynä sitten otin härkää sarvista. Välillä tapahtuu siis ja välillä on tapahtumatta yhtään mitään. Sallikaamme itsellemme armollisuutta olla saamaton silloin kuin siltä tuntuu.

Ammattijärjestäjä auttaa jos itse on saamaton 


Minulla on ollut mielessä miljoona kertaa, että haluaisin keskustella aiheesta ammattilaisen kanssa. Mikä siihen auttaisi tai miten asioihin pitäisi tarttua. Mielessäni oli, että haluan jutella ammattijärjestäjän kanssa aiheesta. Tähän tuli tilaisuus, kun ammattijärjestäjä Laura Holmström tuli vierailemaan työhuoneellani. Lauran kanavaan voit käydä tutustumassa täällä.
Keskustelimme Lauran kanssa videolla aiheesta, että mitä tulisi tehdä kun elämä on hyrskyn myrskyn. Kun itse ei enää hallitse hommia, niin silloin varmaan on aika kääntyä ammattilaisen puoleen. Kannattaa tutustua Lauran kanaviin ja katsoa, että löytyykö Lauran vinkeistä apua. Järjestysvinkit sivusto löytyy täältä.

Videomme aiheesta löytyy alla olevan linkin kautta.Millaisia järjestelyihmisiä löytyykään sieltä ruudun takaa? Hallitsetko oman kaaoksen?

Maiju

4 kommenttia:

 1. Oma kaaos on aika järjestyksessä. Ajan järjestelyssä tarvitsisin kyllä välillä apua :)
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ihana järjestää joskus joku päivä, jossa jaetaan kaikkia hyviä vinkkejä tälläkin saralla <3

   Poista
 2. Itseasiassa kirjoitin tästä aiheesta pintaraapaisun juuri eilen :D Mulla kesti tosi kauan tajuta, että on ihan okei että en järjestä samalla tavalla kun esim Pintereistin valtavan kauniissa kuvissa. Vaikka nyt kynsilakat, mätkäisen ne laatikkoon ja suljen laatikon. Ajatuskin siitä, että järjestäisin niitä jotenkin sateekaaren väreissä on todella kaukainen.

  Projektia on nyt tahkottu tässä marraskuusta tammikuun alkuun saakka ja vielä se vaan on kesken. Mutta hiljalleen. Se, että tajusi mikä on se itselle toimivin tapa ylläpitää se järjestys oli se taika joka sai sekä kodin että mielen taipumaan hiljalleen oikeaan uomaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin mieli rauhoittuu kun saa tehtyä jotain. Olen itse kipuillut tämän kanssa pitkään ja aion pikkuhiljaa saada omaakin elämää tällä saralla järjestykseen. Itselläni auttoi tuo työtilan ottaminen.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.