perjantai 19. tammikuuta 2018

Kun unelmat toteutuvat

Kävimme Tiian kanssa katsomassa tiistaina ihan mielettömän ihanan leffan. Olimme saaneet kutsun The Greatest Showman -leffan kutsuvierasnäytökseen ja otimme ilolla kutsun vastaan.

Kyseessä on ainutlaatuinen musikaali, joka perustuu tositapahtumiin. Kyseessä on musikaali, joka ei jättänyt kylmäksi meitä kumpaakaan. Tarinasta löytyi rakkautta ja siitä löytyi uskoa siihen että jos on tahtoa ja ideoita, niin voit elämässä toteuttaa sen minkä haluaa.

Tarinan päähenkilö ihastui nuorena, köyhänä poikana rikkaan perheen tyttäreen. He ajautuivat toisaalle toisistaan. Eräänä päivänä tämä köyhä poika nouti prinsessansa palatsista ja heille syntyi kaksi kaunista tytärtä. He olivat rakastuneita, mutta elivät köyhyydessä, kunnes P.T. Barnum keksi perustaa sirkuksen. Hän palkkasi sirkukseen lukuisan määrän erityisiä ihmisiä esiintymään. Ihmisiä, jotka olivat joutuneet ulkonäkönsä tai ominaisuuksiensa vuoksi muiden ihmisten pilkan kohteeksi. P.T. Barnum arvosti esiintyjiä ihmisinä. Tästä valloittavasta show:sta mitä erilaisempine tähtineen tuli maalmanlaajuinen sensaatio.


Elokuva kertoi myös siitä, että menestys voi jossain vaiheessa nousta hattuun. Siinä vaiheessa meinaa elämässä unohtua ne realiteetit, joita ennen sitä on arvostanut. Voi tulla eteen asioita, jotka väärien valintojen takia voi menettää.

Elokuva oli täynnä tunnetta ja me eläydyimme täysillä tähän elokuvan fiilikseen.

Kun kutsussa luki, että show-henkinen pukeutuminen on suotavaa, niin tädithän noudatti kutsua kirjaimellisesti. Saimme kuitenkin huomata, että heittäytyjiä on tässä maassa aika vähän.
Trailerin voit katsoa alla olevasta linkistä.

Elokuva päättyi sanomaan: Taiteista jalon on se, joka tuottaa iloa. Näihin sanoihin oli helppo yhtyä.

Suosittelen sydämestäni tätä elokuvaa niille, jotka pitävät rakkaudesta, pitävät musikaaleista ja rakastavat tarinoita. Tähän elokuvaan sisältyi ne kaikki. Tädit tykkäsi ihan täysillä.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä ehdottomasti nähtävä. Vakuutuin niin Tiian ja sinun leffa-arvioinnista, että yritän suositelle tyttären kanssani tämän katsomaan. Olen heikkona musikaaleihin.
  Mukavaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on pakko suositella ihan sydämestä. Molemmilla kolahti ja kovaa <3

   Poista
 2. Olin nähnyt trailerin TV:ssä, eikä se vakuuttanut minua, mutta tämän postauksen tiimoilta voisin harkita jopa lähteä katosmaan esitystä...noh, tuntematon sotilaskin on vielä katsomatta... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään ja antamaan leffalle mahdollisuuden. Minäkin ihan alkuminuuteilla mietin vielä, että saas nähdä, että miten sirkusmaailmasta voi kertoa tarinaa mielenkiintoisella tavalla. Kun leffasta oli kulunut viisi minuuttia, olin jo ihan myyty. Rakkautta <3

   Poista
 3. Kun näin tämän trailerin päätin että menen ehdottomasti katsomaan tämän. Nyt en suorastaan malta odottaa että pääsen leffaan!
  Vitsi kun te ootte ihnan näköisiä jälleen <3
  Mukavaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan ehdottomasti sun pitää mennä. Kun tunnen ja vähän tiedän sun sielunelämää, niin tiedän, että sä NIIN pakahdut tuolla <3

   Poista
 4. Mäkin olen nähnyt tästä trailerin, mutta ei jäänyt erityisemmin mieleen. Teidän sanaan luotan ja Hugh Jackman on niin ihana, joten ehkä sittenkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten jännä kun itsekin katsoin trailerin ja jos en olisi nähnyt sitä mitä näin leffassa, niin ei välttämättä olisi innostanut. Nyt kuitenkin olin niin myyty. Harvoin silmäilemme toisiamme Tiian kanssa leffassa, kuin nyt tehtiin. Välillä kuiskittiin, että "ei älä tee noin". Eläydyimme tähän ihan täysillä. Uskon, että tämä ei voi jättää kylmäksi <3

   Poista
 5. Tämä vaan oli ihanista ihanin leffa ja tänään perheen kanssa katsomaan. <3 Jännityksellä odotan, tykkäävätkö yhtä paljon. <3

  Ihanaa viikkistä Maiju ja onneksi ensi viikolla taas nähdään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerropa sitten mitä perheenjäsenet tykkäsi. Nähdään todellakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.