keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kynsissä ei voi olla koskaan liikaa glitteriä

Kynnet tehty yhteistyössä BeArt Studion kanssa

Kävin viime viikolla pistämässä kynnet kuosiin. Minulla oli selkeä ajatus taas siitä mitä tahdon kynsiini.  Olin huoltoa seuraavana päivänä menossa erään leffan ennakkonäytökseen, jossa asuksi olin valinnut hyvin näyttävää paljettia ja ajattelin, että kynsien on sitten kimallettava kilpaa takkini kanssa. 

Jana esitteli minulle heti alkuun uudet kimaltavat geelilakat, jotka näyttivät soveltuvan mielikuvaani kimaltavista kynsistä. Valitsin kaksi asuuni soveltuvaa sävyä eli kullan ja vaaleanpunaisen. Näistä syntyi sitten täydelliset kynnet iltaa varten. 

Illalla kotiin päästyäni sitten aloin mallaamaan kynsien ja takin kanssa seuraavan päivän tyyliäni. Piti olla vähän sähäkkää, koska sen illan teemana oli show-henkinen pukeutuminen. Päädyin silloin kyseiseen iltaan pukeutumaan tällaiseen tyyliin

Olen joskus kertonutkin siitä, että minulla on joku ihme juttu, että haluan jonkun pienen yksityiskohdan olevan täydellinen asussa ja asusteissa. Valitsen usein huulipunan sävyn tarkalleen oikeaksi asuun sopivaksi ja toisinaan kynsien pitää olla johonkin tiettyyn asuun just eikä melkein täydellinen valinta. Ajatuksissani on ollut pitkään tehdä kynsipostaus, jossa näkisitte kaikki ne vaatteet ja asusteet, joita olen Janan luokse vuosien myötä kantanut ja millaiset kynnet Jana on sitten niihin toteuttanut. Siitä näkisitte, että millainen taitaja tuo Jana onkaan. 


Tässä vielä tapahtuman kyseisenä päivänä mallailin, että sopiiko ne nyt täydellisesti takkiin. Kyllähän ne sopivat. 


Tuntuu, että glitteriä ei koskaan voi olla liikaa. Mitä kimaltavammat kynnet, sitä kivempi niitä on ihailla.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Samaa mieltä. Kynsissä pitää olla väriä ja kimallusta niin että muutkin ne huomaavat. Itse olen pikkutytöstä saakka ollut kynsilakkafriikki ja aina on kynsissä jotain kivaa lakkaa. Myös varpaankynsissä tietty. Kauniit ovat taas kerran😗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaan innostuu jostain. Itse olen kulkenut rakennekynsissä jo vuodesta 2010 saakka. Ilman ei enää osaisi elää.

   Poista
 2. On kyllä taas niin kauniit kynnet ja sopivat täydellisesti tuon jakun kanssa.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen yhdistelmä todellakin. Sopii niin toisiinsa.

   Poista
 3. Ihanat kynnet!Glitteriä ei ole missään liikaa😊

  VastaaPoista
 4. Ihanat ♥ Mä oon niiiin samaa mieltä :D Täältäkin löytyy monenväristä glitteriä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi tyytyä vähempää, kun voi saada glitteriä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.