tiistai 16. tammikuuta 2018

Mila maltankoira toi tullessaan paljon rakkautta

Kaksi lomaviikkoa on takana ja mietin jo ensimmäisen lomaviikon jälkeen, että ihan kuin olisin ollut ikuisuuden lomalla. Toisella lomaviikolla olin paljon työtilassani ja useina päivinä minua ilahdutti siellä myös Mila. Mila on maltankoira ja on mun siskon tytön tytön koira. Olen kirjoittanut Milasta ainakin kun hän tuli taloon. Se kirjoitus löytyy täältä.

Mila on syntynyt 21.4.2017. Hänen liittyessään perheenjäseneksi, hän on tuonut mukanaan paljon rakkautta. Jokainen koira on persoona ja tuntuu, että juuri Mila on ollut se paras "tyyppi" tähän yhteisöön.

On ollut ilo seurata sitä, että miten hän on kehittynyt kuukausien myötä. Kannoin yhtenä päivänä työhuoneeseeni peiliä ja voi mikä ilo olikaan kun hän näki oman kuvan peilistä, vaikka luuli sitä ehkä toiseksi. Toinen jaksoi pitkän aikaa leikkiä oman peilikuvansa kanssa.
Kun teen jotain jossain, niin nämä mantelit tuijottavat silmä tarkkana silmiini. Jos häntä ei huomaa, niin hän saattaa nousta kahdelle tassulle ja tulee ikään kuin lähemmäksi.Kun kuvaan gluteenittomia leivonnaisia, tuntuu aina, että joku tarkkailee.


Jos joskus miettii, että kannattaako lemmikki hankkia, niin voisin sanoa, että on se hyvä stressin poistaja. Koiralle voi aina puhua "koiran kieltä" ja hän palkitsee sinut heiluttamalla häntäänsä ja katsomalla kauniisti silmiin. Kenelle muulle perheenjäsenelle lässytetään niin paljon ja kuka muu saakaan niin paljon huomiota osakseen kuin tämä koira.

Kun elämäntahtini takia en voi hankkia omaa koiraa, niin voin sanoa, että tämä helpottaa ajoittaiseen koirakuumeeseen hyvin. Saa rapsutella ja silitellä Milaa.

Mila on tuonut meille tullessaan paljon rakkautta ja hän saa sitä myös takaisin. Hän on sukumme rakkauspakkaus tällä hetkellä.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Hän on niin nätti ♥ Maltankoira on kivankokoinen ja oiva seurakoira,suloisuudesta puhumattakaan. Meillä tietkö oikeesti "puhutaan koiraa" :D Koiranihmiset voi olla ihan sekopäitä, kuten me täällä ;) Rapsuja ja terkkuja meidän tytöiltä Milalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malankoira on kyllä niin ihanan. Kaikki eivät osaa puhua koiraa, mutta meilläkin sitä harrastetaan <3 Haluan joskus nähdä sun kiinarin :)

   Poista
 2. Mila on kyllä niin suloinen. Vähän kyllä kävi naurattamaan nuo herkkukuvaukset, miten suloisen anova ilme hänellä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän kyllä on jostain syystä aina kytiksellä. Koskaan en kyllä anna mitään. Oon siinä suhteessa vähän nipo.

   Poista
 3. Ihana pakkaus tuo Mila! Meillä oli aikoinaan kultainennoutaja ja tiedän kuinka paljon ihminen koiran pidosta saa ja miten paljon siihen kiintyy, onhan se perheen jäsen.
  Sulla on aika optimaalinen tila, kun voit hoitaa häntä silloin kun se sinulle sopii ja taas kun vaikka matkustat, niin ei tarvitse pähkäillä sitä mihin koiran laittaisi.
  Mukavaa tammikuuta sekä sinulle että Milalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Mila oli jo heti melkein kotiin tultuaan mulla hoidossa yhden yön. Olen muutaman kerran hoitanut. Hän on meidän kaikkien keskipisteenä.

   Poista
 4. Hei kiva kun olet palannut blogiisi,tervetuloa takaisi, miekin pystyn lueskelemaan juttujasi. Mikä ihana koiranen siulla onkaan minkä rotuinen söpöläinen on? Miun australianterrierin jouduin antamaan poikan perheeseen, kun näköni yllättäen huononi Koiran ulkoilutus ja monien muiden asioiden hoitamiset kävivät mahdottomiksi.
  Menestyksellistä vuotta 2018, Sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tuli taas käymään. Koira on sukulaistyötön koira ja on rodultaan maltankoira. Toivottavasti voit paremmin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.