tiistai 30. tammikuuta 2018

Muffinsseja ja sokerikuorintaa

Viime viikolla kävimme aivan mielettömän ihanassa pr-tilaisuudessa. Tilaisuuden tarkoituksena oli esitellä meille L'Oreal Paris Smooth Sugars uudet sokerikuorintatuotteet. Kuorintatuotteet on tarkoitettu kasvoille ja ne käyvät myös huulien kuorintaan. Tilaisuudessa saimme tuotteilla tehdyn käsihieronnan.

Tilaisuudessa pääsimme tutustumaan myös muffinsien koristeluun Vanelja blogin Virpi Mikkosen opastuksella. Olen seurannut Virpiä jonkin verran, kun hänen ohjeensa on gluteenittomia. Olen aina ihastellut muiden koristelemia muffinssseja, mutta en ole itse sellaisia koskaan tehnyt. Tästä syystä oli kiva päästä kokeilemaan muffinssien tekoa.


Saimme nauttia käsihieronnasta tilaisuudessa. Valitsin hierontaan Caring Scrub sokerikuorintatuotteen, joka on suunnattu kuivaihoisille. Kuorinnan jälkeen iho tuntui ihanan pehmeältä.

Seuraavana aamuna testasin kasvoilleni Clearing Scrub -kuorintaa. Tämä kuorinta rauhoittaa ihoa, vähentää epäpuhtauksia ja tekee ihosta puhtaan, raikkaan ja silkin pehmeän. Vielä on testaamatta tuo viimeinen kuorintatuote.Saimme mukaamme testiin kaikki tuotteet. Tämä sopii mulle, koska rakastan naamioita ja rakastan kuorintatuotteita. Jos haluat nähdä videon tapahtumasta, se löytyy alla olevasta linkistä.Maiju

6 kommenttia:

 1. Ihan kuorrutusmestareita olette kyllä Tiian kanssa :)
  Minäkin rakastan naamioita ja erilaisia kuorinta-aineita. Saunapäivän aina kruunaa jokin ihana kuorinta tai naamio.
  Mukavaa tiistaita Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanhan me oikeita leipurimestareita :) Naamiot on vaan niin ihania. Ilman niitä ei vaan voi olla.

   Poista
 2. Iltahan oli ihan mieletön, seura oli ihan mieletöntä, Vanelja oli ihan mieletön tyyppi, kuorinnat oli niin mielettömiä ja tilaisuus oli ihan mielettömän hyvin järkätty. Täydellinen ilta. <3

  VastaaPoista
 3. Kiva video ja oi miten ihania muffinsseja upeine koristeineen:)
  Naamiot näyttävät tosi "herkullisilta";)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina pitänyt muffinsien koristelua jotenkin vaikeampana ja nyt vasta tajusin, että kuinka helppoa se on :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.