maanantai 8. tammikuuta 2018

Rohkeutta on olla erilainen

Kaupallinen yhteistyö Fashion at Home -myymälän kanssa

Painotan aina ihmisille sitä, että olkaa sellaisia kuin itse haluatte. Pukeutukaa niin kuin itse haluatte. Älkää antako ympäristön vaikuttaa siihen, että oma persoonanne katoaa. Tätä mottoa olen itse elämässäni noudattanut. Kaikkihan tietää, että haluan aina jotain erikoista. Haluan sellaisia vaatteita ja asusteita, joilla tuon omaa persoonaani esiin. Minulle ei sovi beiget jakkupuvut eikä klassinen pukeutuminen. Haluan olla minä ja ilmennän persoonaani värikkäällä pukeutumisellani.

Olen rohkaissut myös vaatekauppiaita olemaan erilaisia. Paras vaatekauppa on sellainen, joka palvelee monenlaisia ihmisiä. Minun lempikauppani on Fashion at Home. Mietin juuri, että olen ollut noin viisi vuotta heidän asiakkaanaan. Sinä aikaan olen oppinut tuntemaan kaupan omistajan ja olen oppinut tuntemaan ihanan palvelevan henkilökunnan. Varmasti he ovat myös oppineet tuntemaan mun tyylini ja sen mikä minua kiinnostaa. Minua kiinnostaa vaatteet ja asusteet joissa on väriä ja joissa on asennetta. Usein minulle kannetaan eteeni tuotteita, jotka tietävät minua kiinnostavan.

Fashion at Home -liikkeitä on pääkaupunkiseudulla kaksi. Toinen myymälä sijaitsee Helsingin rautatieasemalla Elielin aukion puoleisessa rakennuksessa. Toinen myymälä sijaitsee Tikkurilan asemalla Kauppakeskus Dixissä. Myymälöiden lisäksi heillä on myös nettikauppa, joka löytyy täältä.

Minulla oli ilo päästä tutustumaan Fashion at Homen värikkääseen ja persoonalliseen alkutalven mallistoon, joka löytyy nyt myös heidän myymälöistään. Valitsimme yhdessä omistajan kanssa minun näköisiä tuotteita esiteltäväksi lukijoilleni. Olin näistä enemmän kuin innoissani. 


Pitkään on ollut haussa huoleton takki. Takki jonka voin heittää päälleni, kun liikumme autolla paikasta toiseen. Tämän alkutalven mallistosta valitsin itselleni Emmi-huopatakin. Takkia löytyy mallistosta useassa eri värissä. Oma valintani oli tällä kertaa  yllättävä eli turkoosi. Takkia löytyy nettikaupasta täältä. Takin hinta on 89 euroa. Takin malli on kiva ja siihen on ehtinyt ihastumaan jo useampi ystävä. Hauska sattuma oli kun anoppi tuli jouluna käymään ja hänellä oli sama takki, jota oli ollut syksyllä myynnissä hieman eri väreissä. Nyt ollaan anopin kanssa samiksia. 

Alkuvuoden mallistosta löytyy myös kukkatrikoopuseroita monissa eri väreissä. Puseron mukana tulee myös huivi, joissa on sama kuvio. Kukkatrikoopuseron hinta on 29 euroa ja se löytyy täältä. Tässä kuvissa pinkin ja turkoosin sävyiset puserot. Ehdottomina helminä valitsin itselleni laukun, joka on hyvin persoonallinen. Tämä laukku tulee varmasti edukseen yksinkertaisten vaatteiden kanssa yhdistettynä. Näitä persoonallisia laukkuja oli useita erilaisia. Laukkujen hinta on 49 euroa ja ne löytyvät täältä. Oma valintani osui ensisilmäyksellä tähän nallelaukkuun. 


Olen liikkunut pari viikkoa nämä kengät jalassani kaupungilla. Moneen kertaan minut on jo pysäytetty ja alettu kyselemään kengistä, että mistä niitä saa. Nyt siis ilokseni voin kertoa, että nekin ovat tämän alkutalven mallistoa ja löytyy Fashion at home -liikkeistä. Hintaa kengillä on 49 euroa ja ne löytyvät täältä. Kengissä on koristeena pupun korvat ja ne upposi minuun heti. Nämä kengät suosittelen vedettäväksi jalkaan kenkälusikan avulla, sillä tavalla ne sujahtaa helposti jalkaan. Muuten voi olla hieman haastavaa vetää jalkaan, koska sivussa ei ole vetoketjua. Itselläni on näissä numeroa isompi koko kuin normaalisti ja koin sen hyvin sopivana kokona itselleni. 


Näin upeita asuja Fashion at Home oli tällä kertaa ottanut alkuvuoden valikoimiinsa. 

Postauksen tuotteet osittain saatu ja osittain kuvauslainassa. Postaus on toteutettu kaupallisena yhteistyönä ja postaus sisältää kaupallisia linkkejä. Jokainen tuote on mietitty hyvin tarkkaan itselleni ja omaan makuuni sopivaksi. Olin itse hyvin innostunut tämän alkutalven mallistosta. 

Onko seurassani muita rohkeita pukeutujia? 

Maiju

19 kommenttia:

 1. Uusi tuttavuus minulle, mutta tuotteet ovat todella ihania. Hyvin sopii sinulle tuo turkoosikin väri. Nuo kengät ♥ aivan ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suosikkikauppa ollut pitkään. Varmasti pääkaupunkiseutulaisille tutumpi. Onneksi nyt on myös nettikauppa :)

   Poista
 2. Toi laukku taitaa olla maailman suloisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis arvaa vaan ihastuinko ensi näkemällä. No ihastuin ja juuri tähän nalleen. Taisi olla jossain myös pupujussia yms :)

   Poista
 3. Ihanuuksia ja ihan sun näköisiä ♥ Mä oon tuolla liikkeessä välillä pyörähtänyt ihan vain saadakseni energiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ihanan energinen kauppa. Minulle löytyy kaikkea ihanaa ja kimaltavaa :)

   Poista
 4. Ihana laukku!!!
  Itse pukeudun toisinaan (talvella) "tylsästi" mustaan, mutta kevättä kohden huomaan aina etsivän värejä vaatteisiin. - Oot kyllä ihanan pirteä pukeutuja ♥ ja tuo turkoosi sopii sulle todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ole ihana laukku. Taidan tarvita vielä pari erilaista lisää :) Asusteilla saa kivaa pirteyttä asuun :)

   Poista
 5. Ihania vaatteita. Itse tykkään pukeutua värikkäästi. Jos puen päälleni vain mustaa ja harmaata, on olo tukala. Pirteät värit tuovat iloa arkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, itselläni sama fiilis. Mielummin väriä, kuin mustaa. Tosin joskus kuljen itsekin mustissa :)

   Poista
 6. Ihanan värinen tuo takki😗olen turkoosin ystävä ja tuo mallikin on hyvä. Olen itse lyhyt enkä käytä pitkänmallisia takkeja. Kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on ihana väri. Itsekin pidän sitä mun yhtenä TOP3 värinä.

   Poista
 7. Varsinkin arkisin olen rohkeampi pukeutymaan ja työn takia tykkäänkin välillä hassutella vaatteiden kanssa. Fashion at homen sydän paljettipaita on kaikkien suosikki.
  Tuo laukku ja kengät on ihanat ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen suurelta osin rohkea ja joskus olen laiska :) Se sydänpaljaetti on monien suosikki <3

   Poista
 8. Toi takki näyttää todella mukavalta! :)

  VastaaPoista
 9. Rohkeus ja oman tien kulkeminen on aina ja ikuisesti in. Mulla homma menee kausittain, välillä pukeutuminen on pelkkää ilotulitusta ja välillä musta-valkoista. Naisella on oikeus muuttaa mieltään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisella on <3 Sinulla on kiva tyyli ja tykkään kun pukeudut rohkeasti <3

   Poista
 10. Wow mitä värejä ja yksityiskohtia näissä vaatteissa sekä asusteissa. Itse olen tällainen musta-valko tyyppi, jonka pitäisi kyllä jo uskaltaa kokeilla jotain ihan muuta. Tuo takki kiinnostaa kovastikin ja taidanpa lähteä tästä suoraan heidän nettisivustolleen. Heipat ja mukavaa viikonloppua Maiju <3.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.