sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Tädit pääsivät tavoitteeseen

Ihmiset luovat itselleen tavoitteita. Mekin olemme Tiian kanssa asettaneet tavoitteita itsellemme ja yhteiselle Tädit tubettaa -kanavallemme. Tuntuu, että meillä on aina tuhat rautaa tulessa ja emme ehdi keskittymään aina tarpeeksi yhteen kanavaan ja sen hoitamiseen. Kuitenkin asetimme jossain vaiheessa sellaisen tavoitteen, että Tädit tubettaa -kanavamme saisi 1.000 tilaajaa. Ajattelimme, että se tapahtuisi joulukuun loppuun mennessä. Loppuvuosi oli työn ja muiden kiireiden kannalta sellaista aikaa, että ei vaan pystynyt keskittymään tekemään sitä työtä, mikä kanavan markkinoiminen edellyttäisi. Kanavia pitää hoitaa ja niiden eteen pitää panostaa, jotta tavoitteet täytyvät. Mitään ei saa ilmaiseksi. Yleensä nämä vaativat työtä pohjalleen.

Kanavan tilaajamäärä nousi 1.000 tilaajaan 


Tammikuun puolessa välissä sitten saimme sen 1.000 tilaajan kanavallemme. Tuntui se aika mahtavalta.Joskus on meillekin sanottu, että "helppoa teidän on kun..". Meidän ei ole yhtään sen helpompaa kuin muidenkaan. Kaikkien tavoitteiden täyttymiseen vaatii työtä ja tunteja. Olin pari viikkoa lomalla vuoden vaihteessa ja ehdin siten taas paremmin tekemään asioita yhteisen kanavamme eteen ja Tiia teki myös.

Juuri viikolla oli Facebookiin tullut muisto, että tasan kaksi vuotta sitten olimme iloinneet 200 tilaajan täyttymisestä. Olemme iloisia ihan kaikista, jotka ovat kanavamme tilanneet. Pari vuotta sitten sanoin, että nöyränä otamme kaikki vastaan. Täytyy sanoa, että edelleenkin olemme Tiian kanssa nöyrällä asenteella liikkeellä. Emme pidä mitään itsestään selvyytenä

Tässä pari kuvaa meidän yhteiseltä taipaleelta. Avasimme kanavan elokuussa 2015 ja siitä lähtien noin kerran viikossa olemme ladanneet kanavalle videon. Tubetuksen aiheita ovat huumori, tapahtumat, kauneudenhoito tai erilaiset puheenaiheet. Yritämme tehdä monipuolista sisältöä.
Tässä yksi video meidän alkuajoilta. Tuosta ajasta on varmasti tullut kehitystä jollain tasolla.Tädit jatkavat edelleenkin ja toivomme, että mahdollisimman moni löytää meidän kanavamme jatkossakin. Kanavan tilaaminen on helppoa. Kanavan voi tilata kirjautumalla youtubeen gmail-tunnuksillaan. Sen jälkeen hakee hakutoiminnolla esim. Tädit tubettaa ja painaa TILAA-painiketta. Kanavan tilaaminen ei maksa mitään. Kanavan sisältöä on tilauksen perusteella helpompi seurata. Jos haluaa sähköpostiin tiedon aina uudesta kanavasta, TILAA painikkeen vieressä on kellon kuva, jota klikkaamalla saa aktivoitua tiedon sähköpostiin.

Näihin tunnelmiin. Tästä on taas hyvä jatkaa.

Maiju

20 kommenttia:

 1. Onnea ihanille tädeille tavoitteeseen pääsemisestä <3

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea upeille tädeille😗. Olette tilaajanne kyllä ansainneet koska olette koko ajan liikenteessä ja näette kovasti vaivaa kanavan eteen. Kiitos monista hauskoista ja mielenkiintoisista aiheista. Jatkakaa samaa linjaa☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ansku kauniista sanoistasi. Kovaa työtä ollaan tehty ja jossain vaiheessa varmasti se tuottaa hedelmää <3

   Poista
 3. JESSSS!! Onnea onnea <3 Olette kyllä ihania molemmat <3

  VastaaPoista
 4. Onnea ja kiitos kivasta kanavasta! Toivottavasti paljon uusia seuraajia löytää kanavanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marketta <3 Sinä jaksat olla aina niin ihanan kannustava <3

   Poista
 5. Jeee, upeaa tädit. En seuraa montaa kanavaa youtubessa, mutta teidän jokaisen videon olen katsonut. Enää en tosin tee sitä virhettä, että katsoisin töissä teidän videoita, muutaman kerran kikatellut hiljakseen lasten nukutushommissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi. Ihana kuulla, että tykkäät. Huumori on meidän juttu <3

   Poista
 6. Onnea teille ihanaiset mahtavan tilaajamäärän johdosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Jael, sinäkin olet aina niin kannustava.

   Poista
 7. Juu ei tule helposti nämä ei, vaan vaatii jatkuvaa työtä. Juu onhan näitä arvottavia mikä on työtä ja mikä ei, mutta meidän omaa aikaa ja panostusta ja paljon ja kun hommia on muuallakin, kuin vlogissa. Mutta nyt voi kehrätä tyytyväisenä, kun 1000 on täynnä, josko tästä sitten tavoite sinne kymppitonniin haha. Noh ehkä pientä rauhaiseloa tässä välillä nyt.

  Ihanaa uutta viikkoa Maiju <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.