keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Talvi tuli Helsinkiin ja hiukset saivat uuden mallin

Saatiin talvi vihdoinkin myös Helsinkiin. Talvea on jo osattu vähän odottaakin täällä. Ensimmäinen kerta kun tänä "talvena" sataa tällainen määrä lunta Helsinkiin. Tuntui, että koko kaupungin liikenne olisi mennyt taas lumesta sekaisin. Tällaiseen ei oikein olla taas totuttu täällä. Lumi piristää katukuvaa ja antaa itselleenkin vähän toisenlaista energiaa. Mielummin vähän lunta, kun jatkuva pimeys.

Tuli käytyä kampaajalla Kasamarikadulla Miikan luona. Sieltä kotiin lähtiessäni ihailin Esplanadin katuja molemmin puolin ja nautin tuosta valosta, mitä lumi mukanaan toi. Kuinka voikaan ihmismieli piristyä lumesta.

Hiukset lyheni Miikan käsittelyssä roimasti. Sivut leikattiin lyhyeksi ja toivoin, että päältäkin leikattaisiin ihan kunnolla. Tuli itselleni hyvä fiilis, kun hiukset oli leikattu. Tykkäsin kovasti tästä mallista ja hiusten pituudesta. Täydellinen malli omasta mielestäni.

Tykkään kovasti tästä maisemasta. Hotelli Kämpin vanha rakennus näyttää niin kuvaukselliselta. Tätä kohtaa tulee kuvattua usein. Tällä kertaa vielä lumi ja jouluvalot toivat tähän maisemaan oman säväyksensä.Espan puisto näytti myös täydelliseltä.Kotiin saavuttuani ihailin vielä oman kotipihan maisemia ja kolasin pihan edustan lumesta. Pitää nauttia nyt lumesta, kun sitä kerrankin tuli taivaan täydeltä Ajattelin, että tämä maisema pitää nyt ikuistaa, koska koskaan ei voi tietää, että onko tätä enää jäljellä huomenna.Tämä loman jälkeinen viikko on ollut aika haipakkaa. Katsotaan, koska taas ehtii levätä laakereillaan.  Nyt kuitenkin nautin talvesta ja lumesta.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Kiva uusi hiusmaali sinulla! Sopii sinulle oikein hyvin ja kun on leikattu oikein lyhyeksi pidentää ehkä vähän myös leikkuuväliä. Itsekin pitäisi mennä kiireesti taas leikkoittaman omat hiukset. Tämä viiden viikon välein kampaajalla käynti on lyhyiden hiusten huono puoli.

  Ihania talvikuvia Helsingistä ♥ Juuri näin. Nyt nautitaan lumesta ja talvesta, kun sitä kerrankin on. Kivaa loppuviikkoa Sinulle, Maiju ja tsemppiä arkeesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt otettiin vähän enemmän. Käyn itse 4 viikon väärin, niin pysyy kuosissa. Ihanaa viikkoa.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää <3 Tykkään itsekin lyhyistä sivuista, mulla vaan toisella sivulla (edessä) vähän pitempi osio :)
  - Kohta pääsen itsekin nauttimaan lumisestamaisemasta, työt odottavat - Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin olet niin ihanan rohkea aina näissä asioissa.

   Poista
 3. Täälläpäin Suomea tuota lunta alkaa jo olla ihan yllin kyllin eikä yhtään haittaisi vaikkei enää enempää tulisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt pohjoisen kuvia ja monissa paikoissa on aika paljon. Siksi on ollut outoa, että Helsingissä ei ole ollut ollenkaan :)

   Poista
 4. Lumi on kyllä jotenkin niin kaunista, silmä lepää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja pitkän synkän kauden jälkeen se tuntuu vielä ihanammalta.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija, tuo oli niin kaunis palaute <3

   Poista
 6. On niin kiva, kun saatiin lunta Helsinkiin!
  Mun pitäisi kanssa mennä kampaajalle päivittämään hiusmallia, mutta ehkä annan näiden hiusten vielä kasvaa ja jos sitten vaikka saataisiin ihan jotain erilaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ihanaa. Minulla on tuo neljän viikon väli aina kampaajalla, ei vaan pysty pitää pidempää.

   Poista
 7. Kiva malli, sopii hyvin ♥ Kauniita maisemia olet kuvannut, kyllä Helsinki onkin kaunis kun oikeasta kulmasta katsoo. Totta tuo että pitää tarttua hetkeen, sillä maisema voi huomenna olla muisto vain. Tosin nyt nyt näyttää kyllä sille että tämä lumi on pysyvämpää laatua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuli mieleeni yksi luminen päivä, kun mentiin mökille illlalla kun oli jo pimeää. Päätin, että kuvaan ne maisemat sitten "huomenna". Kun se huominen tui, oli kaikki lumi sulanut ja oli jäljellä taas vain mustaa. Vesi tuli ja vei kaiken <3

   Poista
 8. Sulle kyllä sopii tuollainen tosi lyhyt tukka ja jotenkin tuo värikin on kyllä tosi kiva. Lumi kaunistaa maisemaa aina ja tuo ihanasti myös valoa lisää. Mukavaa torstai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli musta niin ihana malli. Välillä vähän lyhyempää.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.