maanantai 1. tammikuuta 2018

Vaatekaappi täyttyy taas väreistä

Jossain vaiheessa ihastuin Masai Clothing -vaatevalmistajan vaatteisiin. Ihastuin Masain vaateisiin koska heillä on ihana vartaloystävällinen mallisto. Heidän vaateet on usein valmistettu niin, että niitä on helppo yhdistellä keskenään. Heidän mallistosta löytyy usein myös minua ihastuttavat värit ja kuosit. Masain vaatemallistosta löytyy tietoa täältä sekä sitä kautta voi myös etsiä myymälöitä, jotka tätä mallistoa myy. Itse olen löytänyt mallistoa muun muassa pääkaupunkiseudulta Aleksi13, Moda Bronco, Naisten vaateliike J-nen ja Hytösen puoti -liikkeistä.

Syksyllä tapasin muutaman vuoden tauon jälkeen Lauran, jonka kautta aukesi taas yhteys Masain maailmaan. Tiedän, että tämä on vaatemerkki, jota voin kantaa aina ilolla ja ylpeydellä.

Kävin lauantaina Jumbossa alennusmyynneissä. Kahden eri kaupan rekeissä hiplasin juuri Masain vaatteita. Aleksi13 myymälän rekit kävin tarkkaan läpi ja sieltä kannoin sovituskoppiin muutaman itseni näköisen vaatteen. Tiesin kyllä, että minkä valitsen, jos vaate on vaan hyvä päälläni.

Sovituskoppiin lähti mukaan mustapohjainen tunika, pellavapusero sekä lyhythihainen pusero. Pellavapusero olisi taipunut yhdistettäväksi sekä tunikan että myös puseron kanssa. Yhdistelmällä näitä asuja keskenään muuttuu asun sydän.Olisin voinut valita noista yllä olevista vaatteista ihan minkä vaan, mutta eniten minun näköinen oli silti tuo mustalla pohjalla oleva tunika. Kun alennusmyynnissä hinnasta lähti vielä pois -30 prosenttia, niin päädyin ostamaan tunikan.

Marraskuussa sain Masai Clothing jouluisen lähetyksen. Sain joululahjaksi tämän ihan minun näköisen puseron. Tämä pusero on ollut kovassa käytössä ja se on ihastuttanut kovasti sekä itseäni, että muitakin ihmisiä.Olen iloinen siitä, että löysin taas nämä Masain vaatteet. Mallistosta löytyy väriä ihmisille, jotka sitä kaipaavat, mutta myös vaatteita niille, joille riittää perusvärit vaatteissa.

Olen ollut myös iloinen siitä, että löysin taas uudelleen maailman värikkäiden vaatteiden maailmaan, kun tuntui, että into pukeutumiseen oli jossain vaiheessa vähän kadoksissa. Into löytyi takaisin syksyllä.

Iloa uuteen vuoteen ja ollaan armollisia itsellemme ja toisillemme, se on mun tämän vuoden mottoni.

Maiju

20 kommenttia:

 1. Se on oikein hyvä motto ♥ Kauniita vaatteita, musta sulle sopii ihan kaikki noista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuu, että on liikaa viime vuonna katsellut, kun ihmiset ovat unohtaneet armollisuuden toista ihmistä kohtaan. Itse ainakin osana olla jo itseäni ja harjoittelen kovasti myös toista ihmistä kohtaan olemista <3

   Poista
 2. Toi eka on magee yhdistelmä <3
  Avoimin mielin rohkeasti kohti uusia auringonnousuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja. Se oli se eka :) Todellakin me niin mennään kohti auringonlaskuja <3

   Poista
 3. Ei oo Maiju Maiju ilman väripilkkuja💗💗💗 iloista ja värikästä uutta vuotta 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ei... jostain syystä mulla oli melkein vuosi aikaa, jolloin ei väripilkut kiinnostaneet. Onneksi löysin takaisin rakastamalleni alalle :)

   Poista
 4. Kauniita vaatteita ja kaikki olisivat olleet ihan sun näköisiä. Iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kaikissa värisävyt oli oikeat <3 Ihanaa uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 5. On todellakin niin sinun näköisiä vaatteita, värikkäitä ja silti tyylikkäitä.

  Ihanaa Uutta Vuotta sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
 6. Tuota armollisuutta itseä ja toisia kohtaan koitan koko ajan opetella. Se on vaikeaa, varsinkin itseä kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti asia, mitä pitää vaan harjoitella ja harjoitella. Omalla kohdallani tajusin vasta liki viisikymppisenä, että mitä on olla itselleen armollinen. Se jälkeen se on vaan on tullut itsestään <3 ihanaa uutta vuotta Nanni.

   Poista
 7. Oletpa löytänyt ihania Masain vaatteita. Työni ansiosta olen löytänyt yhden Masaita myyvän pikkuputiikin mutta ei siellä koskaan noin ihania värejä ja kuoseja ole ollut tarjolla. Mutta joka kerta siellä käydessä on jotain tarttunut mukaan.

  Hyvää ja värikästä uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopa tuolta Masain sivustolta. Sieltä löytyy myös nettikauppa ja sitä kautta voi tehdä löytöjä. Löytyy nyt myös alehinnoin :)

   Poista
 8. Kivoja vaatteita. Minä olinkin aivan unohtanut koko Masain, täytyy pitää se mielessäni, kun seuraavan kerran täytyy shoppailla jotain uutta.

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin tuossa syksyllä, että miten multa oli jäänyt Masai jotenkin pimentoon. Tosin mun paras musta mekko on on ollut vuosia käytössä ja se on paras mekko mitä olen juhliin hankkinut.

   Poista
 9. Ihan huikea motto! Mä toivon tota samaa mulle, koska en tee lupauksia.

  Ihanaa uutta vuotta Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä motto ja on hyvä muistaa se kun meinaamme provosoitua ihmisten tekemisistä. <3

   Poista
 10. Kauniita<3 Ehkä vähän värikkäitä mulle mutta tykkään, olen täällä juurikin Masain sivuja tuijotellut ja tuumaillut useamman nuhapäivän... Sieltä sain ideoita ja jujuja ja ehkä vielä jotain ostankin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä löytyy myös yksivärisiä. Itselläni muutama heidän musta tunika ja nytkin jäi kiinnostamaan muutama musta tunika. Pitää yrittää välttää käydä tuolla sivustolla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.