tiistai 23. tammikuuta 2018

Värit kohdillaan

Asupostauksia on taas pyydetty, joten pistetään toinen heti perään. Mustaa tehostettuna fuksialla oli erään päivän teemani. Kivoja värejä on olemassa, mutta tätä yhdistelmää ei mikään voita. Tammikuun alkupuolella olin menossa Lauluyhtye Virtuoson konserttiin ja valitsin asuksi mustaa, jota tehostin fuksian punaisilla asusteilla. Musta on värinä tyylikäs, mutta kaipaan sen kanssa edes ripauksen jotain muuta väriä. Tällä kertaa yhdistin lempiväriäni eli fuksiaa.

Kaivoin kaapista päälleni kierrätysdesign-takkini, johon Saaga Design on koristellut kuviot. Ostin takin toissa vuonna Naisten joulumessuilta. Rakkautta ensi silmäyksellä. Takki on siis vanha ja Saaga Design oli tuunannut takin uuteen uskoon ja siitä syntyi kierrätysdesign-takkini. Omistan myös toisen Saaga Designin tuunaaman takin, sen takin takapuolella on lintu.
Muutaman kerran kun takkini on ollut päälläni, on joku ihminen bussissa sanonut, että "toivoinkin, että nousit seisomaan, että näkisin takkisi kuviot". Paljon kehuja on takki saanut. Tällaista ei ole toista samanlaista olemassa.

Kun otin takin päältä pois ja mustan asun kaveriksi enää vain nuo Minna Parikan puputossut. Aina pitää olla edes vähän jotain väriä. Tähän tilanteeseen päädyttiin sitten konsertissa.
Kannustan teitä pukeutumaan vaatteisiin, jotka tuntuvat itsestä kivalta. Koskaan ei kannata pukeutua muiden mieliksi siihen, mikä ei tunnu omalta jutulta.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Tuo takki on kyllä kertakaikkisen upea. Uniikilla Maijulla uniikkitakki <3

  VastaaPoista
 2. Ihana takki :) Olen ihan samaa mieltä siitä, että kannattaa pukeutua siten, kuin itsestä hyvältä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Joskus nauretaan sitä, että minä en välitä muiden katseista ja miestä hymyilyttää vieressä, kun joku katselee väripilkkua :)

   Poista
  2. Aivan ihana tapa suhtautua sun mieheltä :)

   Poista
  3. Mies välillä sanoo, että näitkö kun tuo katsoi sua? Vastaan, että en kun en katso sitä, että mitä muut katsoo :)

   Poista
 3. Ihana takki! Täydellinen sulle :)

  VastaaPoista
 4. Upea takki ja myös sinä😍 kelpaa noilla asusteilla liikkua😳

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.