perjantai 9. helmikuuta 2018

Ansiomerkkejä ja kuumia tunteita

Tällä viikolla en ole jaksanut konetta iltaisin avata, kun olen tullut töistä kotiin. Siksi ei ole tullut postauksiaka bloginkaan. Mulla on ollut kaikenlaisia juttuja, jotka ovat verottaneet voimavaroja ja silloin pitää kuunnella sisintään.

Torstaina töissä kahviteltiin ansiomerkkien tiimoilta. Sain joulukuun alussa virka-ansiomerkin, joka luovutettiin kahvitilaisuudessa eilen. Joku jossain vaiheessa kyseli, että millä "ansioilla" näitä merkkejä jaetaan. Vastasin, että valtiolla sellaisen saa, kun elää tarpeeksi vanhaksi ja tekee valtiolla töitä noin 30 vuotta. Ei siinä siis sen kummempaa tarvita. Itse olen valtion oven avannut vuonna 1984 ja siitä lähtien on valtionhallinnon ovesta kuljettu. Valtionhallinnon vuosia on siis tullut jo aika paljon. Olen ollut kolmen eri viraston palveluksessa näiden vuosien aikana.

Töiden jälkeen suuntasimme ystäväni Sarin ja Minäkö keski-ikäinen Tiian sekä Souliinan kanssa Fifty Shade Freed -leffan ennakkonäytökseen. Ennen leffan alkua oli tilaisuuteen viritelty kaikenlaista pientä oheisohjelmaa.Kävimme laitatuttamassa hiukset Glitterin pisteellä sekä tunnustamassa syntimme syntiseinällä, nauttimassa syntiset juomat baaritiskillä (alkoholittomana) sekä maistamassa silmät sidottuina raakasuklaata. Parit kuvat otimme Sarin kanssa myös kuvausseinällä.Voi luoja kun olemme ystäväni kanssa kuvauksellisia. Tämä ihana Sari tuli takaisin mun elämääni puoli vuotta sitten. Parikymmentä vuotta sitten meitä yhdisti työkaveruus.Saimme leffasta lähdettyämme ruusuja mukaamme. Nämä koristavat nyt keittiön pöytääni.Hieno päivä oli kaiken kaikkiaan. Hienoa oli saada ansiomerkki ja ilta oli kiva päättää hyvän leffan merkeissä. Leffa herätti monenlaisia tunteita. Siinä sai kokea kuumia tunteita, herkkiä hetkiä, jännitystä sekä iloa. Tykkäsin leffasta ja voin suositella sitä muillekin.

Yritän taas ryhdistäytyä. Paljon olisi asioita, joista pitäisi kirjoittaa, mutta välillä on vaan pakko ottaa omaa aikaa itselleen ja vähän hengähtää kaiken kiireen keskellä.

Maiju

24 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon ansiomerkistä <3 Kivan kuuloinen ilta teillä ollut :) Muksaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onnea ansiomerkistä, olet valtion viraston ripaan tarttunut samana vuonna kuin itse olen syntynyt xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on sitten helppo laskea myös sun ikäsi. Tosin näytät kyllä niin paljon nuoremmalta <3

   Poista
 3. Onnea Maiju <3 Näytät muutenkin upealta sun tulipunaisessa uudessa rotsissa. Ystäväsi oli megakiva ja ihan samalla aaltopituudella hih ja ei kun jäden ostoon. ;)

  Muiskuja oli ihanaa nähdä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia. Sari on ihan huippuihana tyyppi <3

   Poista
 4. Onnea ansiomerkin johdosta! Meillä on kanssa täällä kotona yksi vastaavanlainen ansiomerkki, mieheni saama kun oli muutaman kymmenen vuotta valtion hommissa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan hänkin sitten sen 30 vuotta :) Hienohan tuo merkki on. Pitää varmaan ottaa käyttöön <3

   Poista
 5. Onnea ansiomerkistä! Hyvä saada pitkäaikaisesta työstä kiitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten näin nuori ihminenkin onkin ollut niin kauan valtiolla :)

   Poista
 6. Onnea ansiomerkistä ♥ Ihana tunnelma kuvissa, teillä ollut kiva tyttöjen ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu. Hyvää naisenergiaa ja hauskaa oli <3

   Poista
 7. Onnea Maiju ansiomerkistä vielä tätäkin kautta. Laskin että aika nuorena olet aloittanut, kannattaa olla ylpeä että olet jaksanut olla valtiolla kauan, leipä kapea mutta pitkä <3 Ihanat kuvat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilkka. Taisin olla noin 20-vuotias kun olen valtion leipää alkanut syömään. Valtiolla minut on saanut pysymään se, että lomat on tulleet aina mukana kun on vaihtanut työpaikkaa. Se on hyvä asia valtiolla :)

   Poista
 8. Oi miten ihania juttuja olette leffaillassa päässeet tekemään. Onnea kunniamerkistä, kyllä tuollaisesta urasta jo pitääkin palkita.
  Ihanaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten voikin odotella jo eläkeikää, kun kaikki muu on saavutettu <3

   Poista
 9. Onnittelut ansiomerkistä!
  Kivalta kuulostaa toi leffa-iltakin ystävien kanssa :)
  Ja aina ei jaksa, ja silloin pitää kuunnella itseään ja kehoa ettei väsy liiaksi. Minäkin tässä kuulostelin itseäni kun uupumisen oireet tuntuivat palailevan. Nyt otan rennosti ja koitan tehdä asioita jotka saavat minut hymyilemään :)
  Hyvää viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva ilta olikin. Todellakin on välistä pakko vaan kuunella elimistöään <3

   Poista
 10. Onnea ansiomerkistä :) Mä olen ollut silloin vuoden vanha, kun oot aloittanut uran valtiolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salka. Nyt muistan varmasti monen teistä iän tämän jälkeen <3

   Poista
 11. Onnea ansiomerkistä ja pitkästä työurasta!

  Ystävät ja yhteiset hauskat hetket... niitä tarvitaan <3

  VastaaPoista
 12. Onnea ansiomerkistä ja pitkästä urasta valtiolla. :)

  On ihan hyvä ottaa välillä omaa aikaa. Itsekään en tällä viikolla ole saanut viikolla mitään postausta aikaiseksi. On yksinkertaisesti väsyttänyt ja pari iltamenoa päälle, niin ei vain ole kyennyt ajattelemaan postauksia.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan menee. Välillä kuunnellaan itseään ja ollaan tekemättä, jos ei jakseta <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.