sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Hehkua kasvoille mikroneulauksella?

Yhteistyössä Lilja Beauty:n kanssa

Olimme sopineet Lilja Beautyn Jarnan kanssa, että menen jossain vaiheessa testaamaan hänen luokseen jossain vaiheessa mikroneulausta. Olen lukenut blogeista hyvin paljon nelauksesta, mutta ehkä eniten niistä, joissa bloggaajat itse neulaavat "laitteilla" itse kasvojaan. Itse kuulun siihen luokkaan, joka ei vaan uskaltaisi luottaa omiin taitoihin niin paljon, että uskaltaisin ottaa mitään riskiä siitä, että vahingoittaisi omaa kasvojen ihoa väärin tehdyllä tekniikalla. Siksi minun kohdallani tämä oli ainoa vaihtoehto kokeilla mikroneulausta.

Ajattelin mennä rohkeasti hoitoon, ilman mitään ennakkoluuloja tai -pelkoja.

Mikroneulaus


Mikroneulauksessa ihoa käsitellään mikroneularullan avulla. Mikroneulaus aiheuttaa vamman ihon syvempään kerrokseen. Iho alkaa välittömästi korjaamaan itseään ja alkaa muodostamaan kollageenia  ja elastiinia.

Hoidolla voidaan vaikuttaa muun muassa pieniin juonteisiin ja ihoryppyihin, veltostuneeseen, atooppiseen ja ikääntyvään ihoon. Apua voidaan saada valon ja auringon vauroittamalle iholle, pigmenttiläiskiin, ihon väriongelmiin sekä muun muassa aknearpiin.
Tässä odottelen vielä hoidon alkamista. Tulin hoitolaan ilman meikkiä, koska tiesin, että näin säästämme aikaa ja pääsemme aloittamaan samantien.Virittelin puhelimen kuvauskuntoon, sillä kuvasin hoidon etenemisen Facebook-livenä. Video on katsottavissa täältä. Videolla puhuttiin kaikeasta hoitoon liittyvästä, joten kannattaa katsoa video, jos aihe kiinnostaa.Jarna aloitti hoidon puhdistamalla kasvoni. Tämän jälkeen vielä iho desifioitiin sekä kasvoille levitettiin tehoseeurmi.

Sitten olimmekin jo valmiit aloittamaan mikroneulauksen.

Hoito tehtiin BeautyPen-mikroneulauslaitteella. Kyseisessä laitteessa on portaaton neulansäätö. Laitteessa on kuusi eri tehoastetta, mikä mahdollistaa iskutiheyden kaikille eri ihotyypeille. Kosmetologi varmasti kyselee asiakkaalta hoidon edetessä, että onko teho hyvä, vai voidaanko käyttää syvempää neulausta. Itsellänikin eri ihon kohdissa vaihdeltiin neulan syvyyttä. Jossain kohtaa iho on herkempi ja saattaa antaa enemmän tuntemuksia, kuin toisessa kohtaa.

Laite on myös hygieeninen käyttää, koska hygieniamodulit ovat yksittäinpakattuja ja siis kertakäyttöisiä. Tämä on siis myös asiakkaalle hyvä ja turvallinen vaihtoehto.

Kotihoidossakin käytettävillä laitteilla ja rullillakin on ehdottoman tärkeää se, että hoito tehdään puhtailla välineillä. Vaurioitunut iho kärsii varmasti, jos hoitoa ei tehdä puhtailla välineillä.Tässä näkee työkalun neulat, joilla hoito toteutettiin. Minua ei pelottanut ollenkaan.Kaulan alueen ihokin käsiteltiin.Neulauksen jälkeen kasvoille levitettiin kangasnaamio. Tämä rauhoitti käsiteltyä ihoa.

Voiteen levitysHoidon jälkeen iho punoitti hieman. Kuitenkaan huumori  ei ollut tässäkään vaiheessa kadonnut, selvisin siis hengissä.

Kiitos työkaverilleni Tuulalle kun oli auttamassa ja ottamassa hoidon aikana kuvia. Usein kauneushoitolakuvaukset on hankala toteuttaa omin avuin.

Punoitus kasvoillani tasaantui muutamassa tunnissa.

Tämä kuva on otettu seuraavana päivänä hoidosta. Hieman on nähtävissä vielä punoitusta iholla. Uskon tämän rauhoittuvan jo huomiseen mennessä.Hoito voi antaa tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen. Iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta sekä hoito tuo hehkua kasvoille. Parhaat tulokset saadaan useamman kerran sarjahoidolla.

Puhuimme Jarnan kanssa, että voisin mennä toiseen hoitoon noin kuukauden kuluttua. Koska oma ihoni lähtötilanne oli hyvä, katsoimme kuukauden välin riittävän omalla kohdallani. Jos ihon kunto ei ole näin hyvä, voisi hoitojakson toteuttaa jo viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Mikroneulausta ei siis kannata pelätä. Minäkin aion mennä vielä uudestaan. Nyt odotan, että millainen vaikutus nähdään kasvoilla seuraavan viikon aikana. Jäädään siis seuraamaan tilannetta ja odottamaan lopputulosta.

Kerropa, että onko sinulla kokemusta mikroneulauksesta? Onko neulaus herättänyt oman mielenkiintosi, mutta et ole vielä uskaltanut kokeilla.

Maiju

16 kommenttia:

 1. En uskalla, ehkä sun kanssa yhdessä, mutta en siltikään haha. Mutta hei mun mielestä iho näyttää todella kuulaalta tuon neulauksen jälkeen ja olen kuullut, että tekee ihmeitä. En uskalla siltikään, mutta never say never. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän sut viedä tuon Jarnan luokse :) Tädit neulausten pauloissa :) Tiia kiljuu ja Maiju nauraa vieressä. Voi alkoi heti kiinnostamaan :)

   Poista
 2. Mä oon niin neulakammoinen etten uskalla! Olen kyllä kuullut että tulokset on hyviä. Mukavaa alkavaa viikkoa💕💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse pelätä ei :) Itselleni on tehty kolme tautointia ja kulmat sekä eyelinerit on tatskattu, niin tämä oli lasten leikkiä :)

   Poista
 3. Voi kuinka ihana postaus. Minua kiinnostaa tälläinen hoito, eikä neulat pelota lainkaan. Olen lukenut näistä jonkin verran ja koko ajan kiinnostaa enemmän. Kiitos tästä, täytyy varmaan joissain vaiheessa käydä neulauksessa. Sinun ihosi näyttää hyvältä.

  Mukavaa sunnuntai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ihan ehdottomasti. Eikä sattunut ollenkaan.

   Poista
 4. Ihan itse neulaan, jo parisen vuotta olen tätä tehnyt säännöllisen epäsäännöllisesti. Kotona käytän 0.3 ja 0.5 mm neuloilla varustettuja neulaimia. Nyt on taas mennyt turhan kauan, ettei ole tullut neulattua. Pitäisi kyllä, mutta ensin pitäisi uusia neulaimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse päädyin jättämään ammattilaiselle tämän, koska en vaan uskalla ottaa riskiä ihoni suhteen. Pelottaisi :)

   Poista
 5. Menisin tuohon ja luulen, että tekisi hyvää minun ihoni värimuutoksiin. Täytyy kyllä sanoa, että ihosi on (lievästä punoituksesta huolimatta) todella kuulaan näköinen hoidon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värimuutoksiin todellakin. Katselin juuri aamulla, että mun poskipään couperosaa ei näkynyt. Pitääkin tarkkailla tilannetta :)

   Poista
 6. Mä en myöskään neulaisi kotona vaan kävisin hoidossa tai ottaisin jonkun hoitojakson. Luotan tällaisissa asioissa ammattilaisiin. :) Itse en ole neulausta kokeillut, mutta uskon sen tehokkuuteen. Yleensä kaikki hoidot mitkä ei välttämättä ole niitä hemmotteluhoitoja ovat kaikista tehokkaimpia ja niillä saa näkyviä tuloksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen pelokas ja jätin ammattilaiselle. Nyt jään odottamaan tuloksia.

   Poista
 7. En ole vielä kokeillut - mutta aikeissa on ja ammattilaisen hoivissa;)
  Ihosi näyttää kyllä hehkuvalta jo nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on onneksi aika kuulas iho.Katsotaan, jos vieläkin siitä paranee :)

   Poista
 8. Kävin noin vuoden ajan säännöllisesti Dermapen-mikroneulauksessa kosmetologin luona. Se on kyllä tehokasta, mutta hirveän kallista pidemmän päälle. Mulle laitettiin aina myös puudutusaine ennen neulauksen aloittamista, ja koin sen erittäin hyvänä. Neulaaminen ei tunnu mitenkään miellyttävältä, mutta mitäpä sitä ei tekisi kauneutensa eteen, heh;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on todellakin hieman korkea. Mietin juuri, että laitan saman summan aina kampaajalle kuukaudessa. Jotenkin tuntemukset muistutti vähän samaa kuin mun kulmapigmentointi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.