perjantai 16. helmikuuta 2018

Hymyile - olet piilokamerassa

Nykyään ei ole tullut oikein otettua asukuvia kuin joskus harvakseltaan. Kun olin eilen pukeutunut värikkäästi, niin sanoin työkaverilleni, että mitä jos käytäisiin nappaamassa parit kuvat. Päätimme kerrankin ottaa kahvitauon itsellemme ja käydä ottamassa muutamia kuvia hyväksi havaitulla käytävällä. Käytävä on sopivan valoisa ja siellä saa yleensä hyviä kuvia.

Pyörähtelin lahjakkaasti tapani mukaan kuvia otettaessa. Siinä samalla sanoin työkaverilleni, että "toivottavasti ei kukaan katso valvontakameroista meidän touhua". Siinä sitä vähän naureskeltiin. No muutamassa minuutissa oli tarpeeksi tehty pyörähdyksiä ja se oli siinä. Otimme kuvat ja sitten työn pariin.

Kun menimme päivällä syömään, niin virastomestari kysyi, että "mitä te aamulla siellä käytävällä tanssitte, me katseltiin vartijan kanssa teidän menoa valvontakameroista". Eihän siinä auttanut kiistää mitään. Olimme jääneet verekseltään kiinni. Tuulan kanssa siinä vähän kikateltiin, että mitäköhän tuli tehtyä? Mietittiin, että olimmeko olleet asiallisia. Mietin, että nousiko hameen helmat. Siinä taisi olla pojilla vähän ihmettelemistä, kun ovat meidän touhuja kamerasta katselleet.Pitäisi aina tiedostaa, että sinua valvotaan paikoissa, etkä edes itse muista, että kuinka monet kamerat sinua päivittäin kuvaa. Yritän aina muistaa, että hississäkin kannattaa hymyillä varmuuden vuoksi, sillä sielläkin saattaa joutua piilokameraan.

Jatkossa siis muistan, että hymyilen aina - ihan varmuuden vuoksi.

Maiju

8 kommenttia:

 1. On siinä vartijoilla ollut katseltavaa. Onneksi olit niin tyylikkäänä, että mielellään sinun pyörähtelyjä katselee :D
  Ihanaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on siinä varmasti ollut vähän hauskaa :) Naiset siellä pyörii käytävillä ja kuvaa.

   Poista
 2. Varmaan on pojilla ollut mukavaa katseltavaa!
  Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin ja hämmästyksen määrä ollut suuri. Onneksi yksi tunsi meidät ja tapamme osasi vähän "lieventää".

   Poista
 3. Ai mahtavaa, oli varmasti kameran toisellakin puolella mukavaa vaihtelua tavallisiin kamerassa näkyviin otoksiin verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä hieman erilaisia käytävällä liikkuvia :)

   Poista
 4. Hihi ihanat te ja hei viihdyttäneet muiden päivää😘😘ihan parasta!

  Kivaa viikonloppua 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin. Varmasti on ollut pokassa pitämistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.