maanantai 5. helmikuuta 2018

Saiskos olla vähän huumoria?

Olen joskus kertonut, että töissä saatamme työn lomassa hakea huumoria toimintaamme. Tosin se on vähän vähentynyt, kun tietyt työkaverit ovat poistuneet työyhteisöstämme. Kuitenkin haluan ylläpitää tätä hauskuutta ja pyysin mun entiset lähikaverit käymään huoneessani viime viikolla.

Eipä tarvinnut kahta kertaa pyytää, sillä taisi tytöt aavistaa, että nyt olisi jotain kivaa tiedossa. Sanon tytöille, että nyt olisi edessä selfieaika ja kaivoin esiin laukustani Face Mats -kortit, jotka olin juuri edellisenä päivänä ostanut.

Ostin Teknik Magasinet -kaupsta paketin, jossa oli 20 hauskaa lasinalusta. Nämä lasinaluset ovat kaksipuoleisia eli alusten molemmilla puolilla on eri kasvojen kuvat. Nämä siis voi ripustaa kasvoille ja pysyvät paikoillaan nenäaukon avulla. Kun näin nämä kaupassa en heti niitä ostanut, mutta ne jäi mun mieleeni. Toisella käyntikerralla sitten päätin ne ostaa. Tiesin, että näiden avulla voi muutaman hauskan hetken viettää. Osaan siis erottaa sen, että mikä on hauskaa ja mikä ei. Nämä ovat.

Nauroimme varmaan viisi minuuttia näiden avulla ja tämän jälkeen varmaan kaikki jatkoimme töitä hymy huulillamme. Olen joskus sanonut, että jokaisessa työpaikassa pitäisi olla niin sanottuja työpaikkahuumorihetkiä.Jossain vaiheessa lähikaverini Tuula tuli myös muilta kiireiltään naapurihuoneeseen ja hän kokeili myös naamaria kasvoilleen.Kun katselin kuvia vielä jälkikäteen, niin ei vaan voinut olla nauramatta.

Iloa päivään siis ja huumoria kehiin. Tämä parantaa työssä viihtyvyyttä. Suosittelen kokeilemaan.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Ei herttileeri! Kaikkea sitä keksitäänkin! Hauskoja! ='D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin. Kaikki mikä iskee heti pitää kokeilla.

   Poista
 2. Noihan on tosi hauskoja. Meillä on tänään hirnuttu töissä Putouksen hahmoille, mulla näyttää olevan taipumusta niiden matkimiseen. Meidän työkuviot ja hahmot sopii täydellisesti yhteen :D
  Hauskaa viikkoa sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huumori parantaa päivää ja tekee työstäkin mielekkäämpää.

   Poista
 3. Ai kamala! Alkoi kyllä naurattaa. Noi on just parhaat tunnelman kohottajat. Ja oikeassa olet, että työpaikalla pitäisi olla työpaikkahuumorihetkiä. Usein vain liika kiire estää kaiken hauskan. Toisaalta viime perjantaina, kun olimme yhden työkaverin kanssa molemmat tosi väyneitä, saimme kunnon naurukohtauksia aikaiseksi. Aina kun toinen sanoi jotain, toinen letkautti siihen jotain päälle. Ihme, ettei kukaan muu hermostunut väsyneisiin juttuihimme.

  Ihanaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kiire on se pahin. Itse en käy koskaan kahvitauoilla, joten hyvällä omalla tunnolla otan joskus sen pienen hetken huumorille :) Ihanaa on juuri tuollainen samalla aaltopituudella oleva työkaveri

   Poista
 4. Onpas hauskoja!!! Teillä on tosi kivan tuntuinen työporukka.

  VastaaPoista
 5. Voi ku hauskoja :)
  Joskus meillä töissä joku sanoi: Ei töissä saa olla hauskaa! Tästä intoutuneena olen pyrkinyt pitämään hauskaa töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on meillekin joskus sanottu, että ei saa nauraa työpaikalla. Olen sitä yleensä aina harrastanut, joten jatkan valitsemallani tiellä :)

   Poista
 6. Voinpa kuvitella, kuinka nauru raikui ☺☺ Minäkin täälä pyrskähdin nauruun, kun näitä humoristisia kasvojanne näin ☺
  Totta, huumoria tätyy viljellä, muuten elämä käy yksitoikkoiseksi ☺
  Hauskaa tätäkin päivää Sinulle ♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienistä asioista se ilo lähtee. Elämän ilo on paras ilo <3

   Poista
 7. Hah, noi on kyllä hauska keksintö. Tarvitisin ehdottomasti tuollaiset :)

  VastaaPoista
 8. Hih, kaikkea sitä keksitäänkin :) Kyllä oisin minäkin revennyt jos työkaveri kesken päivää tulis yllättämään noilla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin samaa mietin, että kaikkea ne keksii <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.