sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Takki, joka iski tajuntaani kertalaakista

Minä olen selvästi mainosten uhri. Välistä joku vaate tai minua kiinnostava tuote iskee tajuntaani yhden kuvan perusteella. Olen kertonut joskus kun joku kuva Instagramissa on saanut minut matkustamaan, vaikka Tampereelle.

Olin eilen miettinyt valmiiksi päivän kulun, mutta aamulla yksi sähköpostiviesti muutti päiväni ohjelmaa. Käytännössä minä oikeasti inhoan sähköpostimainontaa, inhoan sitä niin paljon, että usein ohjaan monien yritysten viestit suoraan roskapostiini. Varsinkin jos viestejä tulee liian tiuhaan. Kerta viikkoon on vielä ihan ok määrä, mutta jos niitä tulee useampia viikossa, niin en jaksa yhden yrityksen viestejä niin paljon. Sähköpostilaatikkoni täyttyy muutenkin viesteistä ja liika markkinointi tukahduttaa minut.

Lauantai-aamuna heräsin ja ojensin käden kohti kännykkääni ja päivitin sähköpostini. Sieltä osui Zizzin mainos, jossa komeili punainen keinonahkatakki ja tiesin heti, että toi takki mun on saatava. Kelasin päivän ohjelmaa ja tiesin, että aamussa oli "löysää" pari tuntia ja päätin muuttaa ohjelmaani sen verran, että ehdin piiipahtamaan Itiksen Zizzin myymälässä. Halusin sovittaa takkia, että onko se ylipäätään mun takkini. Joskushan voi käydä niin, että joku näyttää kuvassa mageelta ja kun sen vetää päällensä toteaa, että ei ollutkaan mulle tehty.

Vähän pelotti, että mitä jos siellä ei olekaan näitä takkeja, jos ne olikin vain nettikaupassa, eikä olisikaan vielä ehtinyt myymälöihin saakka. Heti myymälään astuttuani huomasin takit ja huokaisin helpotuksesta. Vielä enemmän huokasin, kun kuulin, että kokoani oli vielä henkarissa. Usein myymälöihin tulee vain tietty määrä vaatteita ja jos oma koko myydään, niin sitä ei välttämättä ole enää saatavissa. Minua siis onnisti takin suhteen.

Minut mielletään usein pinkiksi ihmiseksi, mutta punainen on yksi mun voimaväreistäni ja rakastan punaista väriä hyvin paljon. Heti aloin miettimään, että mistä löydän tämän väriset kengät. Musta ja punainen väri on niin toimiva yhdistelmä. Kun tähän lisää vielä punaisen huulipunan niin johan on taas niin rock-tätimäinen olo,
Myöntääkö joku muukin olevansa näin impulssiivinen ihminen? Teen usein asioita hetken mielijohteesta ja nopealla temmolla. Mielestäni kuitenkin harkitsen asioita nopealla temmolla tekemättä kuitenkaan heräteostoksia. Tiedän, että tälle takille on paljon käyttöä. Tämä sopii niin moneen tilanteeseen.

Heti mielessäni päätin, että tämä on mun seuraavan kuvausjutun takkini. Olen menossa ystävänpäivänä ystävän kanssa profiilikuvaukseen Ihana Nainen studiolle. Ostimme kaverin kanssa yhteishintaan tarjouksessa olleen kuvauspaketin.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Minä myönnän impulsiivisuuden, juuri eilen ostin pinkit satiiniavokkaat, ihan kreisiä mutta ne olivat NIIN mun näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä vaan meinaa mennä järki kun näkee jotain ihanaa 😂

   Poista
 2. Minä olen joissain tilanteissa hyvinkin impulsiivinen. Jos päätän tekeväni jonkin asian, haluan tehdä sen heti ja nyt. Ennen hiukseni joutuivat impulsiivisuuden kohteiksi, värjäsin ja leikkelin niitä milloin mihinkin väriin ja malliin.
  Ihanan takin ostit ja sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, että nyt ja heti. Kuitenkin mietin aina silti, että tarvitsenko vaiko en.

   Poista
 3. Kyllä minäkin tunnustaudun impulsiiviseksi mutta olen rauhoittunut iän myötä :) Aivan ihana takki, todella kaunis punainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollain tasolla itsekin olen rauhoittunut. Olen ehkä oppinut sen, että kysyn itseltäni usein, että "onko tuolla käyttöä". Jos vastaus on kyllä, niin sitten ostan :)

   Poista
 4. Ihana takki! Mä en ole impulisiivinen, ehkä joskus voin ostaa esim. jonkun seerumin, kun näen hyvässä alessa, mutta sittenkin se on yleensä ollut pidemmän aikaa jo ostoslistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on fiksuutta. Välillä on hyvä harkita. Joskus vaatteiden kanssa joskus käy nii, että sitten ei vaatetta enää saa, jos liian pitkään miettii :)

   Poista
 5. Noi on niin magee ja monikäyttöinen, joten ihan nappi ja hyväksyttävä impulssiostos <3 Mulla on bikertakkeja joka lähtöön, mutta punainen puuttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin. Säkin olet niin rock, että tiedän, että tykkäät <3

   Poista
 6. Hmm, käsi pystyssä heiluttelen täällä! Totaalisen impulssiivinen kaupoissa! Olipa sitten kosmea tahi vaatteita :) Tasapainottelen sitten pysymällä pois kaupoista taas vähän aikaa. Mutta kaikki kaunis ja omaa silmää miellyttävä tarttuu aika pitkälti mukaan. Hups kuuluu välillä, mutta sen verran on iän mukana järkeä tullut, että tsekkaan jotenkin eden budjetin..ja teen aika klassisen kotona: piiloon kaappiin mieheltä ja notta tämähän on ollut täällä aina? :D Molemmat tiedämme, että ei ole. Ihana takki! Aivan mahtava ja sopii sinulle! Rockia sopivasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on hyvä, että kaappiin piiloon. Jos joskus mies jaksaa kysyä, että "onko sulla taas uusi takki", voi sanoa, että ei mähän ostin tämän kaksi vuotta sitten :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.