perjantai 2. helmikuuta 2018

Valaisen päiväni valolla - Ihana rohkeus -päivä antaa rohkeutta

Yhteistyössä Ihana rohkeus -tiimin kanssa

Sain tilaisuuden osallistua Ihana rohkeus -päivään. Ihana rohkeus on kokonaisvaltainen hyvinvointipäivä. Päivän tarkoituksena on löytää oma rohkeus ja sisäinen potentiaali. Päivän tarkoituksena on opettaa, että miten saisi oman äänen kuuluville paremmin ja miten oppisi kuuntelemaan sisintään. Päivän tarkoitus on myös antaa työkaluja sille, että oppisi toteuttamaan unelmiaan ja apukeinoja oman mielensä hallintaan. Ihana rohkeus löytyy myös Facebookista


Valokuva: Niina Stolt

Mitä hyvinvointipäivään sisältyi

Hyvinvointipäivään sisältyi etukäteiskartoitus, jossa kartoitettiin osallistujien omia tavotteita sekä asioita, joihin itse halusimme muutosta. 

Hyvinvointipäivään oli varattu aikaa kello 9.00-14.00. Päivä sisälsi aamu- ja iltapäiväkahvin, luentoja, harjoitteita ja inspiroitumista sekä lounaan. Päivän aikana etsimme itsellemme voimalauseen. 

Päivään kuului pikameikki ja -kampaus sekä valokuvaus. On kivempi mennä ammattilaisen kuvattavaksi, kun on ehostettu kauniiksi.

Saimme mukaan tapahtumasta Jaana Villasen kirjan, harjoitteita,  yhden valmiin kuvatiedoston käyttöön sekä paperikuvan omalla voimalauseella (tämä toimitetaan myöhemmin).

Miten päivä eteni?

Katja Pasanen aloitti päivän ja teimme erilaisia harjoitteita. Katja rohkaisi meitä astumaan uuteen ja päästämään irti vanhoista kahleista. Hän antoi eväitä meille siihen, että miten ajatusmaailmastaan ja matkasta uuteen voi nauttia.Tämän jälkeen Jaana Villanen astui eteemme hänen avustuksellaan aloimme miettimään, että kuka minä olen ja mitä minä haluan elämältä. Mitä olen valmis tekemään unelmia toteuttaakseni. Teimme erilaisia harjoitteita, joissa jokainen joutui pohtimaan edellä mainittuja asioita. Pääsimme miettimään omia vahvuuksiamme, heikkouksiamme ja mahdollisuuksiamme. Listasimme muun muassa, että miten hyödynnämme vahvuudet tai miten voitamme heikkoudet.

Hyviä aiheita ja nämä asiat antoivat palon ajattelemisen aihetta.Saimme mukaamme Jaana Villasen Uskalla - Ole hyvän tekijä itsellesi -kirjan. Kirja sisältää 52 käsitettä tai asiakokonaisuutta, yksi vuoden jokaiselle viikolle. Kirjan tavoite on antaa vinkkejä sille, että miten jokainen nainen löytäisi parhaan itsestään ja osaamisestaan sekä haluaisi kehittyä ja kehittää itseään - ennen muuta itseään varten.Jossain vaiheessa jakaannuimme kahteen ryhmään. Osa lähti meikkaukseen ja osa jäi miettimään Jaanan ja Katjan kanssa voimalausetta valokuvaans varten. Itse lähdin meikkaukseen. Ammattimaskeerajat meikkasivat meidät ja lopputulos oli huikea.Kun saimme meikit kasvoille tuntui, että oli pakko vaan poseerata.Meikkauksen jälkeen Niina Stolt otti minusta ison kasan kuvia. Ihana rohkeus -paketin hintaan kuului valokuva, johon tulee "voimalause", jonka jokainen oli itselleen valinnut. Paperikuva tulee myöhemmin erikseen jokaiselle. Tämän jälkeen olikin jo lounaan vuoro.

Jatkoimme hieman vielä oman itsensä etsimistä ryhmän kanssa.Päivä oli todella onnistunut ja olimme kaikki hyvin innostuneita päivän annista.Kuten kerroin, että jokaisesta otettiin voimakuvat. Tässä on on oma voimakuvani ja itse valitsemani voimalause itselleni. Haluan valaista päiväni valolla ja tämä lause muistuttaa minua siitä, että sen myös teen. Haluan uskoa positiivisen ajatuksen voimaan ja liittyy siihen.


Kuva: Niina Stolt
                                       Kuva: Niina Stolt

Video päivän tapahtumista:


Katso myös video alla, josta näet päivän kulkua paremmin. 
Tällainen päivä on hyvä, opimme tuntemaan itseämme paremmin ja löytämään itsestämme sen rohkeamman minän.

Seuraava Ihana rohkeus -päivä on 10.3.2018. Täältä löytyy tapahtuman tiedot.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Siis Maiju...näytät aivan tajuttoman upealta kuvissa! Nyt kyllä valaisit minun iltani valollasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Tosi asiahan on se, että oli niin hyvät puitteet kuvaukselle :)

   Poista
 2. Upea Maiju ❤ hehkuit tuona päivänä kun tavattiin. Kuten Aina! Ihana, rohkea sinä❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se kohtaaminen oli niin sattumaa, kun tietää, että asut satojen kilometrien päässä ❤️

   Poista
 3. Nämä kuvat! Olet upea nainen Maiju ja mitkä sääret. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ❤️ Tuleekohan noita sääriä liikaa peiteltyä ❤️

   Poista
 4. Ihanan voimaannuttava päivä varmasti vaikka sinä oletkin valmiiksi varmasti yksi rohkeimmista ja valoisimmista ihmisistä, jonka tiedän <3 ..ja upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mira. Tuo oli niin kauniisti sanottu❤️ Sinä olet myös aina niin ihana palautteissasi. ❤️

   Poista
 5. Toi sun voimakuva on kerrassaan upea ja todellakin voimaannuttava. Pitäisikö sitä tehdä samantyyppinen itsestä, vaikka kamun kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla. Minä uskon sanojen voimaan ❤️

   Poista
 6. Jotenkin sinusta säteilee - jo aiemminkin - että olet oman tiesi kulkija, olet löytänyt sen oikean, sinulle sopivan polun, mutta uskonvahvistushan ei ole koskaan pahasta, ja mitä kaikkea tällainen päivä antaakaan! Upeita kuvia, upea meikki ja kokonaisuus - sinua ei kuitenkaan ole meikattu tuntemattomaksi, vaan olet itsesi näköinen näissäkin kuvissa. Voimanainen, kokonainen nainen! Iloa elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ritva. Minä sanon usein, että en pyytele keneltäkään anteeksi olemassaoloani <3 Haluan olla esimerkkinä muillekin naisille, että olkaa omia itsejänne, älkää antako kenenkään ulkopuolisen vaikuttaa siihen mitä olette <3

   Poista
 7. Voi miten upealta näytät! Ja voimalause ei voisi paremmin sinua kuvata <3 Tuollaiseen päivään pitäisi jokaisen naisen saada joskus osallistua ja saada voimaa ja rohkeutta olla oma itsensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady. Tämä on päivä, joka jokaisen naisen pitäisi kokea. <3

   Poista
 8. Ihania kuvia ja päivä kuullostaa mielenkiintoiselta. Olisi kyllä tarpeen tuollainen hieman puhtia antava päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällainen päivä tuo puhtia ja rohkeutta jokaisen elämään <3

   Poista
 9. Voi Maiju, kuinka upealta näytät! Uskallan väittää, ettet ainoastaan valaise omaa päivääsi valolla, vaan myös kaikkien muidenkin, jotka ovat seurassasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Tiina. Toivon, että voisin valaista myös läheisten päivää <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.