perjantai 30. maaliskuuta 2018

Pupuja asusteissa

Näin jokunen aika sitten jossain somen kanavissa KissKiss.fi valmistajan sukkiksia, joissa koristi pupu. Heti kun näin sukkikset, tuli mieleeni, että nehän varmasti sopisi hyvin mun Minna Parikan pupukenkien kanssa. Kenkiähän multa löytyy kolmet kappaleet.

En löytänyt sukkiksia sitten heidän nettisivuiltaan, mutta laitoin viestiä, että onkohan niitä saatavilla, että tahdon ostaa. Muutaman viestin jälkeen löytyi oikea koko ja sitten vaan sukkikset tilaukseen.

Hauska yksityiskohta sukkiksissa on se, että molemmissa sukkiksissa pupun hahmo on takana ja vain puolikkaana. Haastetta asettaa se, että ne pitäisi saada asetettua jalkaan niin, että niistä tulisi jatkumo. Kun on yksin kotona aamulla, niin ei ole ketään, joka voisi tarkastaa pupujen asennon, joten ensimmäisellä kertaa en onnistunut ihan täydellisesti. Ensi kerralla tiedän, että mihin suuntaan niitä pitää asettaa enemmän, jotta kuviot kohtaavat paremmin.


Mitäs tykkäätte? Olen aieminkin ostanut näitä taidesukkiksia toiselta valmistajalta. Näillä saa tuotu yksinkertaiseenkin asuun vähän säväkkyyttä.

Ihanaa pääsiäistä kaikille. Korres arvonnassa voitti tuotepalkinnon itselleen Anne Tuomila. Onnea Annelle, laitan sinulle sähköpostia asian tiimoilta.

Ihanaa pääsiäistä kaikille.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti noista sukkiksista ja sun tennareista <3
  Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä asun sydän syntyy pienistä asioista ❤️

   Poista
 2. Tykkään ihan sikana ja hei se mun postaus käsittelee just tätä. Sä oot niin super ja mun esikuva. <3 Muiskuja rakas Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan joskus puhuttukin aiheesta, että omaa itseään ei kannata pyytää keneltäkään anteeksi. Ollaan sitä mitä itse halutaan ❤️

   Poista
 3. Ihanan pirtsakka oot💕💕💕☀️☀️☀️☀️☀️

  VastaaPoista
 4. Siis ihanat sukkikset. Heti pitää käydä kurkkaa noi sivut.
  Iloista pääsiäisen aikaa sinulle Pirteä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä niin ihanat. On siellä muitakin kivoja malleja.

   Poista
 5. Ihan on taas sun oloiset sukkikset. Kivan erilaiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin. Olen aiemminkin ostanut toiselta valmistajalta painettuja sukkiksia.

   Poista
 6. Nää on niin Maiju sun näköiset. Söpöä ja ihanan pirteää 😘

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.