maanantai 5. maaliskuuta 2018

Toinen kerta mikroneulauksessa

Mikroneulaus yhteistyössä Lilja Beautyn kanssa

Olen alkanut aikatauluttamaan vapaa-aikani itselleni todella sallivaksi. Elämässä on ollut viimeisen puolen vuoden aikana kaikkea sellaista, joka vie paljon energiaani. Työpäivät ovat venyneet liian pitkiksi ja tästä syystä olen jättänyt kaiken vähempi arvoisen kalenteristani. Viikonloppuisin pyrin pitämään kalenterini tyhjänä. Silloin teen jotain jos huvittaa ja jos ei huvita, niin sitten en tee mitään. 

Äitini ei ole voinut oikein hyvin viime aikoina ja siitäkin tulee vähän lisähuolta, kun miettii, että miten hän pärjää. Pitää yrittää häntäkin huomioida vähän enemmän kuin yleensä. Näistä syistä olen yrittänyt ottaa itselleni myös rentouttavia hetkiä. Tällaisista asioista sitten imetään sitä energiaa. 

Olin sopinut Lilja Beauty Jarnan kanssa, että jatkamme mikroneulausta vielä muutaman kerran, kun olin kolme viikkoa aiemmin käynyt kokeilemassa mikroneulausta hänen luonaan. Kirjoitin silloin ensimmäisestä kokemuksestani täällä


Sovimme viikolla, että menen lauantaina Intialaiseen päänhierontaan ja sen jälkeen Jarna lupasi tehdä minulle vielä yhteistyönä toisen hoitokerran mikroneulausta. Itseänikin kiinnostaa nähdä, että miten tällainen sarjahoito vaikuttaa kasvojen ihoon. Parhaat tulokset saadaan yleensä useamman kerran hoitojaksoilla.

Aloitimme kuitenkin rentouttavalla Intialaisella päänhieronnalla. Intialainen päänhieronta lievittää arkielämän stressiä. Tässä hieronnassa käsitellään niska-hartianseutua ja päänaluetta. Hieronta rentouttaa ja virkistää ajatuksia. Tämä on sopiva hemmotteluhoito silloin, kun kaipaa arkeensa pientä hemmottelua. Rakastan tätä hierontamuotoa ja suosittelen ehdottomasti sitä kokeilemaan. Juuri tällainen juttu sopii tähän elämäni vaiheeseen. Tällä saan ajatukseni pois asioista, jotka vievät voimavaroja. 


Kun ajatukseni oli virkistetty, siirryimme mikroneulaukseen. Muistimme, jopa ottaa "ennen" kuvankin. Jarna uhkaili, että siirrymme astetta syvemmälle neulauksessa, kuin viimeksi, jotta saadaan paremmat tehot hoidosta. 


Sitten pääsimme töihin. Otsassa käytimme samaa tehoa kuin viime kerralla, koska itse koin, että otsa on se haastavin kohta hoidossa. Muuten menimme astetta syvemmälle kuin edellisellä kerralla. Kun kasvot oli neulattu, sain taas kasvoilleni kosteuttavan kangasnaamion. 


Hoidon jälkeen iho punoitti varmasti yhtä paljon kuin edellisellä kerralla. Edellisellä kerralla kasvot punoittivat pari päivää. Tällä kertaa oli punoitus laskenut jo seuraavana päivänä ja iho näytti hyvinkin sileältä. 


Sovimme Jarnan kanssa, että noin neljän viikon päästä tehdään vielä yksi hoito. 

Itse olen huomannut pari asiaa kasvoissani hoidon aloituksen jälkeen. Minulla oli ennen hoidon aloittamista toisessa poskipäässä couperosaa ja tällä toisella hoitokerralla huomasin, että se oli lähes kadonnut. Toinen asia, mihin olin kiinnittänyt huomiota oli se, että iho vaikuttaa sileämmältä. 

Maiju

10 kommenttia:

 1. Intialainen päähieronta on tuttua ja ihanaa, mutta tuo neulaus ei. Onko kallista touhua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarnan luona mikroneulauksen hinta on 139 euroa 45 min. Ihan halvin hoitomuoto ei siis ole, mutta lasken, että jos tehoja tulee,niin sitten ei hintakaan enää kirpase :)

   Poista
 2. Enpä ole aiemmin tällaisesta kuullutkaan. Mielenkiintoista kuulla vielä viimeisen kerran kokemuksetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä iässä tämä on rohkeinta, mitä aion tehdä kasvoilleni 😀

   Poista
 3. Näytät kyllä todella hyvältä, ihosi on sileä ja hehkuvan kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, että itsekin huomaa jo kahden hoitojakson myötä eroja.

   Poista
 4. Mä uskon tuohon täysin, menisin itsekin jos ei olisi niin kallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneuden eteen pitää välillä tehdä uhrauksia 😀

   Poista
 5. Minä olisin ottanut tämän, mutta ei kuulemma sovi mun paperi-iholle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. Toivotaan, että ihollesi löytyy joku hoito, joka auttaa ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.