perjantai 20. huhtikuuta 2018

Gluteeniton kinkkupanini tulee markkinoille

Meinasin hieraista silmiäni, kun näin uusimmassa Gluteeniton elämä lehdessä, että markkinoille on tulossa gluteeniton kinkkupanini. Normaali-ruokavalioisille ihan normisettiä, mutta meille gluteenittomille ihan lottovoittoon verrattava uutinen.

Sanon usein, että sen jälkeen kun sain keliakian en ole koskaan enää pitänyt ruokaa itsestäänselvyytenä. Muistan kuinka vuosi sitten Lontoon reissulla sain käsiini gluteenittoman kolmioleivän, olin aivan haltioissani. Sen matkan jälkeen en ole enää sellaista nähnytkään.

Mr. Panini on tuomassa markkinoille gluteenittoman kinkkupaninin. Otin heti yhteyttä valmistajaan ja pyysin vähän lisätietoa tuotteesta. Sain esitteen, jossa tuote esitellään. Tämä on tuote, joka ihan ehdottomasti vaatii esittelyn.

Gluteeniton elämä lehden mukaan tuotetta on saatavilla toukokuun alusta lukien R-kioskeilta, huoltoasemilta, kahviloista sekä S- ja K-ryhmän kaupoista. Toivon, että mahdollisimman monet kaupat ottavat tämän tuotteen myyntiin. Tällaista emme ole ennen kokeneet.
Kun tuote on vielä luontaisesti gluteeniton, niin siitäkin täydet pisteet. Tämä tuote sopii todella monelle gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle.Nyt jäämme odottamaan, että mistä tämä tuotteen voi bongata ensimmäistä kertaa ja kuka sen bongaa joltain kaupan tai kahvilan tiskiltä.

Tämä tuote tulee olemaan hitti gluteenittomien keskuudessa. Kiitos Mr. Panini, arvostamme.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Loistava uutinen. Tuskin maltan odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Gluteeniton ryhmä alkoi innostumaan tästä uutisesta ihan täysillä. Tätä on odotettu.

   Poista
 2. Mahtavaa! Sisällysluettelo kuulostaa oikein hyvältä, kiitos kun laitoit siitä kuvan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Varmasti tuo luontaisesti gluteeniton se mitä monet odottavat. Tämä tuote sopii aika monelle gluteenittomalle.

   Poista
 3. Olisi kyllä huippujuttu, mutta... siinä on chiliä ja valkosipulia. Harmittaa kun mitään ei voida nykyään valmistaa ilman niitä. Kaikissa gluteenittomissa valmispizzoissakin on. Olen allerginen noille(kin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tämä on vasta alkua näille gluteenittomille ja seuraavissa on sitten jotain muita "makuja". Aina voi valmistajalle laittaa ideoita, joskus ne palkitaan <3

   Poista
 4. Hei, Jumbon Starbucksista löytyy tomaatti-mozzarella kolmioleipiä gluteenittomana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihan kauheasti tuosta vinkistä. Olen Starbucksit jotenkin vähän ohittanut, kun niillä ei aiemmin ole ollut gluteenitonta. Kiva, kun ovat nekin lähteneet kehittymään <3

   Poista
 5. Nyt sitten onkin asiaa R-kioskille.Näitähän ei ole markkinoilla ollutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ehdottomasti sinne toivotaan. Kateellisena olen sielläkin välillä katsellut välipaloja <3

   Poista
 6. Sä olet kullan arvoinen :) Sulta saa parhaat vinkit. Tyttären, 16v , käytiin uudessa kauppakeskuksessa Ratinassa ja tytär sanoi, että Pinkit Korkokengät kertoi että PicNicistä saa gluteenitonta toastia!! ( taitaa seuratata sua IG:ssa )Ei muuta kuin sinne sitten ja hyvää kuulemma oli. Kiitos tästä panini-vinkistä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti kauniista sanoistasi. Tämä lämmittää mieltä kovasti. Ihanaa, että vinkeistäni on ollut taas apua <3

   Poista
 7. Kiinnostavaa. Vielä kun tulisi myös kasvisversio gluteenittomasta paninista. Meidän esikoisella on keliakia ja olemme kasvissyöjäperhe eli tämä panini ei tule meille käyttöön, mutta kaikkiaan mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tämäkin toive kuultaisiin. Gl ryhmässä tästä tuli monta toivetta. Luulisi, että tänä päivänä tämäkin toive olisi sellainen, joka kuultaisiin. Koko ajan mennään eteenpäin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.