sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Karvakoivet sileäksi - arvonta

Yhteistyössä LiljaBeautyn kanssa

LiljaBeautyn Jarna laittoi mulle joku aika sitten viestiä, että tulisitko taas kauneudenhoitoon. Tämähän sopii mulle, koska muuten en varmasti saisi itseäni otettua niskasta kiinni ja hoidettua kauneuttani ammattilaisen toimesta. Minua pitää välillä patistaa. Tällä kertaa Jarna kysyi, että kaipaisiko sun lomasääret huoltoa? Raivasin kalenteristani aikaa pienelle hemmotteluhetkelle ja päätin ottaa tarjouksen vastaan. Olen pyrkinyt käymään Jarnan luona kerran kuukaudessa ja sen aika oli taas nyt. Ajattelin, että samalla varmasti voidaan poistaa karvoja myös naamasta. 


Kuumavaha ja sokerointi


Varmasti monille muillekin on herännyt kysymyksiä siitä, että mitä on kuumavahalla karvojen poisto ja mitä on sokeroinnilla. Itselleni nämä molemmat olivat vieraita juttuja. Kiva oli päästä tutustumaan ihan molempiin juttuihin yhdellä kertaa. Teoriassa siis termit ovat olleet tuttuja, mutta en ole itse niitä aiemmin kokeillut. Normitilanteessa olisin itse kaivanut esiin ladyshaverin ja sillä huitaissut äkkiä karvat jaloistani. 
Tämähän on hieman noloa, koska toimenpiteenä vahaus on todella nopea ja varmasti sata kertaa tehokkaampi kuin sheivailu omin avuin. 

Minä olen aina miettinyt, että vahaus on jotenkin kivuliasta, mutta tämän mielleyhtymän todistin hoidossa vääräksi. Täytyy sanoa, että mulla ei ole koskaan ollut näin silkkiset jalat, kuin tämän hoidon jälkeen nyt on. LiljaBeautyssä säärien vahaus kestää 15 minuuttia ja maksaa 22 euroa. Täytyy sanoa, että tuohon hintaan voin jatkossa käydä siellä sen kerran kuukaudessa. 

Jalkakarvojen poisto vahauksellaKarvat poistettiin vahalla nopeasti ja kivuttomasti. Luulin, että karvat kiskotaan kivun kanssa, mutta täytyy sanoa, että tuskin huomasin toimenpidettä. 

Kulmat ja ripset


Pyysin vielä, että Jarna värjäisi kulmani ja ripseni, koska lomalla tämä helpottaa päivittäisiä rutineejani.   Minulla on ihan vaaleat ripset, joten ilman meikkiä olen hyvin kalvakan näköinen. Ripsien kestovärjäyksellä saa hieman ilmettä sekä silmien sininen väri tulee hyvin esiin. 

Tässä ensiksi ENNEN-kuva (vaaleita ripsiä ei ole tässä nähtävissä ollenkaan):Tässä JÄLKEEN-kuva (ripset on hyvin nähtävissä tässä kuvassa värjäyksen jälkeen):Partakarvojen poisto sokeroinnilla


Tämän jälkeen vielä otettiin naamasta ylimääräisiä karvoja pois. Kun ikää tulee, niin hormonitoiminta aiheuttaa sen, että leukaan ja ylähuuleen alkaa kasvaa sellaisia karvoja, jotka eivät sinne kuulu. Näiden karvojen poistoon Jarna käytti sokerointia. Tämäkin oli minulle uusi juttu. Olen lopettanut auringonoton 10 vuotta sitten ja tästä syystä jalat on kalpeat kesälläkin. Itseäni vähän häiritsee kalman vaaleat jalat silloin kun pukeudun mekkoon. Jarna kehui kovasti tätä itseruskettavaa suihketta ja antoi minulle mukaan pullon. 

Tämän avulla varmasti kehtaan kaivaa kevätmekkoni mukaan lomalle ja suihkautta jalkoihin hieman väriä. Katsotaan miten tässä onnistun. 


Arvonta


Nyt on blogini lukijoilla mahdollisuus päästä kokeilemaan karvojenpoistoa Jarnan luokse. Arvon karvanpoistopaketin, joka pitää sisällään säärikarvojen poiston vahalla, bikinilinjan ja kainalokarvojen poiston sokerilla (arvo 50 euroa)

Hoito tehdään LiljaBeauty kauneushoitolassa Vantaalla Hakunilassa Jarnan kanssa sovittuna aikana. 

Nyt kun itse olen kokeillut vahausta ja sokerointia, niin sanon, että sitä ei kannata pelätä, eikä sitä pidä jännittää. Ihan helppo homma.

Suoritan arvonnan lomani jälkeen eli voit osallistua karvanpoistopaketin arvontaan keskiviikkoon 2.5.2018 kello 20.00 saakka. Sen jälkeen suoritan arvonnan. 

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro minulle, että onko karvojenpoisto sinulle tuttua näillä menetelmillä. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan tiedon sinulle mahdollisesta voitosta. 

Onnea arvontaan.

ARVONTA SUORITETTU

Tällä kertaa arvonnassa voitti Mudetikru. Laitan sinulle viestiä tulemaan. 

Maiju

28 kommenttia:

 1. Kerran olen ollut säärien vahauksessa ja se ei ollut kiva kokemus. Silti tekisi mieli kokeilla uudestaan. Mukaan siis arvontaan :) tassulinna(miumaut) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minäkin ajattelin etukäteen, että varmaan kauhea kokemus. Kuitenkin mä vaan napsin kuvia, kun Jarna mun karvoja vahasi. En edes oikein tuntenut mitään. Toivon tsemppiä arvontaan <3

   Poista
 2. Olisihan tuo aivan ihanaa, taitaa olla minulle turhan etäällä. Voiton sattuessa lahjoittaisin tyttärelleni joka asuu pääkaupunkiseudulla.

  VastaaPoista
 3. En ole sokerointiin uskaltautunut vaikka mieli olisi tehnyt!Helpottaa kyllä kummasti ja etenkin ennen etelänlomaa oli ihana saada silmät sääret.Kiva arvonta ja ehdottomasti mukana😊

  VastaaPoista
 4. Olisihan se hienoa päästä moiseen käsittelyyn. En ole koskaan ollut. Ihan itse jotenkin rääpinyt karvat irti *nauraa*
  Työttömänä ei myöskään ole varaa hoidattaa itseään muuten kuin kotona, simppelillä tavalla. mudenboxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ei ole tuttu kokemus mutta olisi kiva mennä.hieman ehkä jännittäisi. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Multa on sokeroinnilla otettu pois just niitä ikääntyneelle naiselle ilmaantuvia partahaituvia;) Ihan kiva kokemus, eikä tuntunut missään.
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tuleehan noita karvoja säännöllisesti poistatettua, naamasta on otettu sokerin lisäksi langalla, bikinialue käsitelty laserilla (ja se muute sattui). Mulla kasvaa posket untuvaa kortisonin takia ja se on ärsyttävää...

  VastaaPoista
 8. Kulmien kuumavahaus on ihan must! Muuten ei tuttua..

  VastaaPoista
 9. Ei ole minkään näköistä karvojen karkoituksen kokemusta, paitsi tämä normaali höylällä huitominen suihkussa 😉 Olisi hienoa saada kokeilla!

  VastaaPoista
 10. Tähän arvontaan on pakko osallistua, koska karvat. :)
  Aikoja sitten eräs ystäväni opiskeli kosmetologiksi. Olin hänen koekaniininsa säärikarvojen vahauksessa ja se toimi. Sokerointia olen nähnyt messuilla, mutta itsellä ei siitä ole sen enempää kokemusta. Hieman epäilyttääkin, jos arpa osuisi kohdalleni, kuinka bikinirajojen sokeroinnin kestäisin. Sen sijaan tuo kasvojen sokerointi kuulosti juuri siltä, mitä itse kaipaisin. Täytyy varmaan tutkia netistä, paljonko sellainen hupi maksaisi. Ärsyttää naamakarvat.
  virpi.yv (at) gmail.com

  Ihanaa lomaa sinulle <3

  VastaaPoista
 11. On tuttua! Tämä kelpaisi kyllä juuri ennen ulkomaan aurinkolomaa :) Hyvää lomaa ja aurinkoista kevättä!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ei ole tuttua! Epilaattori on käytössä säärikarvojen poistossa. Olispa mukava kokeilla ��
  miia kuusrainen(at)pp.nic.fi

  VastaaPoista
 13. Kyllähän noita konsteja on tullut kokeiltua ja vahaus sekä sokerointi parhaita juuri minulle💪🌞

  VastaaPoista
 14. Kyllä noita eri tapoja on tullut kokeiltua mutta sokerointi ja vahaus ehdottomasti parhaimmat juurikin minulle🌞 Mari

  VastaaPoista
 15. Ei ole kokemusta kummastakaan, olisi kiva päästä kokeilemaan, koska erityisen herkkä iho ei kestä höyläystä usein😊k.luostarinen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 16. En osallistu nyt arvontaan. Kuulostaa kyllä todella kohtuuhintaiselta tuo vahaus. Kylläpä ilme kirkastui ripsien ja kulmien laitosta. Tuosta muistuikin mieleen, että omatkin kulmat pitäisi taas värjätä.

  VastaaPoista
 17. Kulmia on siistitty kuumavahalla.
  Mukaan.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 18. ei ole tuttu käyttänyt vain veet tuotteita anytime85@luukku. com

  VastaaPoista
 19. Välillä vahaan sääriä mutta usein vaan sheivaan :)

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kasvojen alueelta sokeroinnilla karvojen poisto on tuttua, muuta en ole uskaltanut kokeilla.
  satu.heinonen@kktavastia.fi

  VastaaPoista
 21. Sokeroinnissa on tullut käytyä, mutta vahausta en ole kokeillut :)

  VastaaPoista
 22. Oi joi, just oon miettiny sokerointia tai vahausta! En oo koskaan kokeillu kumpaakaan, mutta oon lukenu niistä ja tarvisin konstin joka veis karvat pois pidemmäksi aikaa, ei oo aikaa joka päivä sheivailla. :D

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana! Ei ole kyllä laisinkaan tuttua. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana myös. En ole kokeillut enkä koskaan mitään muutakaan hoitolassa tehtyä. riitta.sileen@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa- tulis tarpeeseen- koskaan en ole kokeillut kumpaakaan menetelmään.

  VastaaPoista
 26. Olen joskus värjäyttänyt ripseni hoitolassa, mutta muutoin ei käyntejä ole ollut. Kiinnosta kyllä löytyy! Mukana arvonnassa!
  ninnu-83(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Oliko tuo itseruskettava suihke hyvä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.