sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kasari is back - kasarimeikit

Olen käyttänyt meikkiä 15-vuotiaasta saakka eli ensimmäiset meikkikokeilut olen aloittanut muistaakseni vuonna 1977. Joskus olen nauranut, että mun pitäisi olla ammattilainen, koska meikkiä olen käyttänyt jo noin 40 vuotta. Kiinnostavimpia kokeiluja varmasti meikkauksen saralla olen elänyt 80-luvulla. Silloin käytin meikeissä hyvin voimakkaita värejä kasarin tyylin mukaisesti.

Olimme jo jonkin aikaa viritelleet Meikkibeibi Niinan kanssa ajatusta, että aiheesta voisi tehdä yhteisvideo. Jossain vaiheessa keskusteluun liittyi myös Nella Törnroos. Olimme Tiian kanssa valmiita palaamaan hetkeksi näiden kahden naisen kanssa kasariaikaan.


Päätimme etsiä kaikille sopivan ajan ja sovimme treffit mun työhuoneelle. Hieman piti Tiian kanssa miettiä etukäteen, että mitä kaikkea silloin kasarina olimme kokeneet ja millaisia meikkejä käytimmekään. Oli hauska huomata, että vaikka olemme eläneet samaa aikakautta, niin meillä kuitenkin on ollut omat tyylimme jo silloin. Kuitenkin yhdistäviä juttuja oli sähkön siniset korostukset silmissä ja maahohde kasvoissa.

Tässä olemme valmiita lähtemään "leikkiin". Tiialla ja minulla oli valmiina kasarimeikki ja lähdimme  opastamaan tässä vaiheessa Niinaa ja Nellaa näiden meikkien saloihin.Päätimme tehdä meikit niin, että minä teen Meikkibeibin meikin ja Tiia tekee Nellan, koska jotenkin meidän tyylit vaan menee yhteen näin.

Tässä lopputulos ja miten nämä syntyivät, se selviää alla linkkinä olevalla videolla.Jouduimme kaivelemaan meikkivarastoja, jotta löydämme juuri sopivat meikkisävyt. Onneksi monilla brändeillä on nykyään myös voimakkaiden meikkisävyjen ystäville kunnon pigmentit. Meidän varastoista löytyi meikkejä muun muassa brändeiltä:

 • Elf
 • Essence
 • IsaDora
 • Loreal Paris
 • Mac Cosmetic
 • Nyx Cosmetic
 • Pretty by Flormar
Täytyy sanoa, että meillä oli kyllä hauskaa ja se toivottavasti välittyy meidän videolta. Ihan turhan vakavasti ei tätäkään hommaa nyt otettu. Hienoa oli se, että saimme tytöt jopa innostumaan kasarimeikeistä. Haastoimme Niinan ja Nellan tekemään jossain vaiheessa omille kanavilleen oman näkösen kasarimeikin.

Kasari is back -video on katsottavissa alla olevasta linkistä. Ottakaa hetkenne ja katsokaa video.Katsotaan, että mitä seuraavalla kerralla keksitään. Tämä ainakin oli todella hauskaa.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Voi jestas noita meikkejä ja meikkauksia! Huh. Itse käytin aina vihreää ripsiväriä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan sen vihreän sävyn hyvinkin.

   Poista
  2. Vihreä ripsari sen muuten olin unhoittanut. <3

   Poista
  3. Muistan, että jotkut käytti vihreää, jotkut sinistä ja jotkut kirkasta lilaa :)

   Poista
 2. Hyvin elävästi on mielessä siniset ja vihreät kajalit ja ripsivärit. Huuletkin piti olla niin vaalealla punalla suditut, että hyvä kun niitä enää naamasta erotti :) Meikannut olen vuodesta 1989 :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli kyllä kiva video ja niin kasaria että :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On ollut hienoa elää tuo vuosikausi, mahtava vuosikymmen.

   Poista
 4. Ai hitsi oli niin hauskaa näiden järkkyjen meikki lookkien saralla, joista tuli kyllä just eikä melkein kasarit.

  Kiitos seurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin oli hauskaa. Kasaria syntyi ihan täydellisesti <3

   Poista
 5. Aah kasarimeikit, rakastan noita värejä! <3 Ihanaa alkanutta viikkoa maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin olet juuri näiden sävyjen vankka kannattaja ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.