keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Kun hiukset saivat pinkin sävyn

Minun hiusväristäni ei koskaan tiedä, että mitä se on milloinkin. Joskus voin olla pitkiäkin aikoja blondi ja joskus sitten vaihtelen kuukaudesta toiseen sävyä.Edellinen sävynihän oli pinkkiä alla ja lilaa päällä. Tosin lila oli muuttunut viikkojen aikana harmahtavaksi. Pinkki sävy tuntui pysyvän tiukasti.

Kun menin kampaajalle pari viikkoa sitten olin päättänyt, että olisin seuraavan kuukauden tai kaksi tylsästi vaan blondi. Näin ei kuitenkaan sitten käynytkään. Sanoin Miikalle, että jos laitetaan pinkkiä, niin sen pitää olla pastellia.Tästä se sitten taas lähti muuntumaan.Tämä sävy on taas sellainen, että pysyy noin kaksi viikkoa ja sitten alkaa haalistumaan ja haalistumaan. Tällä hetkellä hiukset on vaaleat takaa ja päältä. Pinkkiä on nähtävissä vielä tyvessä.
Itselleni sopii tällainen haalistuminen, koska kaikeasta huolimatta kyllästynyt värikkäisiin hiuksiin jo muutamassa viikossa.Nyt olen päättänyt, että seuraavaksi olen taas blondi, koska olen lähdössä kuun lopussa Rodokselle ja siellä en tällä kertaa halua olla pinkkinä.

Onko blogini lukijoissa muita, jotka hassuttelevat värikkäiden hiusten kanssa? Tiedän muutamia ystäviä somen kautta, jotka tätä harrastavat minun lisäkseni.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään susta pinkkihiuksisena, mutta kaikki käy toki, ne vaan niin hyvin ilmentää sua.<3 Kuun lopussa Rodokselle, ah ole niin hyvällä tavalla kade. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään pari viikkoa ja sitten haluan olla blondi :)

   Poista
 2. eka kertaa kävin kurkistamassa blogiasi piniin innoittamana, itse tykkään hassutella väreillä. tällä erää oranssi/sini/lila, sattui löytymään oranssia kaapista, mutta vaihdan sen kohta takas pinkkiin kun on purkki käytrtty loppuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tulit. Tule toistekin. Me ollaan niin rohkeita, että uskalletaan olla sitä mitä ollaan :)

   Poista
 3. Mulla on myös ollut lilat ja vaaleanpunaiset hiukset ja kieltämättä juuri tuollainen pastellipinkki, kuin sulla on-kiehtoo. Se on niin ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin joskus nähdä sutkin värikkäänä, multa on varmaan mennyt ohi :)

   Poista
 4. Jos mulla olis hiuksia, niin ehdottomasti värjäisin ne pinkiks!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan sitä Simo Salminenkin joskus kasariluvulla pinkeillä hiuksilla :)

   Poista
 5. En ole pitkään aikaan repäissyt hiusteni kanssa. Välillä teen niihin vain hoitavan sävykäsittelyn. Minä meinasin blondauksilla polttaa koko tukkani ja olen sitä tässä kohta pari vuotta parannellut. Tukassani on siis oma väri. Sinulle sopii kyllä tosi moni väri, mutta blondi ja pinkki on mun suosikkeja sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No rohkaisen sua vähän repäisemään :) Olisi kiva nähdä ja varmaan lapsetkin tykkäisi töissä :)

   Poista
 6. Mä tykkään leikkiä hiuksia värjäämällä, pinkeistä oranssiin, liilaa ja vihreää. Tosin nyt ollut puoli vuotta ilman hiusvärejä, oli kiva nähdä oma hiusten sävykin välillä �� Tosin nyt jo kaipaa jotain piristystä. Peilikuva ei tälläisenä tunnu omalta.

  VastaaPoista
 7. Vitsi, ihan mahtava väri. Tykkään tosi paljon tosta haalistuneemmasta kanssa, katoin instassa tota kuvaa ja mietin että vitsi on taitava kampaaja kun on värjännyt tolleen tyven. Tykkään paljon 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kampaajani Miika on niin taitava ja mun edellinen Eve on toinen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.