tiistai 10. huhtikuuta 2018

Minut yllätettiin suklaisella korkokengällä

Olen aiemmin kiinnittänyt huomiota siihen, että Kultasuklaa valmistaa suklaisia korkokenkiä. Loppusyksystä saakka meidän on pitänyt työkaverin kanssa käydä Kauppatorin hallissa, jossa on Kultasuklaan myymälä. Koskaan emme ole saaneet kuitenkaan aikaiseksi lähteä. Tämä johtunee siitä, että olemme toisella suunnalla töissä ja on niin vaikea ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä.

Joulun alla oli hyvin hilkulla jo ettemmekö olisi sinne ehtineet, mutta sitten emme kuitenkaan menneet, vaikka nurkilla pyörittiin.Toisena pääsiäispäivänä kävimme Sammatissa mökillä ja näin Lohja ABC:n Deli Bakery -myymälässä livenä suklaakorkokenkiä. Ajattelin, että nyt on pakko tarttua tilaisuuteen ja ostaa sellainen, kun se sattui kohdalle. Harmittelin myyjällekin ääneen, että harmi kun ei ole pinkkiä. Heilläkin kuulemma oli ollut, mutta pinkki oli heti myyty. Kyllähän nyt Pinkit korkokengät -blogin omistajalla pitää olla pinkki korkokenkä. No ostin kuitenkin valkoisen korkokenkän, kun se oli paras siinä tilanteessa.

Laitoin Instagramiin kuvan korkkarista. Kultasuklaa kävi kommentoimassa kuvaa, että "kyllähän me sulle pinkki korkkari saadaan". Kului pari päivää ja sain sähköpostia, että "saisimmeko osoitteesi".

Tänään sitten sain saapumisilmoituksen paketista, jonka lähettäjä oli Kultasuklaa. Oli pakko lähteä heti hakemaan paketti asiamiespostista. Salaa toivoin, että sieltä löytyisi tämä ihanuus. Sieltä löytyi se ihanuus.Sain myös pari yllätyssuklaata. Näissä on se paha, kun valkoinen suklaa sattuu olemaan mun lempparia ja rakastan myös salmiakkia, joten voitte vaan arvata, että jääkö nämä pilaantumaan kaappiin?Sain jo aiemmin kommentteja tuosta valkoisesta suklaasta, että "odotan, että kun teet tubevideon siitä, että syöt tuon korkkarin". Voin melkein luvata, että en syö näitä. Täytyy olla kauhea makeanhimo, että raaskisin ne syödä.

Olisin ollut todella onnellinen, jos joskus joku olisi lahjaksi tajunnut tällaisen mulle ostaa. Kyllä näillä korvataan aika monta kukkapakettia. Joten hyvä lahjaidea siis muillekin. Joskus mietin, että kuinkakohan nämä pysyy ehjänä jos tilaa netin kautta. Näköjään oli paketti niin hyvin pakattu, että ei ollut mitään ongelmia saada ehjänä kotiin.

Mitäs tykkäätte? Eikö olekin aika ihana?

Maiju

14 kommenttia:

 1. Määä en kestä, ihan mieletön ele Kultasuklaalta, peukut heille ja onhan nuo kaikki ihan woutsiwou ja valitettavasti kyllä söisin, joten pidähän mun ulottuvilta. ;=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin upea ele ja täydellinen mulle. Kaikki missä on korkkari kiinnostaa aina mua, kuten tiedät :) Pidän ne poissa sun lähettyviltä :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän kiva ele❤Eikä noita edes raaski syödä on, ihan liian kauniita👠

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta että tuollaisiakin valmistetaan. Ihanan lahjan sait!

  VastaaPoista
 4. Mahtava juttu 😊 ja voi, miten upat korkkarit 😊 Mukavaa kevään jatkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaset yllätykset on vaan niin huippuja. Kun vielä osuu ja uppoo.

   Poista
 5. Juuri sinun juttu pinkki korkokenkä, mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin, että olivat yrittäneet tehdä niin blogin näköisen. Ovat onnistuneet 😀

   Poista
 6. Nyt on kyllä niin, että enpä ole koskaan mitään noin hienoa suklaajuttua nähnyt. Pinkit korkokengät sai ansaitsemansa suklaaherkun.
  Ihana <3

  VastaaPoista
 7. Nyt on kyllä palvelu kohdillaan Kultasuklaalla😊Aivan ihana juttu❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen palvelu todellakin tai siis vieläkin enemmän <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.