perjantai 6. huhtikuuta 2018

Ruusumekkko, joka valloitti

Mekko saatu MyOlsson:lta 

Minut tunnetaan ihmisenä, joka rakastaa voimakkaita värejä ja kukkakuoseja. Olen aiemmin tehnyt MyOlssonin kanssa mekkoyhteistyötä ja uuden kevätmalliston ilmestyttyä päätimme tehdä sitä uudelleen. Olen aiemmin esitellyt MyOlssonin joutsenmekkoa pariinkin otteeseen täällä ja sitten vielä toistamiseen täällä.

Mallun kanssa viestiteltiin muutama kuukausi sitten ja hän sanoi, että "tulet rakastamaan meidän kevätmallistoa" ja kuinka oikeassa hän olikaan. Mallistosta löytyi monta upeaa mekkoa, joten oli vaikea valita omaa suosikkiaan heidän kevätmallistostaan. Kuitenkin yksi oli, joka ensisilmäyksellä ihastutti ja siihen sitten lopulta päädyin. Kyseessä oli Carmen-mekko, jonka upeat ruusut valoittivat heti sydämeni. Mekon värikkyys myös pisti hengästyttämään.

Mekko neuletakin kanssa


Kokeilin mekkoa kahdella eri tavalla. Ensiksi yhdistin mekkoon mustan neuletakin, vihreät sukkikset ja punaiset kengät. Asu muuntuu täysin, jos vaihtaa sukkahousujen ja kenkien väriä. Mekosta on helppo napata eri sävyjä, joilla on helppo muuntaa asukokonaisuutta. Tämä mekko muuntuu siis todella moneen kokonaisuuteen. Olet mekkosi kanssa aina erilainen, kun rohkeasti kokeilet erilaisia variaatioita.


Mekko ponchon kanssa


Seuraavaksi päätin kokeilla mekkoa yhdistämällä siihen mustan ponchon. Tällöin kokonaisuus rauhoittui ja kivasti mekon helman kukkaset tulivat esiin. Punaiset kengät edelleenkin oli hyvä valinta tämänkin asusteen kanssa. Mustilla kengillä voisi rauhoittaa kokonaisuutta vielä hillitympään suuntaan.

Tykkäsin tästä yhdistelmästä. Tämä sopii sellaiseen päivään, kun haluaa olla värikäs olematta kuitenkaan liian värikäs.

Sukkahousujen väri oli täydellinen mekon kanssa. Täysin samaa sävyä oli mekossakin. Sukkikset on mun lempparinettikaupasta eli Pink Monkeystä. Sieltä hankin yleensä värikkäät ja huomiota herättävät sukkikset. Heidän valikoimastaan löytyy sukkiksia myös isoimmille tytöille.

Tämä mekko on siitä ihana, että se muuntuu juhlaan ja sen käy myös arkeen. Asusteita vaihtamalla mekosta on siis moneksi. Tällaiset vaatteet on parhaita, jotka käyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ajatelkaa vaikka, että päivällä olet töissä ja sitten pitäisi lähteä illalla juhlimaan. Vaihtamalla vain neuletta mekon päällä asuvalinta on ratkaistu.
MyOlsson-mekot on mitoitettu 155-174 cm pituisille naisille. Istuvuus on imarteleva sekä kurvikkaille että hoikille. Lähes kaikkien mekkojen materiaali on aavistuksen joustava, mikä tekee mekosta muokkautuvan ja mukavan. MyOlssonin mekkoja löytyy valmiina kokoon 50 saakka. Liikkeestä löytyy sovitusmekkot mittatilausta varten kokoon 56.

Tämä mekko on niin ihana, että uskon kesällä löytyvän moneen kertaan käyttöä. Mitäs piditte?

Maiju

16 kommenttia:

 1. Tykkään. Tosi kivalta näyttää neuletakin kanssa, minä kun tykkään myös niistä.
  Kukkaisaa viikonloppua sinulle Maiju ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Hämmästyin kuinka ihastuinkin tuohon ponchon kanssa yhdistelmään <3 Ihanaa viikonloppua.

   Poista
 2. Minustakin on aivan ihana! Ponchon kanssa käy myös hyvin. Kävisiköhän minulle kun olen semmoinen ”kukkakeppi” ..Nytpä lähden siis MyOlssonin sivuille, kiitos vinkistä :)
  Leppoisaa viikonloppua sinulle. Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko tuo monien erilaisten vartaloista parhaat puolet esiin. Jos on mahdollista, kannattaa käydä myymälässä tai katsastaa sivuilta löytyvä mittataulukko. ❤️

   Poista
 3. Onpa kaunis mekko! Kuin tehty sulle! :) Itsekin rakastan kukkakuoseja ja niitä löytyy kaapista aika paljon, niin paitoja kuin mekkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekot ja kukat ne yhteen sopii :) Varsinkin nyt keväällä on aika kaivaa mekot kaapista :)

   Poista
 4. Onpa runsaan värinen kuosi mekossa ja vihreät sukat, aikas rohkea veto, kun mekossa ei taida sävyä löytyä.
  Ihailin jo aiemmin mekkoa jossain aikaisemmassa julkaisussasi onko mekko yli polven? Tykkäisin kovasti, mutta en pääse liikkeeseen ja netistä tilaaminen, mahtaneeko onnistua.
  Iloisia hetkiä ruusuisessa mekossasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa mittataulukot sivulta ja mitata omat mitat. Verkkokaupasta kyllä saa, jos uskaltaa luottaa mittoihin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Nämä jos mitkä ovat minun näköisiä <3

   Poista
 6. Sopii niin hyvin sulle, kauniit värit ja todellakin, muuntuu moneen menoon!

  VastaaPoista
 7. Ihan täydellinen ja huolisin ja My Olsson mekot ovat vaan ihan mielettömiä, eli huolisin ihan kaikki <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.