sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Il Divon tosifanien tosifani

Yhteistyössä Starsquad:n kanssa

Kirjoitan usein musiikista, koska se on itselleni niin tärkeä aihe. Voisin melkein sanoa, että olen syntynyt kuulokkeet korvillani, en kuitenkaan sano, koska silloin ei varmaan ollut vielä kuulokkeita edes keksittykään kun olen syntynyt. Muutamia kertoja on joku saattanut aliarvioida myös minun arvojani jotain musiikkoa tai musikaalia tms. kohtaan. On lähdetty ikään kun kilpailemaan, että ketä on kovempi fani kuin toinen. Tässä taannoin eräs arvostelija sanoi, että he ovat oikeita tosifanien tosifaneja ja ikään kuin annettiin ymmärtää, että jotkut vain kirjoittavat ilman tunnesiteitä juttujaan ja käyvät kaikenmaailman konserteissa.

Sanon aina, että minun tunteitani ei voi ostaa, ei sitten millään. Minä en koskaan lähtisi kirjoittamaan tai nostamaan juttuja, jotka eivät tunnu sydämessäni saakka. Minä en koskaan lähtisi konsertteihin ja musikaaleihin, jotka eivät minua kiinnosta. Minä lähden vain sellaisiin tapahtumiin, joita rakastan ja joihin tunnen jonkinlaista tunnesidettä. Kukaan ei varmastikaan voi edes kyseenalaistaa sitä, että mitä tunnen Il Divoa kohtaan. Il Divo on mun sydämessäni. 

Kuulin viikolla, että Il Divo on saapumassa Suomeen 30.10.2018. Tällä kertaa he esiintyvät Helsingissä jäähallissa.


Il Divo on vuonna 2004 perustettu kansainvälinen pop-oopperakvartetti. Yhtyeen on aikoinaan perustanut Simon Cowell, jolla on aina ollut silmää menestyjille. Yhtyeen jäsenet ovat tenori Urs Bühler Sveitsistä, tenori David Miller USA:sta,  vox popul Sébastian Izambard Ranskasta ja baritoni Carlos Marín Espanjasta. Olen seurannut heitä heidän uran alusta saakka ja on ollut hienoa, kuinka he ovat jaksaneet vuodesta toiseen tehdä maailmankiertueitaan ja niin monta kertaa olemme päässet näkemään heidät myös Suomessa.  


Muistan vieläkin sen hetken, kun kuulin ensimmäistä kertaa heidän Unbreak My Heart kappaleensa ja sen jälkeen ei mikään enää ollut ennallaan. Lähdin silloin heti selvittämään, että mistä yhtyeestä on kyse ja sillä tiellä ollaan. Olen ostanut varmaan kaikki heidän levynsä ja muutaman livetaltiovideonkin. Olen käynyt katsomassa heitä livenä konserteissa sekä Suomessa että myös Ruotsissa. Ensimmäisessä livekonsertissa kävin vasta 2012 ja silloin kävimme katsomassa heitä Tukholmassa. Vuonna 2013 ja 2014 olen käynyt  katsomassa heitä Hartwall Areenalla. Päätin vuonna 2012, että tulen menemään heidän konsertteihin aina kun se vaan on mahdollista ja he tulevat tarpeeksi lähelle.

Il Divo saapuu Suomeen 30.10.2018 


Tällä kertaa siis näemme Il Divo - Timpless -kiertueen Helsingin jäähallissa 30.10.2018. He esittävät konsertissaan suosituimpia kappaleitaan 25-henkisen sinfoniaorkesterin säestämänä.

Kaivoin kätköistäni kaikki Il Divon levyt ja kaikki muutkin keikoilta ostamani tuotteet. Päätin aloittaa fiilistelyn hyvissä ajoin, jotta on valmiina lokakuussa sitten hyvin lämmitelty.Starsquadin VIP-liput


Olin päättänyt jo viimeisen konsertin jälkeen, että seuraavaksi hankin VIP-liput konserttiin. Tällä kertaa pääsinkin tekemään sen yhteistyön turvin. Starsquad järjestää VIP-tilaisuuksia konserttiin. Alla näette, että mitä VIP-lippu pitää sisällään.


Silver vip
 • Sisäänpääsy jo klo 17.30
 • Eteispalvelut
 • Il Divo –Timeless VIP-passi
 • Bu et-illallinen Peto- klubilla klo 17.30 – 19.30
 • Istumapaikat Permannon etulohkoissa
  159€ / hlö sis. ALV

Royal vip
 • Sisäänpääsy jo klo 17.30
 • Eteispalvelut
 • Il Divo –Timeless VIP-passi
 • Bu et-illallinen Royal –ravintolassa klo 17.30 – 19.30
 • Istumapaikat Permannon parhailla paikoilla
  189€ / hlö sis. ALV

Täältä löytyy hieman esimakua Timeless Tour -konsertista. Tätä on siis tulossa.Ystävissäni on paljon muitakin Il Divon tosifanien tosifaneja. Jostain syystä näihin tyyppeihin on vaan jäänyt koukkuun. Heidän tulkintansa kappaleista saa usein kyyneleet silmiin. Niin upeasti he tulkitsevat vanhoja klassikkokappaleita.

Maiju

2 kommenttia:

 1. Täällä myös kyseistä musiikkia rakastava. Tutustuin heihib eka kerran kauneushoitolassa jossa taustalla soi jotain aivan ihanaa...he saavat kyllä sydämen läpättämään js tunteet pintaan. 😍😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Il Divo on valloittanut monen faninsa sydämet. Niin upeaäänisiä miehiä ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.