sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kaviaaria kasvoille

Tuotenäyte saatu testiin blogin kautta

Kaviaari sanana tuo mieleen aina luksuksen tunteen. Olen saanut Greengos:lta être bellen Black Caviar setin,  joka on odottanut kiltisti testausvuoroaan. Naamiot on huulipunien lisäksi se mun juttuni. Naamioita käytän ihan säännöllisesti viikottain ja niiden avulla saan ihoni pysymään suhteellisen hyvänä. Naamioita ja niiden käyttöä ei vaan voi koskaan hehkuttaa liikaa.Lomani jälkeen ihoni kaipasi taas kovasti kosteutusta ja ajattelin, että nyt on kaviaarinaamion vuoro päästä testaukseen. Blogiini päätyy vain murto-osa testausten tuloksista, koska tänne pääsee vain ne, jotka on pakko esitellä. Muita testissä olleita tuotteita esittelen joko Instagramissa kuvina tai Instagram-stooreissa. Vain pieni osa siis päätyy blogiini. Haluan pitää blogini sellaisena, että ne, jotka täällä esitellään, niin muistetaan.

Kaivon siis esiin Black Caviar setin, joka sisälsi: kaksi kangasnaamiota, yhden seerumin ja yhden kasovoiteen. Pakkauksesta riittää pitkäksi aikaa iloa ja kosteutusta.Kasvonaamio oli ihan normaalin kangasnaamion tapaan hyvin kosteuttava. Tämä ei mielestäni eronnut mitenkään muista käyttämistäni kasvonaamioista. Positiivista oli tietenkin tämä naamion väri, siitä pidin erityisesti. Tästä naamiosta tuli heti hyvin kosteuttava vaikutus iholle. Pidin naamiota kasvoilla noin 15 minuuttia.Kun olin ottanut naamion kasvoiltani, levitin kasvoille helmimäistä Power seerumia. Ensiksi hieman  mietitytti seerumin väri, koska ajattelin, että voiko se mitenkään kuivua läpikuultavaksi. Kyllä se todellakin levittyi helposti kasvoille ja geelimäinen koostumus toi kasvoille heti ihanan viilentävän tunteen. Seerumi kasvoilla tuntui heti hyvin ylelliseltä. Pidin tuosta tunteesta, minkä seerumi jätti iholle.Seerumin jälkeen oli vuorossa Power Cream, joka nimensä mukaisesti tuntui hyvin energiseltä kasvoilla. Tuntui, että kasvot napakoituivat heti ja tunne, minkä kaikki tämä jätti jälkeensä oli ihana.Vielä puolen tunnin hoitohetken jälkeen tunnustelin kasvojeni ihoa ja iho tuntui ihanan pehmeältä.

Harvoin tulee jostain tuotteesta hyvä fiilis, mutta tällä kertaa tästä tuli täydellisen hyvä tunne. Mietin, että tämä tuote jos mikä sopii hetkeen, kun on lähdössä juhliin ja haluaa kasvojen ihon näyttävän juhlissa hyvältä.

Ihan vahva suositus lähtee tästä. Jostain syystä olen hyvinkin ihastunut moniin être bellen tuotteisiin. Sieltä on löytynyt itselleni monta hyvää tuotetta. Greengosin tuotteita jälleenmyy kauneushoitolat ja myös heidän verkkokaupastaan löytää être bellen tuotteita.


Maiju

10 kommenttia:

 1. No nyt näyttää taas niin hyvälle, niin ennen kuin jälkeen otokset. :) Naamiot on sun juttu ja hei oot saanut mutkin innostumaan.

  Muiskis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen setti ja kyllä se iho vaatii vaan sitä huolenpitoa, alkaa tämä ikä jo tekemään tehtävänsä <3

   Poista
 2. Tässä kaviaarinaamiossa on vähintään mielenkiintoinen ei kamalan miellyttävä haju, mutta iho on aivan ihanan näköinen ja heleä käytön jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin myös tuoksutella ja miettiä, että miltä tuoksuu. En saanut tuosta tuoksusta kiinni. Kuitenkin se tunne mikä jäi jälkeen voitti :)

   Poista
 3. Kaviaarin väärinkäyttöä, se syödään nautiskellen parhaassa seurassa 😀😀😀

  VastaaPoista
 4. Täällä yksi naamiofani myös. Voitko kuvitella, että en ole vielä koskaan testannut kangasnaamiota? Olisikohan jo aika petrata tässä asiassa :)

  VastaaPoista
 5. Rouva siellä niin kauniina😊Naamiot on kyllä ihania, ne kuuluu minunkin viikkorutiineihin. Mukavaa alkavaa viikkoa😊🌻

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.