sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Kirsikankukkia ja teräviä kynsiä

Kynnet yhteistyössä BeArt studion kanssa

Toukokuun alussa mietin, että millaiset kynnet haluaisin tällä kertaa. Joskus se fiilis uusista kynsistä tulee ihan helposti ja joskus ei sitten millään. Kun oli monet aika värikkäät kynnet peräkkäin, niin päätin, että seuraavat voi olla vähän pliisummat. Päädyin sitten haluamaan vaaleat kynnet, joihin halusin timantteja koristeeksi. Sitä sain sitten Janalta mitä halusinkin.

Minulla oli heti valmiina ajatus, että haluan kuvat kynnet valkovuokkojen kanssa. Tuli visio siitä, että kerään kimpun valkovuokkoja ja sitten kynnet koristavat kimppua. Kuinkas sitten kävikään? Lähdimme Marietan kanssa kohti Roihuvuoren kirsikkapuistoa tuossa ennen äitienpäivää. Keräsin valkovuokkoja ja kuvattiinkin kynnet niiden kanssa. Jatkoimme sitten kohti kirsikkapuistoa ja kun puut olivat yllättäen kukassa, niin valkovuokot eivät enää näyttäneet miltään näiden kirsikankukkien jälkeen. Tänä vuonnahan kaikki kukat ovat olleet hieman etuajassa kukassa.

En ole muuten koskaan aiemmin käynyt tuolla kirsikkapuistossa. Tämän käynnin lisäksi kävin siellä vielä toistamiseen. Täytyy sanoa, että tämän jälkeen en jätä varmastikaan yhtään vuotta väliin.

Jonkun mielestä vaaleat kynnet ovat olleet aika pliisut, mutta itse olen tykännyt vaihteen vuoksi välistä tällaisista vähän vaaleammista. Kohta joudun taas miettimään, että millä värillä mennään kesäkuun kynsien kanssa. Olisikohan jollain hyviä ehdotuksia? Juhannukseksi jotain limenvihreää?

Maiju

6 kommenttia:

 1. Ihanat hempeät ♥ Minä tässä pohdin myös väriä sillä pitkästä aikaa olen menossa laitattaamaan uudet kynnet.Nyt kirsikankukat ovat kyllä kauniita!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet ja kaunis puisto! Tuonne piti mennä torstaina kuvaamaan mutten sitten saanutkaan sovitettua aikatauluun. Ehkä ensi vuonna hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiedät, että mitä sitten odottaa seuraava vuosi :)

   Poista
 3. Välillä voi olla vähän pliisummat värit kynsissä. Minusta kynnet ovat kyllä tosi tyylikkäät valkoisina ja nuo timantit on aina ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä vaan tulee sellainen seesteinen ja rauhallinen fiilis <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.