lauantai 5. toukokuuta 2018

Siniset kun välimeri

Kynnet yhteistyössä BeArt studion kanssa

Kävin toista viikkoa ennen meidän Rodoksen matkaamme kynsihuollossa Janan luona. Ajatuksena oli saada kynnet, jotka kimaltavat kilpaa välimeren turkoosin meren kanssa.

Mietin myös keltaista, joka olisi kuvastanut aurinkoa, mutta lopulta päädyin siniseen. Rakastan sinistä väriä ja tiedän, että se sopii mulle hyvin.

Näistä ajatuksista sitten syntyi mun lomakynteni. Voisin sanoa, että nämä oli hyvin huomiota herättävät kynnet ja toi minulle mieleen Kreikan ja välimeren.
Haluan aina matkoillani vangita kameraani välimeren värit ja niistä kerään voimaa aina tulevaan. Sininen on yksi voimaväreistäni.Loman jälkeen olen huidellut paikasta toiseen, enkä ole vielä ehtinyt pysähtymään. Palaan lomatunnelmiini vielä paremmalla ajalla. Ajattelin vain esitellä sinisen teemani ja siitä, että mistä ajatuksista syntyi huhtikuun kynteni.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Sininen on muutenkin nappivalinta Kreikan väreihin.Sinistä on paljon talojen aidoissa,ikkunan pokissa ym.Niin ihania lomakuvia,jospa ae kesä tännekin kohta koittaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin täydellinen värivalinta. Sinivalkoisuus on niin kaunista, mutta harvoin sitä ainakaan Rodoksella enää näkee.

   Poista
 2. Ihania kuvia, tunnelma välittyy. Kynnet, vaattteet, meri ja iloinen Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, välimeren ääressä on ainakin kiva olla iloinen. Valon määrä toi niin paljon ihanaa energiaa <3

   Poista
 3. Kynnethän on tosiaan ihan meren väriset <3 Kuvista huokuu ihana lämpö ja rentous <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen pyrin tähtäämään, kun väriä valittiin <3 Ihanan rento loma on takana <3

   Poista
 4. Tuo sininen on just se oikea sininen ja ihan nappivalinta Kreikkaa<3
  Tykkään itse tuosta sinisen sävystä kaikista eniten:)
  Olen katsellut sun Insta stooreista ihania lomatunnelmia:) Upealta on näyttänyt kaikin puolin.... ja ne jälkiruuat, mahtavia;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instastooreista tuli ihan sairaan hyvää palautetta. Ajattelin, että varmasti on kiva katsoa sieltä ikään kuin "suorana", että mitä me siellä tehdään. Ihana oli ottaa teidät mukaan matkalle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.