tiistai 8. toukokuuta 2018

Tavoittelenko täydellisyyttä?

Nauramme joskus vedet silmissä Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa meistä otettuja kuvia. Usein blogiin päätyy ikään kuin täydellisimmät kuvat. Ne, joille olemme nauraneet vedet silmissä jäävät usein julkaisematta. Päätin nyt tehdä toisin. Olimme Loreal Parisin tilaisuudessa maanantaina ja paikan päällä saimme korjaavan meikin ennen kuin meidät kuvattiin ammattilaisen toimesta. Otimme siinä sivussa kuvia itsekin. Suurin osa oli jotain syystä sellaisia, joille vaan naurettiin.

Kumma kyllä itse tykkäsin näistä "pilalle menneistä" kuvista ihan kauheasti. Koitin olla katsomatta itseäni kriittisin silmin. Koitin nähdä kuvissa kuitenkin enemmän elämäniloa, kuin kaksoisleukaa tai keskivartaloon kertyneitä kiloja. Päätin olla itselleni armollinen ja nähdä jotain muuta.

Julkaisin Instagramissa tämän kuvan. Seuraajat näkivät kaksi iloista naista kuvassa. Minäkin päätin keskittyä tuohon iloon. Tuo kuva sai minutkin hyvälle tuulelle. Jostain syystä Tiian kanssa me vaan niin tykätään toisistamme ja saamme hyvä puolet aina esiin toisissamme.Nämä kuvat mielestäni epäonnistuneista otoksista huolimatta näyttää enemmän meissä sen, että tulemme toistemme kanssa hyvin toimeen ja nauramme aina toisillemme hyväntahtoisesti.

Täydellisiä emme siis ole, täydellisiksi emme ehkä koskaan tule, mutta pääasia on se, että on hauskaa. Se on mun mottoni. Elämässä pitää olla ja pitää pitää hauskaa.

Joskus heittäydymme itseironian puolelle. Sanon välillä Tiialle, että on hyvä ottaa niitä todellisiakin kuvia, ettei ihmiset erehdy luulemaan, että olisimme täydellisiä.  Emme ole täydellisiä, olemme tavallisia kuolevaisia ihmisiä. Älkää siis erehtykö koskaan luulemaan, että olisimme täydellisyyden perikuvia. Joskus joku seuraajani oli nähnyt minut Jumbossa ja laittoi perääni viestin, että "näin sut Jumbossa, näytitkin ihan tavalliselta ihmiseltä". Joo näytin ja olen tavallinen.
Työkaverini Tuula nappasi yllättäen musta pari kuvaa ja minähän poseeraan heti, kun kamera osoittaa. Aina en vaan onnistu näyttämään niitä parhaita puoliani kameralle. Mulla on tapa pelleillä usein kameran edessä ja tältä se sitten näyttää.Haluan vain sanoa, että ei kannata edes yrittää olla täydellinen. Kannattaa mielummin olla aito oma itsensä. Sillä pärjää elämässä pitkälle. Iloitaan ja pidetään hauskaa. Ollaan aitoja.

Maiju

32 kommenttia:

 1. Kyllä näin ja niin ihania, kuin filtterit onkin, niin ei muut ihmiset katso meitä suurennuslaseilla. Kaunis on hymyilevä ja sydämellinen ihminen, kuten sinä Maiju <3 eli ihan jetsulleen täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämönilo on paras ilo. Yhdessä me olemme parhaillamne ❤️

   Poista
  2. Aitoa iloa<3 Minulla on vähän samanlainen kuva kuin tuo teidän eka, otettu parhaan ystäväni kanssa ja se on kaikista rakkain ja aidoin. Ja mitä taphatuikaan: Ystävälläni oli sinä iltana yllään erään aloittelevan koruntekijän tuotteita ja hän kysyi, että saako hän käyttää juuri sitä iloista kuvaa! No, tietenkin suostuimme. Minä nauroin suu auki, niin että kitapurje melkein näkyi etc.

   <3

   Poista
  3. Voi olisi ihana nähdä se kuva. Koskaan ei voi olla iloisia hetkiä elämässä <3

   Poista
 2. Te vaan olette niin ihania <3 ja niin kauniitakin.

  VastaaPoista
 3. WOW!!! Ihania, hersyvän iloisia ja oikeita rotunaisia olette kumpainenkin. Täytyyhän sen eletyn elämän näkyäkin, olishan se muuten ihan hullua ja vastoin kaikkia luonnonlakeja.
  Aivan mahtavaa elämän iloa, joka on ikuistettu niin, että me muutkin saamme hymyn huulillemme <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, sanon aina, että eletty elämä täytyy näkyä, olen iloinen kaikesta kokemuksesta, joka on tullut tienattua ❤️

   Poista
 4. Ihania - niin kuvat kuin varsinkin te kaksi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet aina myös niin ihanan kannustava. ❤️

   Poista
 5. Nämä on kyllä niin ihanat kuvat, saivat hymyilemään. Kiitos ihanat naiset <3

  VastaaPoista
 6. Postaus täynnä iloa ja hyvää mieltä! Ihanat naiset ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä täytyy elämä olla, täynnä iloa. ❤️

   Poista
 7. Ihan huippukuvia. Iloisia ja upeita naisia näen kuvissa <3

  VastaaPoista
 8. Ihanan aitoja ja elämänmyönteisiä kuvia!

  VastaaPoista
 9. Te ootte niin ihania ♥ Teidän yhteys välittyy kuvista ja se onkin ihan parasta että ystävä saa juuri ne parhaimmat puolet esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku siinä on, että meillä on vaan se jokin - yhdessä <3

   Poista
 10. Olette kyllä miim ihania ja kauniita 💙💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jael, sinä olet aina niin ihanan kannustava <3

   Poista
 11. Hymyilevä ihminen on aina kaunis 💋❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.