keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Vaatekaapin väripilkkuja ja uutta kosmetiikkaa

Viikonloppuna kannoin työhuoneelleni pari kassillista vaatteita ja järjestelin vaatteet ja asusteet rekkiin kauniisti odottamaan maanantaita. Maanantaina olin ottanut vapaata töistä ja olimme kuvaushommissa erään projektin tiimoilta. Tänä keväänä on vaatekaappini täyttynyt taas  värikkäämmistä ja vieläkin värikkäämistä vaatteista. Olen saanut osan blogin kautta ja osan olen ostanut. Kaapistani löytyy myös luottovaatteita ja asusteita, jotka ovat olleet käytössä jo useamman vuoden.

Rakastan pukeutumisessa eniten asujen ja asusteiden yhdistelemistä toisiinsa. Jos löydän kauniit kengät, jotka sointuvat johonkin tiettyyn vaatteeseen, niin tiedän, että silloin vaate varmasti saa paljon käyttökertoja. Vaatteen käyttöasteindeksi on silloin varmasti kohdallaan.

Yksi luottovaatteistani on ollut jo parin vuoden ajan tämä Ivana Helsinki -paljettitakki, jonka olen ostanut pari vuotta sitten I love me -messuilta Ivana Helsingin osastolta. Takki on varmasti maksanut itsensä takaisin jo moneen kertaan, niin paljon sitä olen käyttänyt. Kuvauksissa yhdistimme asuun toisen rohkeakuosisen vaatteen eli Masai Clothingin tunikan (saatu blogin kautta). Olen joskus onnistunut löytämään täydellisen väriset kengät alennusmyynnistä. Täydellinen pari tämän Masai Clothingin tunikan kanssa. Masai Clothingin vaatteet ovat siitä ihania, että sopivat erilaisille vartalotyypeille hyvin.Dress like Mariella on verkkokauppa, jonka värikkäitä vaatteita olen ihaillut jo pitkään Instagramin kautta. Olen joskus ostanut heidän nettikaupastaan muutamia vaatteita. Tällä kertaa kukallinen mekko ja vaaleapohjainen tunika on saatu blogin kautta. Nämäkin vaatteet valitsin rekkiin mukaan. Dress like Marien vaatteissa on se hyvä puoli, että sieltä löytyy vaatteita myös monenlaisille eri vartalotyypeille.

Kuvauspäivää varten järjestelin vaatteet rekkiin ja asusteet oli valmiina odottamassa kuvauksia.

Pieniä yksityiskohtia myöden oli valittu monet asusteet asuihin sopiviksi. Minna Parikan kengät saivat seurakseen korvikset, jotka kimalsivat kilpaa kenkien kanssa. Myös aurinkolaseissa toistui sama kimallus. Näihin asusteisiin yhdistin alla näkyvän Masai Clothingin tunikan, joka ostin viime syksynä alennusmyynnistä. Myös Minna Parikan kengät on alennusmyyntilöytö viime syksyltä.Tähän tunikaan yhdistyi yllä olevat kimalteiset asusteet.Kuvauksissa nauratti se, että oli maanantai ja minä kävelen pitkin Puu-Vallilan katuja Ivana Helsingin  paljettijakku päällä. Kuinkas muutenkaan.Ennen kuvauksia piti valmistautua


Alkuviikosta ehdin myös testailemaan vähän kosmetiikkaa. Olin saanut aiemmin Oletkaunis.fi -sivustolta testiin minun näköisiä naamioita. Masque Bar peel-off -naamioita; kultaa, hopeaa ja ruusukultaa. Ennen maanantaita halusin luksusta iltaani ja päätin kokeilla ensimmäisenä tuota kultaa.Sunnuntai-ilta alkoi tuntumaan heti paljon juhlavammalta. Kulta loisti kasvoilla ihan juuri niin upealta kuin ajattelinkin. Sanoin ääneen, että nyt en halua palata takaisin arkeen ollenkaan. Kuitenkin oli pakko 15 minuutin vaikutusajan jälkeen palata takaisin tähän hetkeen ja poistin naamion kasvoilta.  Vaikutusajan jälkeen naamio lähtee vetämällä pois. Naamiota kannattaa levittää paksu ja tasainen kerros kasvoille. Ihan mielettömän ihana naamio, odotan innolla, että pääsen testaamaan myös nuo pari muuta.Pakko on vielä hehkuttaa Naturet kosteuttavia hoitosukkia ja -hanskoja. Nämä olin saanut kauneutta.com -sivuston kautta. Kärsin kuivista jaloista ja kädetkin usein vaativat kosteutta. Nämä toimivat paremmin kuin olisin uskaltanut edes toivoa. Hinta-laatusuhde on näissä kohdallaan. Täytyy sanoa, että testailin juuri oikeaan aikaan näitä eli ennen kuvauksia. Jätti kivan jälkitunteen iholle.Tällainen alkuviikko on ollut täällä. Sitten taas arkikin koitti näiden jälkeen.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Kultanaamio näyttää mielettömältä, kunnon bling. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellistä ja toivon muistakin tulee yhtä hyvä fiilis ❤️

   Poista
 2. Nuo Minna Parikan kimaltavat kengät ottaisin heti. Tuo hattukuva on ihana ja hattu sopii sinulle kuin nen....hettu päähän. Dress Like Marien vaatteita on minullakin ja teinpä juuri postauksenkin niistä.
  Ihanaa toukokuun viimeistä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tulla ihailemaan sun vaatteita ❤️

   Poista
 3. Hei miekin tykkään väreistä, mutten ihan noin sekavasta ryhmästä eri kuoseja, levotonta. Tietty ne tulee yksiten päälle, mut...rajaa yltäkylläisyydellekin.Mä näkövamm. havaisen värit kenties korostuneina eikä värirunsaus näytä kovinkaan mairittelevalta on sit kysymys millaisista värien sekamelskasta esim.kukkasissa,taideteoksissa vaatteissa,tai ms.
  Mut tyylinsä itse kullakin kaikkia ei tykkää kaikista jos itse tykkaa mikäs siinä.
  Iloista värikästä kesäaikaa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuossa oli muutama yhdistelmä, joka haluttiin kuviin. Alkuun oli tarkoitus kuvioon yhdistää yksiväristä. Välillä rajat on tehty rikottaviksi 😂 ihanaa tulevaa kesän aikaa myös sulle ❤️

   Poista
 4. Ihana tuo valkoinen kukkakuosillinen paita! :)

  VastaaPoista
 5. Minun suosikkini on tuo kukkakuvioinen mekko..ihana ja sinä olet niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AN. Minäkin rakastan sitä ja nyt on blogissa toinen postaus, jossa on myös housut samaa kuosia <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.