keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Kesäkynnet taas kuosissa

Kynnet tehty yhteistyössä BeArt Studion kanssa

Kävin pari viikkoa sitten laittamassa tämän kesän ensimmäiset kynnet. Siis oikeat kesäkynnet oli mielessäni. Mietin aina etukäteen värimaailmaa ja sitten siitä yleensä lähdetään. Laitoin sinä aamuna päälleni puseron jonka värimaailman halusin toistuvan kynsissäni. Laitoin aamulla Janalle viestiä, että "mietipä näitä värejä koko päivä". Varmasti Jana miettikin, tai sitten ei.

Mun kynnet valmistuvat aina juuri niin, että aamulla pistän sitä värimaailmaa päälleni, mitä haluan seuraavan kuukauden kynsiini. Tällä kertaa värit olivat siis pinkki, oranssi ja valkoinen. Minulla oli mielessäni ensiksi jotain sellaista, että nimettömään olisi maalattu kukka. No kukkaa ei maalattu, mutta tehtiin kaunis aaltomainen kuvio usealla värillä ja pohja valkoiseksi.Tämä pusero oli inspiraation lähteenä ja kynnet sointuivat puserooni täydellisesti. Kun lähdin kynsihuollosta, niin sanoin Janalle, että on niin vaikea taas kävellä, kun pitää vaan ihailla näitä kynsiä. Olin todella onnellinen lopputuloksesta, näistä tuli taas niin kauniit. Varmaan tämän vuoden suosikkikynteni.


Kuljen usein kaupungilla kädet ojossa ja mietin, että kuinka vaatteet ja asusteet sopivat aina kyseisen kuukauden kynsiin. Tässä vähän esimerkkiä kaupunkistailauksista.

Näin ne uudet kynnet syntyvät - ihan joka kerta.

Minulla on monta ystävää, jota ovat perässäni menneet Janan asiakkaiksi. Kun vuodesta toiseen katsoo näitä taidonnäytteitä, mitä hän kynsiini loihtii, niin ei ole mikään ihme, että muutkin haluavat jotain näin ihanaa.

BeArt Studio löytyy ydinkeskustasta Kalevankatu 25, Helsinki.

Maiju

8 kommenttia:

 1. On kyllä taas aivan ihanat kynnet. Tuo marmorimainen lakkaus nimettömässä on upea!
  Ihanaa juhannuksen aikaa sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin todellakin, se toi kynsiin just sen jonkunkun jujun <3

   Poista
 2. Todella hyvä värikombinaatio - oranssi tekee kivan säväyksen:)
  Kivaa juhannusta, Maiju:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuo oranssi ja pinkki on vaan tämän kesän juttu <3

   Poista
 3. Todella ihanat kynnet ja tää blogi! Just luin myös tuon some-jutun ja sekin oli erittäin hyvin kirjoitettu! Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.