maanantai 23. heinäkuuta 2018

Glitteriä kynsissä - heinäkuun kynnet

Kynnet yhteistyössä BeArt studion kanssa

Lomaviikkoni alkoi kauneudenhoidon merkeissä. Ensiksi kävin pistämässä kynnet kuntoon Janan luona ja siitä sitten ne hiukset, niistä kirjoitinkin jo aiemmin. Tällä kertaa kynsihuoltoon mennessäni pääni oli niin tyhjä kuin se vain olla ja voi. Minulla ei ollut yhtään mitään ajatusta, että mitä haluaisin kynsilleni tehtävän.

Usein minulla on se visio, joka liittyy johonkin mahdollisesti ehkä tuleviin tapahtumiin. Nyt ei siis mitään hajua, että mitä haluaisin. Silloin ollaan usein ongelmissa. Lopulta otin värimallit esiin ja aloin miettimään. Jostain syntyi ajatus, että mitä jos kultaa ja pronssia. Ajatuksena oli ensiksi, että kultaa kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömään. Sitten se ajatus siitä muuttui kun aloitimme.

Jana pyöritteli värimaailmaa edessään ja ehdotti, että mitä jos kuitenkin pronssia. Sanoin, että jätän tällä kertaa asian Janan harkintaan. Taiteilijalle pitää aina antaa vähän vapautta, koska muuten luovuus kärsii. Olen muutenkin aika vaativa asiakas kaikkine ihmeellisine toiveineni. Jana on selviytynyt mun kanssa hienosti jo yli 5 vuotta. Pitäisi joskus tehdä postaus niistä kynsistä, jotka ovat syntyneet milloin silmälasisankojen, milloin kenkien tai jonkun vaatteen innoittamana. Olen kantanut Janalle milloin mitäkin nähtäville, että tahtoo tähän sopivat kynnet. Aina olen saanut.

Lopputuloksena oli tällä kertaa tällaiset kynnet. Hienosti ovat sopineet asuun kuin asuun. Itselläni oli päällimmäisenä ajatus, että sopisi mun kesän keltaiseen väriteemaan. Keltaisessa värissä kynnet on toimineet erinomaisesti.BeArt Studion tarjous Viiviltä


BeArt studiolle on tullut uusi työntekijä Viivi ja nyt heillä on tarjous, jossa uudet/huolto polyacryl geeleillä maksaa Viiviltä 49 euroa. Tämä lisäksi Viivin tekemänä geelilakkaus maksaa 44 euroa sekä jalkojen hoito + geelilakkais varpaan kynsiin 74 euroa. Tarjoushinnat ovat voimassa toistaiseksi. BeArt Studion yhteystiedot löydät täältä. Tämä tarjous on varmasti hyvä silloin, jos akryyliikynnet on sinua kiinnostanut, mutta et ole koskaan saanut aikaiseksi kokeilla. Itse olen vannonut BeArt studion nimeen jo yli viisi vuotta.


Maiju


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, vähän erilaiset kuin yleensä, mutta sopii hyvin punaisen ja monien muiden värien kanssa <3

      Poista
  2. Aivan ihanat kynnet taas kerran! Jana on kyllä niin taitava ja ihanaa jo kun tietää aina mitä haluat <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.