tiistai 17. heinäkuuta 2018

Täydennystä vaatekaappiin

Yhteistyössä Klingel-verkkokaupan kanssa

Vaatekaappini sai täydennystä viime viikolla, kun kauan odottamani Klingelin paketti tuli vihdoinkin. Olin odottanut tätä pakettia ehkä hieman luvattoman kauan. Yksi tuote oli tilapäisesti loppunut ja sitten koko paketti odotti sitten lähetystään useamman viikon. Alkuun tuo vähän ärsytti, mutta kun sain paketin auki, niin ärsytys katosi. Kun olen rehellinen, niin haluan kertoa tämänkin, että kaikki ei aina mene niin kuin ehkä pitäisi mennä. 

Olin tilannut verkkokaupasta hempeitä kukkakuoseja. Erityisesti ihastuin tähän Laura Kentin bomper-takkiin. Tämä takki sai jo kovasti ihastusta ja kyselyitä facessa sekä Instagram-stoorissa. Muutkin iskivät takkiin silmänsä minun lailla. 


Tämä m. collectionin kotimekko ihastutti kuosinsa ansiosta. Mekko on hieman liian pitkä minulle, koska minun pituuteni on hieman polven yläpuolelle jäävä pituus. Mekossa on kuitenkin vyö, jonka avulla sen saa nostettua oikealle kohdalle. Tämä mekko yhdistyy kivasti joko mustan hartiahuivin tai neuletakin kanssa. Tätä voi käyttää joko legginssien kanssa tai ilman. Taipuu siis moneen käyttöön. Tämä mekko tulee ehdottomasti työkäyttööni, vaikka kotimekko onkin. 


Edellä mainittujen lisäksi paketissa oli parit kengät. Valitsen kenkäni aina hyvin tarkkaan. Parasta on jos kengissä on joku juju, joka kiinnittää katseeni. Näissä Gaborin kengissä ihastutti mosaiikkikuvio. Lisäksi tarkistan kengistä aina ensimmäisenä pohjamateriaalin. Valitsen aina kengät, joissa on pohjamateriaalina kumi. En voi sietää synteettisiä materiaaleja pohjissa. 


Toiset kengät olivat Wenzin remmikengät, joissa olikin upeat koristeet remmeissä. Nämä oli sellaiset vau-kengät, jotka valitsin pramean ulkokuoren takia. Näissäkin oli se kumipohja, mistä syystä ne sitten valitsinkin.


Kaikki vaatteet remmikenkiä lukuunottamatta on jo sisään ajettu. Kaikki olivat minun näköisiä ja hyvin tarkalla seulalla valittu. Postauksen vaatteet on saatu yhteistyössä Klingelin verkkokaupasta. 

Maiju

12 kommenttia:

 1. Nuo mustat kengät ovat ihan vau. Kaikki ovat kauniita sun päällä, ihan sun oloisia.
  Kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
 2. Gaborin kenkien nimeen! Tosin ylihuomenna menen erääseen tilaisuuteen 20 vuotta hyvin palvelleilla Salamandereilla...Tuo mekko on ihan sinua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gaborin kengät on vaan niin ihania. Niissä on täydellinen lesti. Mekko oli niin täydellinen <3

   Poista
 3. Ihania vaatteita. Tuota bomber-takkia ihailin jo instassa, se on niin kaunis! Mekkokin on kaunis <3
  Lämmintä tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo romper sai monesta suunnasta kyselyitä. Siihen iski monet kaverit silmänsä facen puolellakin <3

   Poista
 4. Olen varmaan aikaisemminkin todennut, että olen samanlainen tarkka ostaessani kenkiä ja vaatteita. Kaiken pitää olla luonnonkuituja, mikä kengissä tarkoittaa pelkkää aitoa nahkaa. Niin monet kenkäihanuudet olen joutunut hylkäämään siksi, että sisällä on käytetty tekstiiliä tai keinonahkaa...

  Aurinkoista kukkaispäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen joskus liukastunut kengillä, jossa oli synteeninen pohja sen jälkeen kum on mulle se ainoa oikea. Noh... mulla on yhdet Minna Parikat, joissa olen vähän joustanut <3

   Poista
 5. Ihan sun näköisiä ♥ Mä oon tänä kesänä ostanut kukkakuoseja enemmän kuin koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kukkakuoseja ollutkin entistä enemmän kaupoissa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.