sunnuntai 26. elokuuta 2018

Kerään voimia tekemisellä

Viikonloppuisin kerään usein voimia tulevaan seuraavaan viikkoon ja parhaat energiat saan usein näillä tekemisilläni. Toisin kuin jotkut luulevat, että väsytän itseni näillä asioilla, niin asia on juuri päinvastoin. Ekstrovertti ihminen repii energiansa muista ihmisistä ja kohtaamisista. Näiden avulla taas jaksan.

Perjantaina töiden jälkeen menimme ystäväni ja ex-työkaverini Teijan kanssa Helsingin messukeskukseen, jossa oli Tanssi vieköön -festivaalit. Muistan viime vuonna miettineeni, että voi olisipa tuolla ollut kiva olla mukana ja siitä syystä osasin ilmoittautua mukaan tänä vuonna ajoissa.

Pidän tanssimisesta, mutta en itse enää nykyään tanssi. Nuorena rakastin tanssimista, mutta kun ei ole sitä harrastanut vuosiin, niin en enää osaa tanssia ollenkaan. Kuitenkin kun rakastan musiikkia, niin siitä syystä festritkin kiinnostivat minua. Minusta on kyllä ihana katsoa ihmisiä jotka hallitsevat tanssin taidon.

Pääsimme ihailemaan upeita pukuja ja upeita tanssiesityksiä. Sen lisäksi kävimme lavan edessä katselemassa muutamien bändien esityksiä. Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli ihana ja innostava.









Tapasin festareilla myös ElinaK:n, jonka ammattitaitoa ihailen. Elina taikoi minulle glitterit ohimolle. Elina kyllä tietää, että mistä se Maiju tykkää ja myös sen, että pitää olla näyttävää.



Tapasin myös Kristoffer Ignatiuksen festareilla. Kristoffer on ihan huipputyyppi. Mietin, että miten kehuisin Krisua? No hän on aina niin huomaavainen ja aito. Hänessä asuu herkkä sielu, jota hän ei koskaan peitä. Pidän herkkyyttä hänen vahvuutenaan. Joskus kaupungilla ollaan tultu rullaportaissa vastakkain, niin aina tulee lentopusuja ja tavatessa halaukset. Ensi kerralla pyydän Elinalta muuten samanlaiset glitterit itselleni kuin Krisulla. Noilla saan peittoon silmäpussit.



Lauantaina mulla oli jotenkin "ahdistunut" olo ja päätin lähteä työhuoneelle relaamaan. Olin ostanut festareilta koiramekon, jonka olin ajatellut olevan sopivan lapsellinen minulle. Päätin pukea sen lauantaina päälleni. Mekko oli mallikappale ja siitä syystä se oli alennuksessa festareilla. Kun mekko vilahteli Instagramissa tuli monia kyselyitä, että mistä tämä mekko löytyy. Piti sanoa kyselijöille, että mekko oli mallikappale, eikä sitä ole myynnissä. Nyt kuitenkin kyselyiden jälkeen Wannabe.fi ilmoitti, että he voivat tilata kyseistä mekkoa halukkaille. Minusta tämä oli kyllä niin hauska.





Työhuoneeni alakerrassa on Hellapoliisi.shop. Ostin viime viikolla Katilta enkelinsiivet ja halusin niistä muutamia kuvia. Kävin sitten poseeraamassa siipien kanssa Katin tiloissa.








Sunnuntaina tehtiin gluteeniton isku Linnanmäelle.

Kesällä on tullut monta kertaa gluteenittomaan ryhmään palautetta, että Linnanmäen Vohvelitehtaalla ei olekaan saanut gluteenittomia vohveleita, vaikka olen minäkin niin kertonut. Välillä heillä on ollut kuulemma ongelmia saada vohveleita paistettua tai sitten on ollut muita "teknisiä" valmistusongelmia. Päätimme lähteä Hemppadamppan kanssa testaamaan, että miten homma toimii. Tällä kertaa sitten homma toimi ihan täydellisesti. Teimme paikan päältä myös Facebook-liven, joka ehkä näkyy täällä. Päätimme sitten siinä samalla testata sekä suolaiset että myös makeat gluteenittomat.



Äiti

Lauantaina ja sunnuntaina olen käynyt myös äitiä katsomassa sairaalassa. Hyviä uutisia tuli sen suhteen, että äidille etsitään nyt kuntoutuspaikkaa ja katsotaan, että saadaanko äitiä kuntoutettua. Pari päivää on äiti, jopa muistanut nimeni, vaikka kaikkia muita asioita hän ei muistaisikaan. Ihanaa oli tänään huomata sairaalassa, kuinka kauniisti hoitaja puhui äidille ja silitti hänen hiuksiaan puhuessaan. Tuli niin hyvä olo tämän hoitajan eleistä. Pieni ele hoitajalta, mutta iso ele minulle ja äidille. 



Tässä varmasti oli ihan tarpeeksi toimintaa viikonlopulle. Parit hyvät yöunetkin on tullut viikonloppuna nautittua. Joten eiköhän näiden voimin taas jaksa.

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Harvoin kommentoin mihinkään, mutta nyt teki mieli kirjoittaa. Olet Maiju kaunis ihminen ulkoa ja sisältä ja blogiasi on mukava lukea. Kiitos ja iloa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle, kuka sitten lienetkään <3 Ihana kommentti ja toi hyvän mielen vähän tällaiseen vaikeaan aikaan <3

   Poista
 2. Ihana viikonloppua sinulle ollut, tuon voimalla varmasti viikko sujuu kuin siivillä :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa menoa ja blingi sopii sulle ku nenu nassuun. Pakko sanoa, että tuo koiramekko olisi sellainen, että tykkäisin ihan satasella itsekin.

  Totta se on, jos jää himaan makaamaan, tylsistyy ja masentuu enemmän, huomaan tämän itsessänikin. Jos vain tekee ja touhuaa ja tapaa kamuja sopivassa mittasuhteessa, niin saa valtavasti energiaa.

  Oi meillä on kaikkea ihanaa tulossa syksyllä, muiskuja Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sopivasti blingiä niin elämä tuntuu paremmalta. Todellakin meitä odottaa tänäkin syksynä aika monta mahtavaa juttua <3 Niitä odotellessa <3

   Poista
 4. Oli kyllä tosi kiva seurata sun menoa messuilla. Aivan upeita nuo samba-päähineet <3
  Voimia tähän viikkoon Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli tuoda vähän fiiliksiä somen puolelle tuolta festareilta <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.