sunnuntai 12. elokuuta 2018

Nyt luovutaan vaatteista ja ostetaan siinä sivussa lisää

Tiedoksi, että olen siivonnut vaatekaappejani tänään. Olemme järjestämässä Linnea von Kattendamin kanssa keskiviikkona Hellapoliisin tiloissa (Spelttitie 6 A, 00680 Helsinki) kirppistä. Kirppis alkaa keskiviikkona 15.8. kello 17.00. Myyntiin on tulossa vaatteita ja tällä kertaa minulle pieneksi jääneitä vaatteita, joiden koko näyttäisi olevan noin 40. Yksittäiskappaleita on muutamia myös vähän isompia. Linnealta on tulossa esiintymisrekvisiittaa ja naisten vaatteita koossa noin 40-44 sekä myös Villen vaatteita on kuulemma myös käyty läpi. Myös koruja ja asusteita tulee myyntiin. Jos tulette kirppikselle, niin ottakaa mukaan pientä rahaa sekä omat kassit. 

Hellapoliisi.shop:ssa on esittelyssä myös sisustustuotteita, joita ei muuten ole heille tulossa myyntiin, mutta keskiviikkona voi tehdä ennakkotilauksia tuotteista. Tuotteet tulevat parin päivän päästä tilauksesta.

Linnea esiintyy paikan päällä 

Näiden lisäksi Linnea von Kattendam on lupautunut esiintymään paikan päällä. Näemme otteita Linnean Kaupungin paras Kabaree -esityksestä. Saattaa olla, että siellä nähdään myös eräs yllätysesiintyjäkin - nainen, jota harvoin nähdään lavoilla. Tämän takia kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle.


Eilen olin radiohaastattelussa Lahdessa. Tarkoituksenani oli kiertää ensiksi Lahden kahviloita ja sen jälkeen mennä studioon kertomaan, että miten gluteenittomuus huomioitiin kahviloissa. Kerron tästä aiheeesta myöhemmin lisää. Kun kiirehdin kahvilasta kahvilaan huomasin Nanson ikkunassa upean värisen ponchon ja oli pakko piipahtaa myymälään. Tietäähän sen, että miten siinä sitten taas kävi.

Rakastan kirkkaan punaista väriä ja tiedän, että se on mun värini. Ajattelin, että punainen on täydellinen väri ajatellen tulevaa syksyä.Kun olin lähdössä Lahdesta kävin Eläinsuojeluyhdistyksen pitämällä kirppiksellä. Iskin silmäni mustiin leveälahkeisiin housuihin. Itse asiassa olen tällaisia koittanut metsästää kaupoista tänä kesänä. Housut olivat kokoa 42 ja maksoi vain 5 euroa. Otin ne riskillä, kun en ollut varma, että mahtuuko ne jalkaan. Ne mahtuivat. Nämä housut vaativat ehdottomasti korkokengät kaverikseen. Olen rakastunut näihin heti. Tuleekohan näistä mun työhousut?

Tarkkasilmäiset voivat nähdä, että minkälainen linssilude on tuolla taka-alalla.

 Ponchon väri on kyllä niin upea. Täydellinen.Wanha kanalan tuotteet Hellapoliisi.shop:sta


Hellapoliisi.shop:sta on nyt saatavilla Wanha kanalan gluteenittomia jauhoseoksia erikoishintaan. Näitäkin on siis saatavilla, jos tulette keskiviikkona paikan päälle. Itse olen testannut noista jauhoista useampia. Olen testannut pullaa, sämpylää ja saaristolaisleipää ja ne ovat olleet herkullisia.


 Nähdään keskiviikkona Itä-Pakilassa. Olemme paikan päällä hyvällä fiiliksellä. Ajattelimme tehdä oikein hyvän fiiliksen illan.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat ostokset olet tehnyt. Nuo sopii yhteenkin ihan täydellisesti. Pupu halusi näköjään myös blogiin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pupu halusi. Sen verran oli vaaramaan linssiluteen vikaa.

   Poista
 2. Upeat housut, hyvä löytö. Ja sinulle niin sopii tuo kirkas punainen. Minulla on samanvärinen, jouluna käytän, mutta väri ei ole oikeastaan minun.

  Ei-Leen / Hempeät hepeneet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä rakastan juuri tätä punaista väriä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.